|
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|||
|
|||
Απάντηση: ψιτ...αγορια του βορρα (part2)!!
Απόσπασμα:
o Θειος vasorfa ειναι ψεκάστε σκουπήστε τελειώσατε η διαμονη στα μερη σας ηταν για 17 περιπου ωρες...(εκει μας κατάντησαν) το vasorfa part 3 θα ειναι στις 5 μαίου αλλα εκεί και αν έχω περιορισμένο χρόνο τις Ευλογίες μου στο Σοφάκη |
|
|||
|
|||
Κανονισε να αρχισεις παλι τα ψιτ.....δεν τα σηκωνουμε εμεις αυτα!!!!!
Οταν ελεγα θα φαμε τα μουστακια μας δεν πηγαινε το μυαλο μου οτι θα ειχα να αντιμετωπισω κατι τετοιο!!!!!!!!! 5 Μαιου??? Αμα δεν ειμαι θαλασσα ενα καφεδακι παραλια παρεα με τα νιαμου Α-ΝΕ-ΤΑ!!!!!!!!!!! |
|
|||
|
|||
Απόσπασμα:
Για να σε δω |
|
|||
|
|||
Απόσπασμα:
Τις έλαβα τα φιλιά μου |
|
|||
|
|||
|
|
|||
|
|||
Και μη κάνεις πολύ παρέα με το Μούτρο άνθρωπος της θρησκείας εσύ, είναι αμαρτωλός τα νιαμου θα τον φάνε
|
|
|||
|
|||
Απόσπασμα:
μα και η θρησκεία δε λεει <<αυξάνεσετ και πηθιένετε>> |
|
|||
|
|||
|
|
|||
|
|||
Με την σειρα μου και εγω εστω και καθυστερημενα λογω της δουλειας που μας περιμενε πισω θελω να ευχαριστησω τον Σωκρατη και τον Βασιλη -δυο απιθανα παιδια για τον χρονο που διαθεσαν και το υπεροχο καφεδακι στην παραλια Θεσσαλονικης. Εχω αλλον ενα λογο τωρα περα απο το να δω την κορη μου που σπουδαζει εκει να ξανανεβω Σαλλονικη για να ξαναδω τα φιλαρακια αυτα και ολα τα αλλα που θα βρεθουμε. Τους χαιρετισμους και απο το αδερφακι μου και στο επανιδειν εκει η εδω στην Αθηνα
|
|
|
Σχετικά Θέματα | ||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο μήνυμα |
Στον Αθανασιο Διακο[Μουσουνιτσα]για κοψιδια και οχι μονο! | nordkapp | Εκδρομές εντός Ελλάδος | 31 | 12-03-2012 09:53 |
Κοψιδοπροβατοχοιρινοκατάσταση στου Sakis | Sakis | Προτάσεις για κοπάνα - μοτοσυναντήσεις/μοτοπαρέες | 82 | 29-09-2011 23:54 |
Ορεινή εκδρομή και κοψιδο-κατάσταση στον Παρνασσό το Σάββατο 13/11/2010 !!! | CPretenteriS | Προτάσεις για κοπάνα - μοτοσυναντήσεις/μοτοπαρέες | 295 | 18-11-2010 23:23 |