|
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|||
|
|||
λογ/σμός ΔΕΗ (συλλεκτικό !)
επειδή είναι πρώτη και προφανώς η τελευταία φορά που βλέπω τέτοιον λογ/σμό, τον "ανεβάζω" προς γνώση και συμμόρφωση....
εκτιμώ ότι όλοι (και εννοώ ΟΛΟΙ ) μπορείτε να δείτε έναν δικό σας αντίστοιχο λογ/σμό |
|
|||
|
|||
Απάντηση: λογ/σμός ΔΕΗ (συλλεκτικό !)
Αν μπορώ να δω είναι επιστροφή;;;;
|
|
|||
|
|||
ξέρω...δεν είναι εύκολο να το πιστέψεις εεεε ???
κι όμως...μπορεί να συμβεί σε όλους... |
|
|||
|
|||
Nα ανεβασεις φωτο και τα ευρω αν σου τα δωσουν!!
Αυτα κι αν θα ειναι συλλεκτικα!! |
|
|||
|
|||
Απόσπασμα:
ούτε τώρα πληρώνω και λογικά ούτε το επόμενο δίμηνο....... όλοι μπορούν να διεκδικήσουν αυτό το ....credit |
|
|||
|
|||
Είναι κάτι που μπορούν να το ζητάνε όλοι;;;;
Η είναι κάποιος δικό σας λόγος ;;; |
|
|||
|
|||
Επειδή από το 2007 αν δεν κάνω λάθος το έτος , ψηφίστηκε νόμος που λεει ότι απαγορεύεται να χρεωνει ΕΡΤστους κοινόχρηστους χωρους, κανείς αίτημα στη ΔΕΗ να σου τα αφαιρεσει αναδρομικά από το 2007 έως σήμερα ότι σου έχει χρεώσει. Εγω το έχω κάνει σαν διαχειριστής
|
|
|||
|
|||
Απόσπασμα:
είναι πολλά τα χρήματα που μπορούν να συμψηφιστούν.... μην το αφήνετε να ..... "τρέχει" |
|
|||
|
|||
Βασίλη! |
|
|||
|
|||
Απόσπασμα:
|
|
|
Σχετικά Θέματα | ||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο μήνυμα |
Να και το δικό μου το συλλεκτικό ! | Giant | Αυτοκίνητο | 26 | 14-11-2011 22:25 |
Ηλεκτρονικός ψεκασμός!!!!!!!!!!! | riko46 | Τεχνικά θέματα διάφορα | 6 | 06-06-2010 09:17 |
Τεχνικές πληροφορίες ηλεκτρικό σύστημα φόρτησης, Ηλεκτρικό σύστημα φόρτησης στις μοτο | riko46 | Τεχνικά θέματα διάφορα | 9 | 01-06-2009 16:56 |
Το πρώτο στον κόσμο οικολογικό ηλεκτρικό και βενζίνης υβριδικό δίκυκλο | Black_Shadow | Νέα μοντέλα BMW | 7 | 31-01-2009 13:51 |
Ο γυναικείος οργασμός «εξαρτάται από το ανδρικό πορτοφόλι» | riko46 | Επικαιρότητα | 10 | 22-01-2009 19:43 |