|
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|||
|
|||
Απάντηση: Από το χείλος του γκρεμού στην πτώση στον γκρεμό
Άγγελος εξάγγελος μας ήρθε από μακριά
γερμένος πάνω σ' ένα δεκανίκι δεν ήξερε καθόλου μα καθόλου να μιλά και είχε γλώσσα μόνο για να γλείφει Τα νέα που μας έφερε ήταν όλα μια ψευτιά μα ακούγονταν ευχάριστα στ' αυτί μας γιατί έμοιαζε μ' αλήθεια η κάθε του ψευτιά κι ακούγοντάς τον ησύχαζε η ψυχή μας Έστησε το κρεβάτι του πίσω απ' την αγορά κι έλεγε καλαμπούρια στην ταβέρνα μπαινόβγαινε κεφάτος στα κουρεία και στα λουτρά και χάζευε τα ψάρια μες στη στέρνα Και πέρασε ο χειμώνας κι ήρθε η καλοκαιριά κι ύστερα πάλι ξανάρθανε τα κρύα ώσπου κάποιο βραδάκι βρε τι του 'ρθε ξαφνικά κι άρχισε να φωνάζει με μανία Τα πόδια μου καήκανε σ' αυτή την ερημιά η νύχτα εναλλάσσεται με νύχτα τα νέα που σας έφερα σας χάιδεψαν τ' αυτιά μα απέχουνε πολύ απ' την αλήθεια Αμέσως καταλάβαμε τι πήγαινε να πει και του 'παμε να φύγει μουδιασμένα αφού δεν είχε νέα ευχάριστα να πει καλύτερα να μην μας πει κανένα ... |
|
|||
|
|||
Απόσπασμα:
Εισαι απιστευτα ευρηματικος.........
Σημερα δε πετυχαινεις κεντρο απο χιλιομετρα μακρια... ενα μεγαλο ΜΠΡΑΒΟ στον Σαββοπουλο κι ενα ακομη μπραβο σε εσενα....... |
|
|||
|
|||
Thanks,... Πολλοί τα έχουνε πει από καιρό, λίγοι όμως (αντέχουν να) τους ακούνε ... Ίσως γιατι η φωνή της λογικής ποτέ δεν αρέσκεται, ούτε χρειάζεται κραυγές ... Δυστυχώς όμως ιστορικά οι κραυγές (είτε άναρθρες είτε επιτηδευμένες) ακούγονται περισσότερο ...
|
|
|||
|
|||
Γιώργο , Που να βρω σε όλα αυτά επιχειρήματα.
Όποιος έχει ασχοληθεί με το κόμμα που λέγεται ΠΑΣΟΚ το πιο έντιμο που έχει να πράξει στη ζωή του είναι να αυτοκτονήσει. Εάν δεις στην προσωπική μου σελίδα (fb) το δηλώνω με κεφαλαία μάλιστα. ΕΧΩ ΔΙΑΓΡΑΦΕΙ ΑΠΟ ΤΟ ΠΑΣΟΚ. Το κόμμα αυτό έφερε με τη Λαμογιά και τα άπληστα στελέχη του την κατάντια που βιώνουμε σήμερα. Άρα λοιπόν δεν θέλω επιχειρήματα. Σύμβουλος του ΓΑΠ είσαι = λαμόγιο του κερατά .Αρα απαγχωνισμός χωρίς δίκη. Να είσαι καλά……………….. |
|
|||
|
|||
Απόσπασμα:
OK, να συμφωνησω, ομως πες μου
Απόσπασμα:
Εγω ειμαι καλα, εσυ σιγουρα δεν εισαι....... Υ.Γ. Να τα ανεβασω αυτα στην προσωπικη σου σελιδα ¨η θα με μπαναρεις? αφιερομενο εξαιρετικα η παρακατω φωτο του κου που απειλει να βιθυσει την χωρα στο σκοταδι με τον φιλο του κον Τσιπραν Last edited by GeorgeP; 08-06-2012 at 17:43. |
|
|||
|
|||
να συμπληρωσω...?:ενατον δε μας λεει ο καθηγητης τι θα γινει αν βγει η νδ η το πασοκ(λεμε τωρα...)-αν καi ευκολα νομιζω φανταζομαι την συνεχεια...-για τον Τσιπρα το καταλαβαμε ειναι καραγκιοζης,οκ..
Κ δεκατον:πηξαμε στους καθηγητες που μας τα εχουν κανει ουμπαλα με τις αναλυσεις τους...Μια απο τα ιδια λοιπον.Λυσεις θελουμε.... κ θα πω εγω μια:πιαστε τα χτηματα σας,δουλευτε τα,ζηστε απο τη γη σας-ολοι εχουν ενα κομματι γης κ ενα σπιτακι στο χωριο...Ακουγετε ουτοπικο,αλλα αμα βαρεσουμε κανονι κ δεν υπαρχουν δουλειες θελω να δω πως θα την περναμε.Προτιμω να επι-ζω απο την γη μου παρα να δια-βιω με το αμαξι μου με την μηχανη μου με τη σπιταρονα μου κ να μην εχω να φαω κ ξερω αρκετους τετοιους...Αυτο που λεω εχει ηδη γινει μεσα στην οικογενεια μου κ ηδη αρχιζουμε κ τρεφομαστε απο τα δικα μας προιοντα-δεν πειναμε,ποτε δεν πεινασαμε σαν οικογενεια,ηδη βγαζουμε καποια πραγματα κ στο μελλον αρκετα.Οποτε κλεινοντας,μη λεμε πολλα εγω απο την στιγμη που εχω λιγη γη κ μπορω να τραφω απο αυτη δεν με νοιαζει κ ο κοσμος να χαλασει,θα επιβιωσω,οποτε δεν ακουω κανενα μπαμπουλα κ κανενα σωτηρα,αυτα που λεω νομιζω οτι στην τελικη τα εχω σκεφτει καλα-ας πανε να γ@μηθουνε ολοι τους τα χερια μου κ οι πλατες μου ας ειν`καλα..Φιλικα,stukas. |
|
|||
|
|||
Απόσπασμα:
Μαζί σου! φυσικά χρειαζόμαστε κι ένα εισόδημα για να καλύπτουμε κάποιες ανάγκες. Για να δούμε που θα πάει το πράγμα.... |
|
|||
|
|||
Γιώργο ότι και να πεις φίλε έχεις απόλυτο δίκιο. Έχω στεγνώσει παντελώς από επιχειρήματα σε ότι αφορά το κόμμα που λέγεται ΠΑΣΟΚ. Τους μισώ φίλε για το κακό που κάνανε στον τόπο μου. Το αν θα ψηφίσω το νεαρό Ηπειρωτόπουλο ακόμη με προβληματίζει…………………………………… |
|
|||
|
|||
Απόσπασμα:
Χαιρομαι που το σκεπτεσαι κι ελπιζω να μην το αποφασισεις.... Αν παλι το αποφασισεις οι δρομοι παλι θα μας ανηκουν και παλι θα συνταξιδευουμε ο ενας διπλα στον αλλο...... ....αρκει να εχουμε βενζινη.......ποδηλατο κανεις? |
|
|