|
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|||
|
|||
Απάντηση: Mac OS Lion - Πράγματα που δεν κάνεις με τα windows
"Στημένο" Στράτο!
(Με το Στράτο συναντηθήκαμε τυχαία στο ίδιο κατάστημα της Apple και για την ίδια δουλειά!!!) |
|
|||
|
|||
Απόσπασμα:
Με το καλό να το μάθεις το μηλαράκι σου, όλα γίνονται πιο εύκολα με αυτό.. (sent from my Kubuntu/Linux desktop) |
|
|||
|
|||
Απόσπασμα:
Για πες λοιπόν από που μπορώ να βρω καλή βοήθεια για να μάθω και εγώ πως λειτουργεί και ποιά είναι η φιλοσοφία αυτού του λειτουργικού; |
|
|||
|
|||
Αν αγοράσεις ένα pc με windows (της τάξεως των χρημάτων που διέθεσες για τον mac) θα σου κάνει και εσπρέσο
|
|
|||
|
|||
Απόσπασμα:
Γενικώς η αυτοεκπαίδευσή μου προς το παρόν γίνεται με επιμέρους απορίες που μου δημιουργούνται και γκουγκλάρωντας παρηγορούμαι γιατί βλέπω και πάρα πολλούς άλλους που έχουν τις ίδιες! Να κάνω και μια παράνομη ερώτηση τώρα; Μπορεί κάποιος καλός άνθρωπος με πμ να μου πει πως θα βάλω ένα adobe photoshop και ένα adobe premiere CS5 ή 6 στο κουτί αυτό χωρίς να δώσω ένα σωρό λεφτά; Έχω δοκιμάσει τα πάντα και δεν το έχω καταφέρει ακόμη... Αυτόν το φάκελο amtlib.framework γιατί δε με αφήνει με τίποτε να τον αλλάξω! |
|
|||
|
|||
Απόσπασμα:
|
|
|||
|
|||
Μα εννοείται ότι δεν θέλω να ξανασχοληθώ με windows. Το παλιό μου κομπιουτεράκι το φόρμαρα την επόμενη μέρα και το χαίρεται η κορούλα μου τώρα.
|
|
|||
|
|||
Δυστυχώς το δικό μου imac το χαίρεται η κόρη μου κι εγώ επέστρεψα σε pc.
|
|
|