|
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|||
|
|||
Απάντηση: ΦΕΡΜΟΥΑΡ ΓΙΑ ΣΤΟΛΕΣ ΜΗΧΑΝΗΣ
Δημήτρη πολύ καλή η προσφορά σου, όχι τόσο γιά το οικονομικό μέρος αλλά περισσότερο επειδή είναι δεδομένο ότι γνωρίζεις τι πρέπει να μας προμηθεύσεις.
Φαντάζομαι ότι τα μυστικά και σε αυτόν τον χώρο είναι πολλά. Θα επικοπινωνήσουμε Χαιρετώ ΛΕΒΑΔΟΣ |
|
|||
|
|||
Απόσπασμα:
ευχαριστω |
|
|||
|
|||
...λοιπος οπως προαναφερα ....το μπουφαν ειναι νουμερο 56 ...ενω το παντελονι ειναι 52 . Τα φερμουαρ ειναι τουι διου τυπου ..και το συνολο ειναι το Pro Race της BMW ... θελω να πω με λιγα λογια οτι ολα ειναι συμβατα! Το προβλημα ειναι ομως οτι οταν ξεκινας να κλεισεις το φερμουαρ ...ενω στη αριστερη πλευρα που ξεκινας να κουμπωνεις ερχεται ακριβως ...... στο τελος οταν τελειωνεις το κουμπωμα στο παντελονι εχει φτασει τερμα ...ενω στο μπουφαν εχει ακομα 5-6 εκαταστα! Οπως καταλαβαινεις ....καθεται σαν να ειμαι εγκυος και φαινεται πολυ στραβο . Σε καμια περιπτωση δεν μπορω να το δεσω ετσι !...Η λυση που εχω προς το παρων ειναι να μην δενω το φερμουαρ ...και να κραταω το παντελονι στη θεση του φορωντας μοτο/τιράντες! ..παραθετω μερικες φωτο του προβληματος! ...σε ευχαριστω για την αντατοκριση! |
|
|||
|
|||
φιλε Γιαννη ειδα τις φωτο σου και καταλαβαινω το προβλημα σου.τωρα μπορεις να μετρησεις το φερμουαρ του παντελονιου και να παρεις ενα με το ιδιο μηκος και να ξηλωσεις αυτο του μπουφαν και να προσαρμοσεις το καινουργιο επανω.μονο το μερος του φερμουαρ με το οποιο ταιργιαζει του παντελονιου.Τωρα αμα θελεις μετρα σε εκατοστα ποσο ειναι το φερμουαρ του παντελονιου να σε στειλω εγω ενα
Μακαρι να σε βοηθησα καθολου........ |
|
|||
|
|||
Δημητρη εχω φερμουαρ που θυληκώνει ακριβως στο μεγεθος του αντιστοιχου του παντελονιου ... Αλλα το προβλημα ειναι αλλου .... Θα προσπαθησω οταν σχολασω να γινω πιο συγκεκριμενος
|
|
|||
|
|||
|
|
|
Σχετικά Θέματα | ||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο μήνυμα |
ΜΟΝΤΕΛΙΣΜΟΣ-ασχολείται κανείς ;;;;;;; | sotos | Διάφορα | 13 | 12-04-2012 21:31 |
ΣΚΥΤΑΛΟΔΡΟΜΙΑ ΜΟΤΟΣΥΚΛΕΤΙΣΤΩΝ για ΑΙΜΟΔΟΣΙΑ | frits | Κοινωνική ευαισθησία | 4 | 11-12-2011 15:59 |
ΔΗΜΟΓΡΑΦΙΚΟ: ΓΕΝΕΤΙΚΟΣ ΚΑΙ ΠΛΗΘΥΣΜΙΑΚΟΣ ΑΦΕΛΛΗΝΙΣΜΟΣ | ckalfas | Ελλάδα | 3 | 27-02-2011 22:52 |
Ο ΚΟΣΜΟΣ ΤΟΥ ΒΥΘΟΥ(ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΙ) | MARK | Επικαιρότητα | 4 | 03-08-2010 17:20 |