GS Forum

Πήγαινε πίσω   GS Forum > -----> Γενικά > Ελλάδα και Κόσμος > Ελλάδα

Αγαπητά μέλη & φίλοι, το GS Forum, μετά από την πολυετή & καθ’ όλα επιτυχημένη πορεία του, εξακολουθεί να παραμένει online,

ώστε οι αναγνώστες του να έχουν πρόσβαση σε όλα τα θέματα του ενδιαφέροντός τους, για ενημέρωση και μελλοντική αναδρομή.

Σας ευχαριστούμε μέσα από την καρδιά μας για την αγάπη και την εμπιστοσύνη που μας δείξατε όλο αυτό το διάστημα

και καταστήσατε την διαδικτυακή αυτή συντροφιά σημείο αναφοράς για τα ελληνικά μοτοσυκλετιστικά δρώμενα και όχι μόνον.

Το μόνο βέβαιο είναι ότι, το ταξίδι συνεχίζεται ...
Απάντηση

Εργαλεία Θεμάτων Τρόποι εμφάνισης
Παλιό 24-05-2012, 23:44
mAthosalas Ο/Η mAthosalas βρίσκεται εκτός σύνδεσης
Senior Member

Ημερομηνία εγγραφής: Aug 2010
Περιοχή: Πάτρα
Μoto: F800GS 30years
Προεπιλογή Απάντηση: Η Eurobank και ο ΣΥΡΙΖΑ

Απόσπασμα:
Αρχική Δημοσίευση από frits Εμφάνιση μηνυμάτων
Η δική μου θέση είναι ότι ο Τσίπρας κάνει τα πάντα για να βγει πρωθυπουργός χωρίς να τον νοιάζει τι χώρα θα βρει να κυβερνήσει, τίποτα διαφορετικό από αυτό έκαναν όλοι οι άλλοι μέχρι σήμερα. ΚΑΡΕΚΛΑ ΘΕΛΕΙ ΑΥΤΟΣ ΚΑΙ ΟΙ ΣΥΝΑΣΠΙΣΜΕΝΟΙ.:
Γιατι να το κανει αυτο Σταυρο;Απο κατι τετοιο μονο χαμενος μπορει να ειναι.Διοτι μπορει ΑΝΕΤΑ να κατσει στ'αυγα του,να βγουν παλι ΠΑΝΔΟΚ και ο Τσιπρας εκ του ασφαλους ως αντιπολιτευση να τούς τα χωνει χωρις κανενα Πολιτικο κοστος και τιμημα.Και ισα-ισα να τον παει και ο κοσμος οτι τους τα λεει καλα.Γιατι δηλαδη να προτιμησει την ηλεκτρικη καρεκλα μιας Πρωθυπουργιας στην χρεωκοπημενη Ελλαδα σημερα και να μην αφησει αυτους που το εφεραν εδω,να βγαλουν τα καστανα απο τη φωτια,να χασουν καθε εικονα στον κοσμο και ο Τσιπρας να απολαμβανει εκ του ασφαλους την αντιπολιτευση χωρις κανενα κοπο και κοστος,κομματικο και προσωπικο του...
Δεν θεωρω οτι ειναι ετσι οπως το λες για τον απλο λογο:Αν ηθελε "δηθεν" δε θα επελεγε να παρει το τιμονι σε ενα καραβι που πλεει σε 12μποφορ.θα κοιταζε να ξεκουραζεται στην κουκετα του και οταν ξυπναει να τα χωνει στον καπετανιο που ζαλιζει τον κοσμο και τον πνιγει...

