|
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|||
|
|||
Το λάστιχο χάνει συνέχεια αέρα
Ρε παιδιά για ρίξτε καμιά ιδέα. Άλλαξα λάστιχα και φόρεσα τα anakee σε φίλο μου λαστιχά.Και λέω φίλο μου γιατί του έχω ζαλίσει τα ούμπαλα.Το λάστιχο κάθε 3-5 μέρες πέφτει σε πίεση στο 1,6-1,8. Άμα μείνει ακίνητη η μοτό πέφτει και πιο γρήγορα.Πήγα σε βουλκανιζατέρ στην Π.Ράλλη και τό έψαξαν για μια ώρα.Αφού του έβαλαν ένα κουβά σαπουνάδα και δεν έδειξε τίποτα, μετά έβγαλαν την ρόδα και την έβαλαν στην βούτα.Πάλι τίποτα.
Έχει και κάποιος άλλος το ίδιο πρόβλημα;;;;; |
|
|||
|
|||
Απάντηση: Το λάστιχο χάνει συνέχεια αέρα
Νομίζω ότι απλά δεν εχουν βρεί που χάνει πχ βαλβίδα, ζαντα στραβη......
|
|
|||
|
|||
Φυσικά δεν θα μπορούσα να κάνω ασφαλή διάγνωση εξ' αποστάσεως όμως η εκτίμηση μου είναι οτι χάνει από τη βαλβίδα. Μου είχε συμβεί να αλλάξω λάστιχα κ να χάνει αργά κ τέλικά ήταν απο τη βαλβίδα την οποία είχαν κακοτοποθετήσει στην αλλαγή. Εγώ βέβαια απαίτησα και καινούργιο λάστιχο όπως κ έγινε γιατί ειδικά κατά το στρώσιμο ειναι αναγκάιο να πατήσει σωστά που σημάίνει κ με τις ενδεειγμένες πιέσεις κ όχι 1,6-1,7 κλπ. Ελπίζω να είναι απο εκεί κ να τελειώσει η ταλαιπωρία σου..
|
|
|||
|
|||
Από βαλβίδα δεν χάνει.Αλλά πάω αύριο να την κάνω μια αλλαγή και βλέπουμε
|
|
|||
|
|||
Μήπως δεν έχει πατήσει σωστά το λάστιχο στη ζάντα? Συμβαίνει κάποιες φορές.
|
|
|||
|
|||
φιλε η λυση θα σου κοστισει εναν καφε
θα πας στον λαστιχα σου,και θα ελεγξεις στο πλαινο του ελαστικου τα τριχιδια απο το ελαστικο....καποια εχουν μαγκωσει μεταξυ ζαντας και ελαστικου....τα κοβεις η τα τραβας και....καθαρισες!(μην ξεχασεις....φραπε γλυκο χωρις γαλα ) αν μπερδευτηκες,παρε με τηλ. . (στο προφιλ μου) |
|
|||
|
|||
Ναι αυτό το έχω υπόψη μου να το κάνω από βδομάδα.Μου το έστειλε και ένα παλικάρι με μπ το απόγευμα. Το βρίσκω λογικό.
|
|
|||
|
|||
Απόσπασμα:
σπαμ οφ Ο λαστιχας που το τοποθετησε τι σου λέει? |
|
|||
|
|||
Tο έπαθα και εγώ.Εφταιγε η ζάντα.Ηταν στραβή πολύ ελάχιστα.
|
|
|||
|
|||
Μου είπε να δούμε και την ζάντα
|
|
|
Σχετικά Θέματα | ||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο μήνυμα |
Η καλύτερη παραίτηση δουλειάς, που έχει γίνει ποτέ! | alx_k | Πολιτισμός | 11 | 01-01-2012 02:26 |
δεν τελειωνει.... | PACO | Εξοπλισμός μοτοσικλέτας | 14 | 24-10-2011 17:14 |
Δυο-τρεις απο κάποια πολύ ομορφα ταξίδια που είχα κάνει | TIME | Φωτογραφίες - Video (μόνο για τις δικές μας μοτό) | 12 | 16-05-2011 23:26 |
γρυγορη βοηθειαααααααααα δεμ περνει μπροσ | zitsos | Τεχνικά θέματα διάφορα | 15 | 23-01-2011 23:27 |
τι κανει ο ανθρωπος???? | Alext | Διάφορα | 3 | 22-06-2009 02:38 |