|
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|||
|
|||
Απάντηση: ΕΡΩΤΗΣΗ ΓΙΑ ΔΙΑΒΑΤΗΡΙΟ
Θέλουν αυτές που είναι τα γράμματα με λατινικούς χαρακτήρες μηχανογραφημένα πάνω στην ταυτότητα ή περνάει και η ταυτότητα που οι χαρακτήρες είναι γραμμένοι (στα αγγλικά και πάλι) στο χέρι με στυλό?
Εμένα είναι γραμμένα με στυλό και ευρώπη πάω κανονικά με αεροπλάνο, με βαλκάνια θα έχω κάποιο θέμα? Σήμερα ρώτησα κι εγώ για ανανέωση αλλά το τρέξιμο και τα 80 ευρώ που θέλει...δε το βλέπω να βγάζω... |
|
|||
|
|||
Πολυ καλο τοπικ.......
Κι εμενα μου ελειξε πριν 20 μερες και τα σκεφτομαι τα 80 ευρω ...... Παραξενο δεν ειναι ομως??? Αφου Κροατια Σερβια κλπ ειναι εκτος ΕΕ πως και δεχονται τις ταυτοτητες μας....??? |
|
|||
|
|||
Ειναι θεμα διακρατικων συμφωνιων,οπως με την Τουρκια που επισης δεν ειναι στην Ευρωπαικη Ενωση,αλλα ισχυει το ιδιο......(εισοδος με ταυτοτητα νεου τυπου).
|
|
|||
|
|||
Ρε παιδιά να μη βγάλω διαβατήριο δηλαδή?
Φτάνω από Λουμπλιάνα Ελλάδα με ταυτότητα ή θα αναγκαστώ να πάρω καράβι από Βενετία..? |
|
|||
|
|||
αφου ο Χαρης λεει ετσι,
κατι θα ξερει παραπανω, εγω εβγαλα περσυ διαβατηριο, καλου κακου... Κροατια , Σλοβενια εχω περασει με ταυτοτητα με λατινικους γραμμενη με στυλο... να εχεις υποψιν οτι ζητανε την πρασινη καρτα συνεχεια, οπως λεει ο Χαρης |
|
|||
|
|||
Eυχαριστώ παιδιά, αν και ίσως βγάλω για να έχω το κεφάλι μου ήσυχο...
|
|
|||
|
|||
-Δεν απαιτείται επίδειξη διαβατηρίου ή δελτίου ταυτότητας όταν ταξιδεύετε μεταξύ των εξής χωρών: Αυστρία, Βέλγιο, Δανία, Φινλανδία, Γαλλία, Γερμανία, Ιταλία, Λουξεμβούργο, Κάτω Χώρες, Πορτογαλία, Ισπανία ή Σουηδία. Χρειάζεστε ισχύον διαβατήριο ή δελτίο ταυτότητας για ταξίδια προς και από την Ιρλανδία και το Ηνωμένο Βασίλειο καθώς και οποιαδήποτε από τις 12 χώρες που προσχώρησαν στην Ε.Ε. το 2004 και μετά, δηλαδή: Βουλγαρία, Κύπρο, Τσεχία, Εσθονία, Ουγγαρία, Μάλτα, Λετονία, Λιθουανία, Πολωνία, Ρουμανία, Σλοβακία και Σλοβενία.
Είναι πάντως προτιμότερο να έχετε μαζί σας διαβατήριο ή δελτίο ταυτότητας όταν ταξιδεύετε στο εσωτερικό της Ε.Ε. γιατί μπορεί να χρειαστεί να αποδείξετε την ταυτότητά σας για λόγους ασφαλείας. Αυτό μπορεί να συμβεί, για παράδειγμα, στα αεροδρόμια, κατά τον έλεγχο εισιτηρίου και αποσκευών ή κατά την επιβίβαση σε αεροσκάφος. Πηγή :asxetos.gr |
|
|||
|
|||
κι εγώ έχω περάσει από Βουλγαρία, Ρουμανία και FYROM, μόνο με ταυτότητα, με λατινικούς χαρακτήρες ( και λατινική foto )
Τώρα αν σου περισσεύουν 80 € και έχεις και χρόνο ... έχεις και το κεφάλι σου ήσυχο |
|
|||
|
|||
Οκ αφού εδώ και χρόνια παρναμε με ταυτότητα στα Βαλκάνια...
πάτε να βγάλετε τωρα διαβατήριο... έλεος.... βγάλτε το να εχετε ησυχία... |
|
|||
|
|||
Δίκιο έχεις Χάρη...τα λυπάμαι τα 80 ευρώ, αλλά και το πέρα δώθε της διαδικασίας...
Θα πάω με ταυτότητα |
|
|