Απόσπασμα:
Αρχική Δημοσίευση από GAGARIN Εμφάνιση μηνυμάτων
ρε σεις λετε........
πισω απο ολη αυτην την ιστορια και την ''πιεση'' του Τσιπρα στην Ευρωπη .........να 'ναι κανας Πουτιν να καθαρισει το χρεος με ανταλλαγμα να παρει τα δικαιωματα να εκμεταλευτει ΠΕΤΡΕΛΑΙΟ -ΦΥΣΙΚΟ ΑΕΡΙΟ που εχει η Ελλαδα..........δεν του κατσε η φαση με τον Κωστακη ή δεν προλαβε και το κανει τωρα με τον Αλεξη?.........πολλες επισκεψεις εκανε τωρα τελευταια στο Αγιο Ορος........λεω εγω τωρα ο ''αφελης''.........
Δεν ειναι καθολου αφελης ο συλλογισμος σου Θοδωρη...Και προσωπικα εχω καιρο να ακουσω "ντορο"για Ρωσια και για την δεδομενη-για μενα-στηριξη σε περιπτωση που η Ευρωπη τα θελει ολα για παρτη της...Δεν θεωρω παιδια οτι ο Τσιπρας ειναι τοσο μακακας που θα πει βγαινει η Ελλαδα απο την ΕΕ.Ουτε καν θα ρισκαρει μια συρραξη με Τουρκους-που θα ειναι βαλτοί φυσικα-ουτε καν θα ρισκαρει το κολπο βγηκα απο ΕΕ και τωρα ειμαι μονος μου απεναντι σε κοσμο και Ελληνες που θα τα περιμενουν ολα απο μενα...ΠΡΙΝ απο αυτες τις κινησεις ειμαι σιγουρος οτι εχει εξασφαλισει "πλατες"..Και οχι τυχαιες πλατες... Για σκεψου αν θα τολμησει ο Τουρκος ή ο Αμερικανος ή ο Γερμανος να παιξει με τον Ρωσο...ή τον Κινεζο...ή τον Ισραηλιτη αν μιλαμε για πετρελαια του Αιγαιου...
Κι εγω σκεψεις κανω απλα τις μοιραζομαι...Μπορει να ειμαι και λαθος αλλά σιγουρα ΛΑΘΟΣ ειναι αυτοι που μας εφεραν σε αυτη τη θεση σημερα..ως Κρατος και ως Πολιτες...Μονο την προσωπικη τους ματαιοδοξια κοιταζαν,μονο το προσωπικο τους βολεμα κοιταζαν,μονο τη δικη τους εξασφαλιση και πλουτισμο κοιταζαν...τον Ελληνα στα φρυδια τους...και ειμαι ΣΙΓΟΥΡΟΣ οτι αν γινει ενα "μπαμ" θα εξαφανισθουν σε ασφαλεςκαι αγνωστο μερος...μακρυα απο την οργη του κακομοιρου κοσμου...

Last edited by mAthosalas; 24-05-2012 at 23:55.
Reply With Quote
Παλιό 25-05-2012, 00:00
GAGARIN Ο/Η GAGARIN βρίσκεται εκτός σύνδεσης
Senior Member

Ημερομηνία εγγραφής: Dec 2009
Περιοχή: ΚΕΡΚΥΡΑ
Μoto: R 1150 GS ADVENTURE

Απόσπασμα:
Αρχική Δημοσίευση από siraxanz Εμφάνιση μηνυμάτων
Εσυ θα μας πεις, βασει nickname εχεις τον πρωτο λόγο!
Σσσσσςςςςςςς.................

Απόσπασμα:
Αρχική Δημοσίευση από mAthosalas Εμφάνιση μηνυμάτων

Δεν ειναι καθολου αφελης ο συλλογισμος σου Θοδωρη...Και προσωπικα εχω καιρο να ακουσω "ντορο"για Ρωσια και για την δεδομενη-για μενα-στηριξη σε περιπτωση που η Ευρωπη τα θελει ολα για παρτη της...Δεν θεωρω παιδια οτι ο Τσιπρας ειναι τοσο μακακας που θα πει βγαινει η Ελλαδα απο την ΕΕ.Οθυτε καν θα ρισκαρει μια συρραξη με Τουρκους-που θα ειναι βαλτοι φυσικα-ουτε καν θα ρισκαρει το κολπο βγηκα και τωρα ειμαι μονος μου...ΠΡΙΝ απο αυτες τις κινησεις ειμαι σιγουρος οτι εχει εξασφαλισει "πλατες"..Και οχι τυχαιες πλατες... Για σκεψου αν θα τολμησει ο Τουρκος ή ο Αμερικανος ή ο Γερμανος να παιξει με τον Ρωσο...ή τον Κινεζο...ή τον Ισραηλιτη αν μιλαμε για πετρελαια του Αιγαιου...
Κι εγω σκεψεις κανω απλα τις μοιραζομαι...Μπορει να ειμαι και λαθος αλλά σιγουρα ΛΑΘΟΣ ειναι αυτοι που μας εφεραν σε αυτη τη θεση σημερα..ως Κρατος και ως Πολιτες...Μονο την προσωπικη τους ματαιοδοξια κοιταζαν,μονο το προσωπικο τους βολεμα κοιταζαν,μονο τη δικη τους εξασφαλιση και πλουτισμο κοιταζαν...τον Ελληνα στα φρυδια τους...και ειμαι ΣΙΓΟΥΡΟΣ οτι αν γινει ενα "μπαμ" θα εξαφανισθουν σε ασφαλεςκαι αγνωστο μερος...μακρυα απο την οργη του κακομοιρου κοσμου...
+1150

