|
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|||
|
|||
Απάντηση: ΕΞΑΓΓΕΛΙΕΣ ΤΣΙΠΡΑ ΚΙ ΕΡΩΤΗΜΑΤΑ......
Απόσπασμα:
Εσύ πως εμπιστεύσαι κάποιον που καβαλάει BMW, τι κρίση να έχει ένας τέτοιος άνθρωπος...;;; |
|
|||
|
|||
Απόσπασμα:
Μα τι είναι αυτά που λές. Το παλληκάρι κατάγεται από το Αθαμάνιο Άρτας και το μηχανάκι του είναι SUZUKI DL 650. Όπως και άλλοι οικονομικοί μετανάστες γεννήθηκε στη ξενιτιά. Αυτό όμως δεν σημαίνει ότι δεν είναι Ηπειρωτόπουλο. Το από πού κατάγεται η μάνα του και τι μας νοιάζει εμάς. Στο χωριό μου λένε ότι όλα τα χωράφια είναι ίδια. Ο σπορέας αλλάζει. Αυτό που έχει εξαγγείλει ότι θα βάλει έκτακτη εισφορά σε κατόχους προβληματικών δικύκλων δεν θα ισχύσει τελικά. Εδώ με άκουσε. Και τι του είπα. Κρίμα βρε Πατρίδα. Πληρώνουν που πληρώνουν αμαρτίες μη τους πληγώνεις άλλο............................... |
|
|||
|
|||
Απόσπασμα:
http://el.wikipedia.org/wiki/%CE%91%CE%BB%CE%AD%CE%BE%CE%B7%CF%82_%CE%A4%CF%83%CE%AF%CF%80%CF%81%CE%B1%CF%82 |
|
|||
|
|||
Απόσπασμα:
Οχι απλα κατι καλυτερο, ΑΛΛΑ Ο,ΤΙ ΚΑΛΥΤΕΡΟ. Προτιμω ομως το ΠΑΝΔΟΚ να συμμετεχει ως ο καρπαζοεισπρακτορας των εκλογων για να ειναι ΟΛΟΦΑΝΕΡΗ και ΑΔΙΑΜΦΙΣΒΗΤΗΤΗ η αντιθεση του λαου με το φορομπηχτικο κομματι του μνημονιου που εξολοθρευει τη μεσαια ταξη και εξαθλιωνει τα χαμηλοτερα στρωματα. Απόσπασμα:
Αυτο ισως ισχυει για τα κομματικα στελεχη και οσους τον εχουν παιξει στο στοιχημα. Ο Συριζα ηταν κομμα του 7% και ΕΙΝΑΙ ΑΚΟΜΑ. Απλα εχει την τυχη να εξαργυρωνει τη μιζερια, την ανασφαλεια και την κατρακυλα που προκαλεσαν οι αλλοι. Βρεθηκε στη σωστη θεση την καταλληλη στιγμη και θελει να το εκμεταλλευτει στο επακρο για να μπει σε μια Οικουμενικη με καλυτερους ορους απ' αυτους της 6ης Μαιου. Ακομα και αυτοδυναμια με 200 εδρες να παρει ΞΕΡΕΙ ΟΤΙ ΣΤΗΝ ΠΡΩΤΗ ΣΟΒΑΡΗ ΨΗΦΟΦΟΡΙΑ ΘΑ ΣΚΟΡΠΙΣΟΥΝ ΣΤΟΥΣ 5 ΑΝΕΜΟΥΣ. |
|
|||
|
|||
Αυτό με τις κόκκινες γραμμές μου άρεσε, αν και είναι λίγο θολό. Και να σημειώσω στα λεγόμενά σου με τα οποία συμφωνώ,
Απόσπασμα:
|
|
|||
|
|||
Απόσπασμα:
|
|
|||
|
|||
NAPO for PRESIDENT...!!!
|
|
|||
|
|||
Απόσπασμα:
μεταφέρω ότι εισπράτω από τον περίγυρό μου και δεν εννοώ τον στενό... Αλλά αυτό για την οικουμενική το είδες κάπου γραμένο, ή το υποθέτεις ; Αν έλεγε επίσημα κάτι τέτοιο θα τον ψήφιζα με τα 2 χέρια, αλλά εγώ ακούω από στελέχη του για κρατικοποιήσεις π.χ ΟΤΕ , για λόγους εθνικής ασφαλείας λένε, όταν την ίδια στιγμή δεν θεωρούν την Τουρκία κίνδυνο.. Επίσης με ανησυχεί η φανατίλα των αριστερών, αυτή την γλώσσα δεν την ομιλούν έξω την έχουν ξεχάσει από τον Μπερλίνγκουερ και μετά κάπου στο 1976-78.. Όπως έγραψα και παραπάνω μακάρι να έχετε δίκιο και ας βγω εγώ λάθος.. |
|
|