|
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|||
|
|||
Απάντηση: Η Eurobank και ο ΣΥΡΙΖΑ
Απόσπασμα:
Δεν θεωρω οτι ειναι ετσι οπως το λες για τον απλο λογο:Αν ηθελε "δηθεν" δε θα επελεγε να παρει το τιμονι σε ενα καραβι που πλεει σε 12μποφορ.θα κοιταζε να ξεκουραζεται στην κουκετα του και οταν ξυπναει να τα χωνει στον καπετανιο που ζαλιζει τον κοσμο και τον πνιγει... Απόσπασμα:
Κι εγω σκεψεις κανω απλα τις μοιραζομαι...Μπορει να ειμαι και λαθος αλλά σιγουρα ΛΑΘΟΣ ειναι αυτοι που μας εφεραν σε αυτη τη θεση σημερα..ως Κρατος και ως Πολιτες...Μονο την προσωπικη τους ματαιοδοξια κοιταζαν,μονο το προσωπικο τους βολεμα κοιταζαν,μονο τη δικη τους εξασφαλιση και πλουτισμο κοιταζαν...τον Ελληνα στα φρυδια τους...και ειμαι ΣΙΓΟΥΡΟΣ οτι αν γινει ενα "μπαμ" θα εξαφανισθουν σε ασφαλεςκαι αγνωστο μερος...μακρυα απο την οργη του κακομοιρου κοσμου... Last edited by mAthosalas; 24-05-2012 at 23:55. |
|
|||
|
|||
Σσσσσςςςςςςς.................
Απόσπασμα:
Σωστος..........απλα αν τις ''σκασει'' τωρα που ο κοσμος ειναι μπερδεμενος......δεν ξερει κανεις τι θα γινει.......... δεν νομιζω οτι ειναι τοσο αφελεις και ασυνεννοειτοι ΟΙ του ΣΥΡΙΖΑ να βγαινουν στα ΜΜΕ και να λενε διαφορετικα πραγματα και μεταξυ τους και καθε μερα.......... ΚΑΤΙ ΑΛΛΟ ΤΡΕΧΕΙ.......... |
|
|||
|
|||
Απόσπασμα:
Δεν βλέπω επίσης κυβέρνηση στις 17/6, τουλάχιστον όχι σοβαρή, να μπορεί να σηκώσει στην πλάτη τα τεράστια προβλήματα. Πάντως τον τελευταίο χρόνο μου λύθηκε μία απορία, το πως τα παλιότερα χρόνια φτάναμε σε δικτακτορίες... |
|
|||
|
|||
Απόσπασμα:
Πιστεύω ότι η τιμωρία του Τσίπρα θα είναι ότι θα βγει πρώτος (δεν ξέρω αν θα κάνει κυβέρνηση) και θα πρέπει να πραγματοποιήσει αυτά που λέει.) Απόσπασμα:
|
|
|||
|
|||
Mην κοιτας τοσο περα...δες την Κυπρο..."Λουκουμι"η Χωρα για ταραχες και κινησεις εντυπωσιασμου...εχει ξαναγινει στο παρελθον.Βγηκαν για πετρελαιο και πηραν παρεα Ρωσια-Ισραηλ...Οχι ρουθουνι δεν ανοιξε αλλά και η σκεψη ακομα "μυρωδιας μπαρουτιου" ειναι κακη λεξη...
|
|
|||
|
|||
Απόσπασμα:
Απόσπασμα:
Εφόσον όλα τα διάλυσαν και ότι χρεωνόμαστε παει στου δανειστές για να πληρωθουν τόκοι και πανωτόκοι Οι επιχειρήσεις έκλεισαν και κλείνουν, εχουν βάλει στο μάτι οι τοκογλυφοι την ιδιωτικη περιουσία και τις ιδιωτικες καταθέσεις Πως θα ανακάμψουμε? Μας πίνιξαν δεν το αισθάνεσαι? Είμαστε στην διακριτική ευχέρεια των τοκογλύφων...(αγορών) Πιστευεις ότι υπάρχει φως σε αυτόν το δρόμο? Θυμίσου τι ζήσαμε 2 χρόνια με τους πουλημενους, Γιωργάκη κ σια... Από την ίδια πάστα ειναι και οι "σωτήρες" που μας πασάρουν πάλι τώρα, οι τοκογλύφοι.... Το παιχνίδι είναι τζόγος πλέον και η θα το κερδίσουμε στη μπλόφα η θα ματώσουμε(αφού ήδη είμαστε τραυματίες) Τα παιδιά μου με τα ###### χεράκια δεν τα φοβάμαι: Η μεγάλη μου πουλάει φάρμακα στους γιατρούς των Νοτίων προαστίων για μια μεγάλη Γαλικη πολυεθνικη...(πάλι καλά λεω) Μοριακη Βιολόγος με μαστερ τελειωμένο και διδακτορικό σχεδον τελειωμένο... (λόγω μη γνωριμιων κ αναξιοκρατίας(υπάρχει κ στον ιδιωτικό τομέα...) εχει χασει 2-3 σοβαρες θεσεις στο αντικειμενο της, DNA κλπ) Αν είχα μια σοβαρή γνωριμία στην Βιοιατρικη πχ ........αλλά είπαμε... Η δευτερη μου κόρη δευτεροετης στην Νομικη Αθήνας με το σπαθι της(οχι απο μεταγραφή) 19100 μορια, 3 πτυχία στα Αγγλικά(pro) και Ανώτερες Μουσικές σπουδές Επίσης πουλάει παπούτσια, part time, για να με βοηθήσει (ευχαριστώ για τούτο φίλο συμφορουμίτη που την πηρε στην δουλεια και της εδωσε μια ευκαιρία) Ο γιός μου τέλος, όντας υποψήφιος εφέτος, σχεδιάζει ήδη το μελλον του να φύγει από την Ελλάδα Θα περάσει βέβαια σε Ανώτατη σχολή εδώ στην Ελλάδα, αλλά από τότε που είδε ότι οι σπουδές στα Σκωτσέζικα Πανεπιστήμια επιδοτούντε από την Σκωτική Κυβέρνηση το τριγυρίζει να την κάνει για 'κει... προς μεγάλη μου θλίψη, Προσπαθώ να του εμπνεύσω ενδιαφέρον για τις Παραγωγικές σχολές των Ενόπλων Δυνάμεων και της Αστυνομίας... αλλά δεν είναι σίγουρος ότι το θέλει και αυτό χρειάζετε να σου βγαίνει από μέσα σου.... Γιαυτά τα παιδιά λοιπόν θέλω να δώσω μιά άλλη ευκαιρία... οπότε πάσα πρόταση δεκτή εκτός από μπλέ η πράσινη... εκεί ούτε τα σ&@τ@ μου δεν δίνω πλέον.... Δεν ξεχνώ τι μου-μας έκαναν..... |
|
|||
|
|||
Απόσπασμα:
..................................................... Aλλος σου έκλαψε εις τα στήθια, Αλλ’ ανάσασιν καμιά Aλλος σου έταξε βοήθεια Και σε γέλασε φρικτά. ........................................................ Διονύσιος Σολωμός: Υμνος προς την Ελευθερία (πολύ παλιά....) |
|
|||
|
|||
Μυαλό δεν βάζουμε....
|
|
|