Σωστος..........απλα αν τις ''σκασει'' τωρα που ο κοσμος ειναι μπερδεμενος......δεν ξερει κανεις τι θα γινει..........

δεν νομιζω οτι ειναι τοσο αφελεις και ασυνεννοειτοι ΟΙ του ΣΥΡΙΖΑ να βγαινουν στα ΜΜΕ και να λενε διαφορετικα πραγματα και μεταξυ τους και καθε μερα..........

ΚΑΤΙ ΑΛΛΟ ΤΡΕΧΕΙ..........
Reply With Quote
Παλιό 25-05-2012, 00:00
frits Ο/Η frits βρίσκεται εκτός σύνδεσης
Senior Member

Ημερομηνία εγγραφής: Jan 2009
Περιοχή: Αχαρνές
Μoto: BMW R1200 GS 2005 YAMAHA TTR 250

Απόσπασμα:
Αρχική Δημοσίευση από siraxanz Εμφάνιση μηνυμάτων
Δεν τα έχω ξεκάθαρα Σταυρο,
όμως δεν βλέπω πως θα μας βγάλουν απο την κατασταση που ειμαστε οι πρασινομπλε....

Με τπτ δεν πιστευω ότι ειναι η λύση...αυτα τα λαμόγια...

Επίσης έχω σοβαρές αμφιβολίες για την λύση Τσίπρα....
Βασικά δεν με τρομάζει το ότι θα κοπεί η βοήθεια, ουτως η άλλως μετά τις εκλογές θα αρχισουν το ιδιο βιολί..οι βορειοι και δυτικοι "φιλοι" μας

δεν κανατε αυτο και δεν κανατε εκεινο κλπ
και θα μας πατησουν αγρια στο λαιμό...

Ούτε η έξοδος απο το ευρώ με τρομάζει,
επιτέλους να σηκωθούμε από τις καφετεριες και να αρχισουμε να παράγουμε
να αποκτήσει την πραγματική του αξία το Ελληνικο παραγομενο προιόν...
να μην μπορεί να πουλήσει ουτε μια βίδα η Μερκελ στην Ελλάδα...
Μαθαμε να εξαρτώμεθα από το γαλικο μοσχαρισιο κρεας και απο τα ιταλικα κοτοπουλα...
Ο φραπέ στο λιμανι του Ναυπλιου εχει 4 ευρω και τα ΣΚ ολα τα μαγαζια ειναι γεματα...

Νισαφι πια...ας τα πάρουμε απο την αρχη,

ο δρόμος του δικομματισμου τα κατεστρεψε όλα...

Να ξαναψηφησουμε αυτούς που μαδησαν και καταληστεψαν το ταμείο κ μας εφεραν εδω?

Ουτως η άλλως δεν προκειται να την βγαλουμε καθαρή με τους όρους του μνημονιου...

Όλο το παιχνιδι ειναι στημενο για να μας αφανισουν...
ας αφανιστώ μόνος μου....

δεν θελω αλλη σωτηρια απο τον Αντωνακη κ τους λοιπους...

Γαια πυρι μιχθήτω....

Συμφωνούμε ότι είμαστε σε αδιέξοδο, το πρόβλημα είναι ότι σε τέτοιες καταστάσεις θέλεις ηγεσία να εμπνεύσει, να δείξει τον δρόμο και δεν την βλέπω πουθενά...

Δεν βλέπω επίσης κυβέρνηση στις 17/6, τουλάχιστον όχι σοβαρή, να μπορεί να σηκώσει στην πλάτη τα τεράστια προβλήματα.

