|
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|||
|
|||
Γάντια Dainese JERICO-R GORE-TEX
Τα έχω 3-4 χρόνια. Τα φόρεσα λίγο για να οδηγήσω μηχανή γιατί μου είχαν πέσει ψιλομικρά.... Περισσότερο τα χρησιμοποίησα στο ski .
Σε κάθε περίπτωση είναι σε πάρα πολυ καλή κατάσταση. Ιδιαίτερα η δερμάτινη επένδυση από κάτω είναι άθικτη. Κάποια σημαδάκια φθοράς στο επάνω μέρος. Θέλω να πιστεύω πως οι φωτογραφίες είναι κατατοπιστικές! Μέγεθος Small. Τιμή 60 Ευρώ. Ό,τι απορία, πληροφορία κλπ στο κινητό μου 6977431663 ή με pm. Ευχαριστώ πολύ Kosttis Last edited by Kosttis; 03-05-2012 at 16:41. Λόγος: Ξέχασα το μέγεθος :) |
|
|||
|
|||
Απάντηση: Γάντια Dainese JERICO-R GORE-TEX
Καλοπουλητα Κωστη....Αμα ηταν medium τα ψηνα
|
|
|||
|
|||
Ευχαριστώ!!!! Στο άμα ήταν medium κόλλησα και εγώ....!
Καλοκαίριασε....καιρός να ξαναβρεθούμε! |
|
|||
|
|||
Τα γάντια μου έγιναν απλή ανταλλαγή με τα γάντια του Erasel (Μάκη από Κέρκυρα) !
Τα δικά του του έπεσαν μεγάλα οπότε βρέθηκε λύση στο πρόβλημα και των δύο μας. Παρέλαβα κιόλλας και τον ευχαριστώ πολύ.... εν αναμονή και της παραλαβής από εκείνον. Ευχαριστώ Μάκη Kosttis |
|
|||
|
|||
Παρέλαβα και γω σήμερα τα γάντια του Κωστή τα οποία μου εφαρμόζουν ικανοποιητικά. Επίσης είναι πολύ καλύτερα απ'ότι φαίνονται στις φωτογραφίες.
Ευχαριστώ Κωστή για την ανταλλαγή και καλοφόρετα και καλοτάξιδα !!! Ευχαριστώ gs forum για τη φιλοξενία των αγγελιών !!! |
|
|||
|
|||
Να είσαι καλά Μάκη!
Καλούς δρόμους! |
|
|
Σχετικά Θέματα | ||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο μήνυμα |
Γάντια DAINESE SCOUT GORE-TEX | THANOSEOD | Πωλήσεις εξοπλισμού αναβάτου | 2 | 27-01-2012 18:44 |
Πωλουνται γαντια Dainese Gore-tex | gripis | Πωλήσεις εξοπλισμού αναβάτου | 29 | 30-10-2010 16:45 |
ΠΩΛΕΙΤΑΙ ΜΠΟΥΦΑΝ DAINESE D-DRY No52 ΚΑΙ ΜΠΟΤΑΚΙΑ DAINESE No43 | manos bmw | Πωλήσεις εξοπλισμού αναβάτου | 2 | 01-09-2010 09:04 |
Dainese Gore Sport VS Rev'it off track | Eplay | Ένδυση | 5 | 15-10-2009 18:35 |
dainese zender gore-tex 50 | L3f | Πωλήσεις εξοπλισμού αναβάτου | 9 | 13-10-2009 15:27 |