|
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|||
|
|||
Απάντηση: Οδοιπορικό στη Τυνησία
Απόσπασμα:
Να σου πω Σοφάκι μου, μας έλειψε η γυναικεία παρουσία. Πολύ κονσέρβα ρε παιδί μου... Και είμουν και αναγκασμένος να πλένω τα πιατικά μου μόνος μου...
(μη με παρεξηγήσεις, πλάκα κάνω... Κάτι τέτοια λέω στη Σοφιάνα και τα παίρνει στο κρανίο... ) |
|
|||
|
|||
Απόσπασμα:
Σπύρο μου τα αισθήματα είναι αμοιβαία. Χαρήκαμε και εμείς ΠΟΛΥ που σε γνωρίσαμε!! Σ' ευχαριστούμε για τα καλά σου λόγια. Ελπίζω να τα πούμε σύντομα από κοντά και πάλι! Και που 'σαι... Μη ξεχάσεις να φέρεις λίγο ακόμα από το κρασί σου... Ήταν τέλειο!!!
|
|
|||
|
|||
Ονειρεμένο ταξίδι
|
|
|||
|
|||
παντα γερος να εισαι να εχεις τετοιες εμπειριες και ενα μεγαλο ευχαριστω σε σενα και οποιονδηποτε αλλο μελος που μας μεταφερει τις ταξιδιωτικες εμπειριες του γιατι κακα τα ψεματα και αυτη η μεταφορα στοιχιζει σε κοπο και χρονο.και φυσικα ζηλευουμε
|
|
|||
|
|||
Η Αφρική δεν είναι απλά ένας προορισμός... Είναι πολιτισμικό extreme makeover...
Είναι ιδέα! Είναι οι άνθρωποι, οι φυλές, τα τοπία, η μενταλιτέ... Πριν 18 χρόνια στους αμμόλοφους του Erg Chebbi του Μαρόκου, με μια μικρή παρέα απολαμβάναμε την νυχτερινή μαγεία της Σαχάρας, γύρω από τη φωτιά. Κάποια στιγμή ένας βέρβερος νομάς που κάθονταν δίπλα μου, με μιά ξαφνική κίνηση απομάκρυνε έναν μικρό σκορπιό που πλησίαζε δίπλα μου. Έκπληκτος τον ρώτησα πώς τον αντιλήφθηκε... Η απάντησή του (στα Γαλλικά): “Εσείς οι Ευρωπαίοι μπορείτε ν' ακούτε μόνο τους άχρηστους ήχους...” Αυτή είναι η Αφρική! Από το ταξιδιωτικό φάνηκε ότι την απολαύσατε μέχρι μυελού οστέων. Οι φωτό με "βομβάρδισαν" με υπέροχες αναμνήσεις. Τι να ευχηθώ? Στο επόμενο αφρικανικό ταξίδι λοιπόν, με υγεία! Last edited by Uriah Heep; 22-03-2012 at 00:15. |
|
|||
|
|||
Απόσπασμα:
Βασίλη μου, πόσο δίκιο έχεις... Η Αφρική στ' αλήθεια με έχει μαγέψει. Έχω ταξιδέψει αρκετές φορές στην Αφρική και με μηχανή αλλά και χωρίς. 2 φορές Τυνησία, 2 φορές Αίγυπτο, Ν. Αφρική, Ζιμπάμπουε, Ζάμπια, Σουαζιλάνδη... Τα ηλιοβασιλέματα της είναι απλά ΜΑΓΙΚΑ. Ο "αέρας" της διαφορετικός... Εσύ σίγουρα με καταλαβαίνεις... Μακάρι κάποια φορά να ταξιδέψουμε και μαζί εκεί φίλε...
Last edited by LakisGS; 24-03-2012 at 17:54. |
|
|||
|
|||
Μπράβο ρε παίδες.Ονειρεμένο ταξίδι
|
|
|||
|
|||
Απόσπασμα:
Σε ευχαριστώ πολύ, Θεού θέλοντος αλλά τσέπης γεμάτης 29 Μαΐου την κάνω....αν χρειαστώ κάποια εξτρά πληροφορία θα σου στείλω π.μ. ευχαριστώ. |
|
|||
|
|||
Άντε με το καλό Δημήτρη!! Στη διάθεση σου για ΟΤΙ χρειαστείς!!!
|
|
|
Σχετικά Θέματα | ||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο μήνυμα |
Του έκοψε το γεννητικό όργανο ως αποδεικτικό στοιχείο βιασμού | MARK | Κόσμος | 9 | 04-06-2011 18:11 |
Γνωρίστε το πατρινό καρναβαλικό ιντερνετικό κανάλι | skippybi | Πολιτισμός | 9 | 05-03-2011 16:45 |
Ευρηματικό διαφημιστικό BMW Motorrad με afterimage effect! | moby_gr | Νέα μοντέλα BMW | 10 | 30-10-2010 16:38 |
Το πρώτο στον κόσμο οικολογικό ηλεκτρικό και βενζίνης υβριδικό δίκυκλο | Black_Shadow | Νέα μοντέλα BMW | 7 | 31-01-2009 13:51 |
2ο Καρναβαλικό Κινηματογραφικό Δρώμενο 27 & 28 Ιανουαρίου 2009 | skippybi | Πολιτισμός | 8 | 30-01-2009 20:06 |