Πάντως τον τελευταίο χρόνο μου λύθηκε μία απορία, το πως τα παλιότερα χρόνια φτάναμε σε δικτακτορίες...
Reply With Quote
Παλιό 25-05-2012, 00:12
frits Ο/Η frits βρίσκεται εκτός σύνδεσης
Senior Member

Ημερομηνία εγγραφής: Jan 2009
Περιοχή: Αχαρνές
Μoto: BMW R1200 GS 2005 YAMAHA TTR 250

Απόσπασμα:
Γιατι να το κανει αυτο Σταυρο;Απο κατι τετοιο μονο χαμενος μπορει να ειναι.Διοτι μπορει ΑΝΕΤΑ να κατσει στ'αυγα του,να βγουν παλι ΠΑΝΔΟΚ και ο Τσιπρας εκ του ασφαλους ως αντιπολιτευση να τούς τα χωνει χωρις κανενα Πολιτικο κοστος και τιμημα.Και ισα-ισα να τον παει και ο κοσμος οτι τους τα λεει καλα.Γιατι δηλαδη να προτιμησει την ηλεκτρικη καρεκλα μιας Πρωθυπουργιας στην χρεωκοπημενη Ελλαδα σημερα και να μην αφησει αυτους που το εφεραν εδω,να βγαλουν τα καστανα απο τη φωτια,να χασουν καθε εικονα στον κοσμο και ο Τσιπρας να απολαμβανει εκ του ασφαλους την αντιπολιτευση χωρις κανενα κοπο και κοστος,κομματικο και προσωπικο του...
Δεν θεωρω οτι ειναι ετσι οπως το λες για τον απλο λογο:Αν ηθελε "δηθεν" δε θα επελεγε να παρει το τιμονι σε ενα καραβι που πλεει σε 12μποφορ.θα κοιταζε να ξεκουραζεται στην κουκετα του και οταν ξυπναει να τα χωνει στον καπετανιο που ζαλιζει τον κοσμο και τον πνιγει...
Αυτά που λες Κώστα είναι σωστά για τους κανονικούς ανθρώπους, οι πολιτικοί δεν είναι τέτοιοι, η εξουσία είναι γένος θυληκού και μεθυστική κάτι σαν τον τζόγο, όταν κολήσεις το μικρόβιο τελείωσες...
Πιστεύω ότι η τιμωρία του Τσίπρα θα είναι ότι θα βγει πρώτος (δεν ξέρω αν θα κάνει κυβέρνηση) και θα πρέπει να πραγματοποιήσει αυτά που λέει.)

Απόσπασμα:
Δεν ειναι καθολου αφελης ο συλλογισμος σου Θοδωρη...Και προσωπικα εχω καιρο να ακουσω "ντορο"για Ρωσια και για την δεδομενη-για μενα-στηριξη σε περιπτωση που η Ευρωπη τα θελει ολα για παρτη της...Δεν θεωρω παιδια οτι ο Τσιπρας ειναι τοσο μακακας που θα πει βγαινει η Ελλαδα απο την ΕΕ.Ουτε καν θα ρισκαρει μια συρραξη με Τουρκους-που θα ειναι βαλτοί φυσικα-ουτε καν θα ρισκαρει το κολπο βγηκα απο ΕΕ και τωρα ειμαι μονος μου απεναντι σε κοσμο και Ελληνες που θα τα περιμενουν ολα απο μενα...ΠΡΙΝ απο αυτες τις κινησεις ειμαι σιγουρος οτι εχει εξασφαλισει "πλατες"..Και οχι τυχαιες πλατες... Για σκεψου αν θα τολμησει ο Τουρκος ή ο Αμερικανος ή ο Γερμανος να παιξει με τον Ρωσο...ή τον Κινεζο...ή τον Ισραηλιτη αν μιλαμε για πετρελαια του Αιγαιου...
Αν κρίνω από την τύχη της Συρίας, της μοναδικής χώρας στην Μεσόγειο που είχε και έχει την στήριξη της Ρωσίας δεν θα ζηλέψω καθόλου...
Reply With Quote
Παλιό 25-05-2012, 00:32
mAthosalas Ο/Η mAthosalas βρίσκεται εκτός σύνδεσης
Senior Member

