|
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|||
|
|||
Απάντηση: ΒΟΗΘΕΙΑ ΤΗΣ!! (Το ΖΩΟΝ!!!)
Όμως θα ήθελα να προσθέσω και εγώ κάτι σε όλα αυτά...
Σε κάποιες ελληνικές πόλεις γίνεται αυτό. Όταν αυτοκίνητο ή μοτο πλησιάζει σε διάβαση πεζών και οι πεζοί περιμένουν τότε τα οχήματα σταματούν υπομονετικά να περάσουν οι πεζοί. Χωρίς τα γνωστά κορναρίσματα και τα λοιπά "γαλλικά" που ακούγονται συχνά. Το είδα αυτό και μαζί μου πολλοί φίλοι από το forum στην εκδρομή στην Καλαμπάκα. Αυτό που περιγράφω παραπάνω συμβαίνει στην πόλη των Τρικάλων. Επίσης θυμάμαι να συμβαίνει και στην Κέρκυρα (... super η "πατρίδα"!) Μπορεί να συμβαίνει και σε άλλες ελληνικές πόλεις που ... τέτοια ώρα μου διαφεύγουν. Φιλικά Δημήτρης. |
|
|||
|
|||
Απόσπασμα:
Είναι έτσι μαθημένη, τό ασπρο φορτηγάκη όντως θέλει να στριψει δεξια του, αλλά εχει σταματήσει για την πεζή. Το ασθενοφόρο δεν την έχει δεί και αυτή ελέγχει την απέναντι λωρίδα για να διαχίσει. Φαναρια δεν εχει ... |
|
|||
|
|||
Απόσπασμα:
Οπως συμβαινει το αντιθετο αλλα το ιδιο εντυπωσιακα στη Θεσσαλονικη και στην Κοζανη! |
|
|||
|
|||
Βέροια > συμβαίνει....
|
|
|||
|
|||
Να συμφωνήσω με τα παραπάνω και ότι στο εξωτερικό έχουν προτεραιότητα οι πεζοί και ότι στην Ελλάδα κακώς δεν έχουν
Υπάρχει όμως και ένα μεγάλο ΑΛΛΑ. το αλλά είναι ο νόμος της φύσης ότι ο αδύναμος έχει πάντα άδικο και εξηγούμαι: υπάρχει κάποιος από εμάς που περνάει μία διασταύρωση ενώ έχει προτεραιότητα χωρίς να ελέγξει αν έρχεται κάποιο όχημα ; υπάρχει κάποιος από εμάς που κατεβάζει το κεφάλι και ανοίγει το γκάζι απλά επειδή άναψε πράσινο ; και αν γίνει η στραβή και πάρεις τα πόδια σου πακέτο τι θα πεις στον εαυτό σου; Μην στεναχωριέσαι είχες προτεραιότητα, απλά ήταν μ@λ@κ@ς. Και στο εξωτερικό πράγματι τα αυτοκίνητα σταματάνε αλλά και οι πεζοί ρίχνουν και μια ματιά μήπως κατά λάθος κάποιος δεν τους έχει δει. Στο συγκεκριμένο video ο δρόμος είναι μεγαλούτσικος με έντονη κυκλοφορία δεν θα έβλαπτε να τσεκάρει. Στο κάτω κάτω αυτή θα γινόταν σμπαράλια. Με αφορμή την παραπάνω κουβέντα θα ήθελα να μοιραστώ μαζί σας μία συμβουλή που μου έδωσε ένας φίλος μου (παλιό τιμόνι) όταν ξεκίνησα να οδηγώ μηχανή Με ρώτησε λοιπόν: Πιο είναι το πρώτο πράγμα που κάνεις όταν ανέβεις στη μηχανή; Και μετά από σωρεία λάθος απαντήσεων μου λέει: ΠΑΤΑΣ ΤΟ ΚΟΥΜΠΙ ΚΑΙ ΓΙΝΕΣΕ ΑΟΡΑΤΟΣ. ΟΔΗΓΑΣ ΣΑΝ ΝΑ ΜΗΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΣΕ ΔΕΙ ΚΑΝΕΙΣ. ΚΑΝΕΙΣ ΔΕΝ ΘΑ ΣΟΥ ΔΏΣΕΙ ΠΡΟΤΕΡΑΙΟΤΗΤΑ ΚΑΝΕΙΣ ΔΕΝ ΘΑ ΣΤΑΜΑΤΗΣΕΙ ΕΠΕΙΔΗ ΥΠΑΡΧΕΙΣ. ΕΙΣΑΙ ΕΝΑΣ ΑΟΡΑΤΟΣ ΠΟΥ ΑΠΟΦΕΥΓΕΙΣ ΤΟΥΣ ΠΑΝΤΕΣ |
|
|||
|
|||
Απόσπασμα:
Απολύτως σύμφωνος... |
|
|||
|
|||
Απόσπασμα:
Απλα τοσο το βανακι οσο ΚΑΙ αυτος που βιντεοσκοπει (και που θελει να στριψει στην ιδια κατευθυνση με το βανακι) την εχουν δει και περιμενουν ενω το ασθενοφορο ΔΕΝ! την βλεπει μιας και ειναι κρυμενη μπροστα απο το σταματημενο βαν Το οτι αυτη ΔΕΝ! ελεγχει αριστερα της (μιας και ειναι "αορατη") ειναι η αιτια του καταγεγραμενου γεγονοτος.. |
|
|||
|
|||
|
|
|||
|
|||
Το περίεργο είναι ότι πολλαπλασιάζονται αυτα τα όργια .πλεον τα συναντάμε κάθε μέρα
|
|
|||
|
|||
Όπως κι αν είναι,
η κ*λ*φαρδία της είναι εξωπραγματική !!! |
|
|