|
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|||
|
|||
Απάντηση: Ψηφοφορία για το αν έπρεπε να προφυλακιστεί αυτός που σ
Αν ήταν ο Μιχαλολιάκος υπουργός δημ. τάξης ή δικαιοσύνης τώρα δεν θα υπήρχαν αυτά τα θέματα, ούτε δημοσκοπίσεις, και ο Χίος θα είχε κάνει εκπομπή με θέμα τα τραβέλια.
|
|
|||
|
|||
Απόσπασμα:
Βρε Γιωργο, Μα ειμαστε σοβαροι? εμενα με ανοιξαν το σπιτι 3 φορες, την πρωτη με πηραν χρημματα ( να πανε στο διαολο ) την δευτερη με πηραν τηλεωρασεις κτλ... την τριτη υπολογιστες αξιας 30 000 ευρω... Δεν λεω ο φονος εινια φονος.... ολα δεκτα... αλλα σκεψου λιγο την ψυχολογια αυτου που κοιματε και ξαφνικα βλεπει να του δυαλυουν την ηρεμια και προπαντως την ασφαλεια του σπιτιου του.... εμεις τωρα μιλαμε εκ ασφαλειας... δεν ειναι ομως ετσι εκεινη η στιγμη, οσα φερνει η στιγμη δεν τα φερνει χρονος... |
|
|||
|
|||
Ο τυπος θα καταδικαστει μεν, αλλα με αναστολη δε... Παιζουν πολλα ρολο.
|
|
|||
|
|||
Απόσπασμα:
οπως προειπα ειμαι θυμα ληστειας στο ιδιο μου το σπιτι ενοσον κοιμομουνα εγω η συζυγος μου και η κορη μου 4 χρονων τοτε.Ειμαι στο δευτερο οροφο πολυκατοικιας (6μ απο το εδαφος) και μπηκαν απο την μισανοικτη μπαλκονοπορτα....η οποια ηταν μισανοικτη λογω λαρυγγιτδας της μικρης η οποια συμφωνα με την παιδιατρο επρεπε να εισπνεει κρυο παγωμενο αερα για να αποφυγει την καθαρη κορτιζονη. Δεν ειχα αφησει δλδ την μπαλκονοπορτα ανοικτη ετσι για πλακα. Αν ξυπνουσα και τον εβλεπα μπροστα μου -οπως τον ειδα στο δικαστηριο με υψος 1,50 και 35 κιλα - ισως (το τονιζω το ''ισως'') και να τον σκοτωνα αν εκανε τον δυσκολο......ομως η κορη μου σημερα θα ηταν με πατερα στην φυλακη. Ποιο παιδι, ποια συζυγος ¨η ποιος ανθρωπος το αξιζει αυτο εξαιτιας ενος διαρηκτη? Αν ηθελε ομως να αρπαξει το παιδι ¨η να βιασει την γυναικα μου τοτε θα τον σκοτωνα διχως αλλο........εκτος κι αν με προλαβαινε εκεινος. Αλλα, το πιο πιθανο, οσο εμενε στην κλοπη αντικειμενων-χρηματων θα του ελεγα σιωπηλα ¨η φωναχτα ''παρε οτι θες και φυγε''.......... Αυτη ειναι η λογικη κι οχι η λογικη του πιστολερο..... |
|
|||
|
|||
Απόσπασμα:
Θα έκανες τον κοιμισμένο και τον ψόφιο κοριό;;;;; Εγώ στην θέση σου μόνο από το μέγεθός του, θα του έδινα ένα χαστούκι και θα τον πέταγα Όξω από το σπίτι μου. Δεν καταδέχομαι να τα βάλω με ένα ανθρωπάκι (λόγω μεγέθους ενοώ και όχι καταγωγής) Εμείς εδώ στην γειτονιά μου, έπρεπε να είμαστε κάθε μέρα φονιάδες με τα γ@μ@μένα τα γυφτάκια. Last edited by koren; 16-05-2012 at 12:33. |
|
|||
|
|||
Απόσπασμα:
Μετα το χαστουκι να μου πεις τι θα εκανες οταν θα ερχοταν με δυο τρεις αλλους και σε περιμεναν απο ακτω απο το σπιτι σου...... Ολοι γιναμε τσαμπουκαδες και πιστολερο ξαφνικα.......στο πληκτρολογιο βεβαια γιατι στην πραγματικοτητα χεστες ειμαστε ολοι μας...και δικαιως βεβαια....εδω ειναι η φιλησυχη Ελλαδα και οχι το πολεμικο Τεξας. |
|
|||
|
|||
Για μενα το μονο λαθος που εκανε ο ΣΠΑΡΤΙΑΤΗΣ ειναι οτι δεν τον εδωσε στα γουρουνια να κανουν τα υπολοιπα η στην τελικη ας τον πεταγε μεσα σε ενα βοθρο.....
|
|
|
Σχετικά Θέματα | ||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο μήνυμα |
Προφυλακίστηκε γιατί σκότωσε το Ρουμάνο κλέφτη | lgs | Ελλάδα | 12 | 13-05-2012 12:32 |
Τρία χρόνια φυλάκιση σε επιχειρηματία για οφειλές στο Δημόσιο | GeorgeP | Επικαιρότητα | 21 | 24-11-2011 19:56 |
Στη φυλακή γιατί σκότωσε τον κλέφτη !!! | Arkas | Ελλάδα | 102 | 13-04-2011 13:38 |
Αντί για ζαρκάδι σκότωσε τον φίλο του | agrats | Επικαιρότητα | 13 | 03-03-2011 00:24 |
Ενας 42χρονος σκότωσε την 80χρονη μάνα του για λίγα ευρώ | MARK | Επικαιρότητα | 3 | 02-03-2010 16:45 |