Ημερομηνία εγγραφής: Aug 2010
Περιοχή: Πάτρα
Μoto: F800GS 30years

Απόσπασμα:
Αρχική Δημοσίευση από frits Εμφάνιση μηνυμάτων
Αν κρίνω από την τύχη της Συρίας, της μοναδικής χώρας στην Μεσόγειο που είχε και έχει την στήριξη της Ρωσίας δεν θα ζηλέψω καθόλου...
Mην κοιτας τοσο περα...δες την Κυπρο..."Λουκουμι"η Χωρα για ταραχες και κινησεις εντυπωσιασμου...εχει ξαναγινει στο παρελθον.Βγηκαν για πετρελαιο και πηραν παρεα Ρωσια-Ισραηλ...Οχι ρουθουνι δεν ανοιξε αλλά και η σκεψη ακομα "μυρωδιας μπαρουτιου" ειναι κακη λεξη...
Reply With Quote
Παλιό 25-05-2012, 00:32
siraxanz Ο/Η siraxanz βρίσκεται εκτός σύνδεσης
Moderator

Ημερομηνία εγγραφής: Aug 2009
Περιοχή: Argos-Argolidas
Μoto: r1200gsa '08, Cagiva elephant 750e '95

Απόσπασμα:
Αρχική Δημοσίευση από ΛΕΟΝΤΟΚΑΡΔΟΣ Εμφάνιση μηνυμάτων

Χάρη, υπάρχει ένας - πολιτικός ή τεχνοκράτης - που μπορεί να εγγυηθεί ότι δεν θα βουλιάξουμε ???

Και όταν λέω βουλιάξουμε, εννοώ ΟΛΟΚΛΗΡΩΤΙΚΗ καταστροφή ...

Και μετά το κύλισμα στην λάσπη ετών ή το αιματοκύλισμα (όλα παίζουν),

θ' απλώσουμε πάλι το χέρι στον ξένο, για λίγη ελεημοσύνη ...

Κάπως έτσι έγινε κ πριν 60 χρόνια ... παρόμοιες συνθήκες επικρατούσαν ... χάους και ανέχειας ...

Αυτά που λέω, δεν τα βασίζω κάπου ... απλές εικασίες κάνω όπως όλοι ...

Μακάρι να μπορούσε κάποιος να μας πει τις ενδεχόμενες λύσεις/συνέπειες ...

Πόσα χρόνια θα χρειαστούν κατά την γνώμη σου για να υπάρξει Εθνικό προϊόν ???

Δεκαπέντε ... είκοσι ... ???

Μεγάλες κουβέντες Χάρη μου ... μαζί σου κι εγώ ...

Αλλά μήπως είμαστε λάθος ???

Γιατί ΑΥΤΟ το λάθος, θα είναι λάθος ζωής ... και τελικά μια αυτοκτονία ...

.
Απόσπασμα:
Αρχική Δημοσίευση από ΛΕΟΝΤΟΚΑΡΔΟΣ Εμφάνιση μηνυμάτων
Και αν ο Έλληνας το έκανε αυτό πριν 60 χρόνια,

το έκανε υπό άλλες συνθήκες …

Υπό συνθήκες φτώχιας και ανέχειας …

Και τότε ήταν μαθημένος στην εργασία κ στην κακουχία/ «κακοπέραση» …

Σήμερα που μάθαμε καλώς ή κακώς – κακώς κατά την γνώμη μου – να είμαστε ξάπλα στην καφετέρια

και να μας τ’ ακουμπάνε οι «κουτόφραγκοι»,

δεν είναι εύκολο να ξεμάθουμε κ να κουνήσουμε τον κ@λο μας …

Σκέψου τα παιδιά με τα βελουδένια χεράκια που έχουν μάθει στα θρανία, να τα ρίξεις στην φάμπρικα

ή να τους δώσεις την τσάπα ανά χείρας κ να τα στείλεις στο χωράφι …

.
Νίκο είμαι σχεδόν σίγουρος ότι αυτά που προβλέπεις θα τα αντιμετωπίσουμε....

Εφόσον όλα τα διάλυσαν
και ότι χρεωνόμαστε παει στου δανειστές για να πληρωθουν τόκοι και πανωτόκοι
Οι επιχειρήσεις έκλεισαν και κλείνουν,
εχουν βάλει στο μάτι οι τοκογλυφοι την ιδιωτικη περιουσία και τις ιδιωτικες καταθέσεις

Πως θα ανακάμψουμε?

Μας πίνιξαν δεν το αισθάνεσαι?

