|
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|||
|
|||
Από το Λονδίνο στην Αυστραλία με σκούτερ!
Unstoppable... scooter! Ενα καταπληκτικό βιβλίο που περιγράφει το ταξίδι του Michael και της Nita Marriott από το Λονδίνο στην Αυστραλία με σκούτερ. Κι αυτό λίγα μόλις χρόνια μετά το τέλος του 2ου παγκοσμίου πολέμου, το 1956. Με ευχάριστο και παραστατικό τρόπο και με ωραίο χιούμορ περιγράφεται η περιπέτεια τους από τη μία μεριά της γης στην άλλη, από το Λονδίνο στην Αυστραλία, περνώντας από: Aγγλία - Γαλία - Γερμανία - Αυστρία - Γιουγκοσλαβία - Βουλγαρία - Τουρκία - Περσία - Αφγανιστάν - Πακιστάν - Ινδία - Σρι Λάνκα - Αυστραλία. Το βιβλίο υπάρχει στο blog του Paul McIntosh στη διεύθυνση: "Two-Up" By Scooter to Australia Ο Paul McIntosh αφού διάβασε το Two up by scooter to Australia και το λάτρεψε, κατάφερε και βρήκε το συγγραφέα του βιβλίου, Michale Marriott ο οποίος και του έδωσε την άδεια να ανεβάσει το βιβλίο στο Internet δωρεάν. "Two-up" By Scooter to Australia σε PDF Επειδή είναι αρκετά δύσκολο να διαβάσεις το βιβλίο από το blog (έχει τα κεφάλαια ανάποδα, από το τελευταίο προς το πρώτο) και επειδή ήθελα να το βάλω στο BeBook μου να το διαβάσω με την ησυχία μου, αντέγραψα το κείμενο από τα post και έκανα ένα pdf με όλο το βιβλίο. Οποιος θέλει, μπορεί να το κατεβάσει πατώντας στο: Two-Up-By-Scooter-To-Australia.pdf Καλή ανάγνωση! Είμαι σίγουρος ότι θα το καταευχαριστηθείτε. |
|
|||
|
|||
Απάντηση: Από το Λονδίνο στην Αυστραλία με σκούτερ!
Thanxs!!! |
|
|||
|
|||
|
|
|||
|
|||
Για την πρόταση
Για την δουλειά σου |
|
|||
|
|||
|
|
|||
|
|||
Γιώργο... |
|
|||
|
|||
ωραίος ο Γιώργος....
|
|
|||
|
|||
ΓΙΩΡΓΟ ΜΕ ΤΗΝ ΠΡΩΤΗ ΕΥΚΑΙΡΙΑ ΚΑΝΕ ΚΑΙ ΜΕΤΑΦΡΑΣΗ
|
|
|||
|
|||
Ωραιος!!!!!
Αλλα οταν η μαμα μου με στελνε αγγλικα εγω πιδουσα απ τον πισω φραχτη |
|
|
Σχετικά Θέματα | ||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο μήνυμα |
Βόλτα με τα φουσκωτά στην Ύδρα 25-2-12 | tassos85 | Σκάφος | 21 | 10-03-2012 02:20 |
Ρουμανία με την σκηνή μου... | geomal rt | Info ταξιδιών εξωτερικού | 2 | 18-08-2011 15:30 |
Δηλητηρίασε σκυλιά με Ακουαφόρτε! | gsmaniac | Ζώα | 21 | 21-07-2011 17:08 |
σκουτερ με 4 τροχους??!!!!!!!!!!!!!!! | γιαγια αρκουδα | Γενικά - Μοτοσυκλέτα | 21 | 11-10-2010 19:04 |
ατύχημα με σκούτερ | kostas-patra | Κοινωνική ευαισθησία | 21 | 24-06-2009 21:22 |