|
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|||
|
|||
...πως δουλευει το Mapsource???
επιτελούς ηρθε η στιγμη να δουλέψω με το Mapsource....
μιας και απ οτι εχω ακουσει, μπορεις να κανεις παπαδες.....αλλα πως ... ευχαριστώ εκ των προτέρων |
|
|||
|
|||
Βασίλη καλησπέρες,τι ακριβώς ειναι αυτο που ζητάς? Ας πούμε πως να φτιάχνεις διαδρομές,πως να τις περνάς στο gps ή κάτι πιο συγκεκριμένο? Ρωτάω γιατί αμα πειραματιστεις λιγο με την μπάρα πανω αριστερά θα βρεις τα πάντα.
Send from my Xperia arc using Tapatalk |
|
|||
|
|||
Απάντηση: ...πως δουλευει το Mapsource???
κατεβασα το Mapsource απο τη σελιδα της garmin.....
πως μπορω να βαλω χαρτες ....πχ Anavasis? εχω το 1410.....που χει ειδει προεγκατεστημενο χαρτη αλλε δεν μου τον περναει στο Mapsource...... |
|
|||
|
|||
Πρέπει να κατεβάσεις τον χάρτη της ανάβασης για το Mapsource και να προσέξεις να είναι η ίδια έκδοση με αυτόν του GPS για να υπάρχει συμβατότητα.
|
|
|||
|
|||
@bogart.......κατεβαζω το Anavasi_5.39_MapSource.rar και θα σας πω...
|
|
|||
|
|||
έχω σκάσει....έχω σκάσει!!!!
|
|
|||
|
|||
Παρακαλώ όχι πειρατικά links...
|
|
|||
|
|||
στην Σουηδία ειναι οκ
|
|
|
Σχετικά Θέματα | ||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο μήνυμα |
GS-911 Diagnostic Tool:Το εχει, 'η εστω το εχει δοκιμασει κανεις? | black_hawk | Τεχνικά θέματα διάφορα | 4 | 23-03-2012 00:53 |
Ξεκλείδωμα χαρτών Mapsource | mario | Πλοήγηση - Hardware και Software | 4 | 30-12-2011 17:36 |
Τι θέλει να πει ο ποιητής όταν βγάζει ένδειξη DWALO? | vaskoukou | Τεχνικά θέματα διάφορα | 10 | 12-03-2011 21:14 |
Όποιος νομίζει ότι έχει κότσια ας δει αυτό.... | frits | Διάφορα | 31 | 07-12-2010 19:09 |
Μπορει να μην ειναι μελος , μπορει να μην τον ξερουμε , αλλα αξιζει συγχαρητηρια!! | sansiro.sugata | Ταξίδια στο εξωτερικό | 18 | 12-04-2010 23:41 |