Είμαστε στην διακριτική ευχέρεια των τοκογλύφων...(αγορών)

Πιστευεις ότι υπάρχει φως σε αυτόν το δρόμο?

Θυμίσου τι ζήσαμε 2 χρόνια με τους πουλημενους, Γιωργάκη κ σια...

Από την ίδια πάστα ειναι και οι "σωτήρες" που μας πασάρουν πάλι τώρα, οι τοκογλύφοι....

Το παιχνίδι είναι τζόγος πλέον και η θα το κερδίσουμε στη μπλόφα η θα ματώσουμε(αφού ήδη είμαστε τραυματίες)

Τα παιδιά μου με τα ###### χεράκια δεν τα φοβάμαι:
Η μεγάλη μου πουλάει φάρμακα στους γιατρούς των Νοτίων προαστίων για μια μεγάλη Γαλικη πολυεθνικη...(πάλι καλά λεω)
Μοριακη Βιολόγος με μαστερ τελειωμένο και διδακτορικό σχεδον τελειωμένο...
(λόγω μη γνωριμιων κ αναξιοκρατίας(υπάρχει κ στον ιδιωτικό τομέα...) εχει χασει 2-3 σοβαρες θεσεις στο αντικειμενο της, DNA κλπ)
Αν είχα μια σοβαρή γνωριμία στην Βιοιατρικη πχ ........αλλά είπαμε...

Η δευτερη μου κόρη δευτεροετης στην Νομικη Αθήνας με το σπαθι της(οχι απο μεταγραφή) 19100 μορια,
3 πτυχία στα Αγγλικά(pro) και Ανώτερες Μουσικές σπουδές
Επίσης πουλάει παπούτσια, part time, για να με βοηθήσει
(ευχαριστώ για τούτο φίλο συμφορουμίτη που την πηρε στην δουλεια και της εδωσε μια ευκαιρία)

Ο γιός μου τέλος, όντας υποψήφιος εφέτος,
σχεδιάζει ήδη το μελλον του να φύγει από την Ελλάδα
Θα περάσει βέβαια σε Ανώτατη σχολή εδώ στην Ελλάδα,
αλλά από τότε που είδε ότι οι σπουδές στα Σκωτσέζικα Πανεπιστήμια επιδοτούντε από την Σκωτική Κυβέρνηση
το τριγυρίζει να την κάνει για 'κει... προς μεγάλη μου θλίψη,
Προσπαθώ να του εμπνεύσω ενδιαφέρον για τις Παραγωγικές σχολές των Ενόπλων Δυνάμεων και της Αστυνομίας...
αλλά δεν είναι σίγουρος ότι το θέλει και
αυτό χρειάζετε να σου βγαίνει από μέσα σου....
Γιαυτά τα παιδιά λοιπόν θέλω να δώσω μιά άλλη ευκαιρία...

οπότε πάσα πρόταση δεκτή εκτός από μπλέ η πράσινη...
εκεί ούτε τα σ&@τ@ μου δεν δίνω πλέον....

Δεν ξεχνώ τι μου-μας έκαναν.....
Reply With Quote
Παλιό 26-05-2012, 17:15
arnhths Ο/Η arnhths βρίσκεται εκτός σύνδεσης
Senior Member

Ημερομηνία εγγραφής: Apr 2012
Περιοχή: ΒΕΛΕΣΤΙΝΟ
Μoto: GS 1200

Απόσπασμα:
Και προσωπικα εχω καιρο να ακουσω "ντορο"για Ρωσια και για την δεδομενη-για μενα-στηριξη σε περιπτωση που η Ευρωπη τα θελει ολα για παρτη της...

.....................................................

Aλλος σου έκλαψε εις τα στήθια,
Αλλ’ ανάσασιν καμιά
Aλλος σου έταξε βοήθεια
Και σε γέλασε φρικτά.

........................................................

Διονύσιος Σολωμός: Υμνος προς την Ελευθερία (πολύ παλιά....)
Reply With Quote
Παλιό 26-05-2012, 17:15
arnhths Ο/Η arnhths βρίσκεται εκτός σύνδεσης
Senior Member

Ημερομηνία εγγραφής: Apr 2012
Περιοχή: ΒΕΛΕΣΤΙΝΟ
Μoto: GS 1200

Μυαλό δεν βάζουμε....
Reply With Quote
Απάντηση

Κανόνες καταχώρησης