|
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|||
|
|||
Απάντηση: Ελαστικά Heidenau
Απόσπασμα:
Εχεις καποιες αναφορες σχετικά με την συμπεριφορά του K76 ? |
|
|||
|
|||
Μπραβο Χαρη!!! Αναβεις φωτιες!!!!
|
|
|||
|
|||
Απόσπασμα:
Μην φανταστείτε κάτι φοβερό, Enfield είναι. ΟΜΩΣ…. Έμεινα πάρα πολύ ευχαριστημένος από την απόδοση-αξιοπιστία. Έτσι γνωρίζοντας το site της εταιρείας μπήκα στο ψάξιμο να δω αν υπάρχουν λάστιχα για τον «Μενιο» το r1150gs που έχω εδώ και ένα χρόνο. Έκανα σχετικό ψαχτήρι στο δίκτυο και βρήκα θετικά σχόλια. Αν και για να λέμε την αλήθεια δεν ξέρω καλά αγγλικά ή γερμανικά, με το μεταφραστικό τα διάβασα. Λοιπόν τα παρακάτω νήματα είναι συζήτηση για τα συγκεκριμένα λάστιχα. Αν κάποιος μπορεί να κάνει κάποια καλή περίληψη με δυο λόγια, νομίζω πως θα ήταν χρήσιμο για όλος μας. Πάντως αυτό που ξέρω είναι πως οι Γερμανοί τα προτιμούν επειδή είναι πολύ καλά σε όλοι την διάρκεια της ζωής τους και δεν φθείρονται γρήγορα(βγάζουν χιλιόμετρα). Heidenau K76 - Tire Review - ADVrider Heidenau K76 - GS-Forum.eu |
|
|||
|
|||
Απόσπασμα:
Καλά ακούγετε, αν και χρειαζοντε άλλα 20 ευρώ το λιγότερο για να φορεθουν και να ζυγιστούν... οπότε πάνε στα 230. Σε αυτά τα χρήματα έχουμε πολύ καλές επιλογές μέσω της ομαδικής στον Περιστερά Για όσους είναι σε επαρχία και δεν κανουν χρηση της ομαδικης ίσως και να συμφέρει, αλλα δεν ξερω τι επιπεδου λάστιχο είναι Last edited by siraxanz; 18-06-2012 at 23:18. |
|
|||
|
|||
Απόσπασμα:
Θα πρέπει να ψαχτώ και με την τοποθέτηση και με τις τιμές από την εδώ προσφορά στο forum από τον OK και θα αποφασίσω. Αυτές οι τιμές στον Περιστερά είναι μπουκιά και συχώριο…..τελικά ίσως συμφέρει περισσότερο να τα περάσω κάτω….και βολτουλα και λαστιχάκια…..(θα δούμε)…. Μπερδεύτηκα…. |
|
|||
|
|||
Μα νομίζω ότι και οι τιμες Βορείου Ελλαδας μέσα απο τις ομαδικες προσφορες του φορουμ ειναι πολυ ανταγωνιστικες...
Μετά από τόσο καιρό ενασχόλησης με τα Χέιντι, μου έχει φύγει ο αρχικός ενθουσιασμός... Φανταστηκα κάποτε ότι επρόκειτο για πανάκεια... αλλά κακά τα ψέμματα άλλο πράγμα τα καροο και άλλο τα πιλότ3 η τα ροαδ σμαρτ κλπ Δεν μπορούμε να τα έχουμε όλα σε ένα λάστιχο.. Σε εμένα τουλάχιστον δεν έκατσε καλά και έχω ακολουθήσει την ακριβή λύση των 2 σετ ζαντών... Ένα σετ νορμαλ ασφαλτινα λάστιχα που φορώ συνέχεια και ένα σετ με τα TKC περιμένει για αγριάδες... |
|
|||
|
|||
Απόσπασμα:
|
|
|||
|
|||
Έχεις δίκαιο.
Σήμερα που έψαξα καλύτερα στο θέμα που έχει ανοιχτεί βρήκα τις τιμές(χθες δεν μπορούσα να τις εντοπίσω). Τώρα αν θα μπορέσω να ξεπεράσω το κόλλημα μου για τα heidenau? Πάντως η τιμή είναι μία η άλλη στα TR91 και τα K76(αν βάλεις μέσα και τα περαστικά για τα heidenau). Θα δούμε……? Όπως και να έχει πάντως σε ευχαριστώ και πάλι για τον χρόνο σου. Αλήθεια δεν έχει βάλει κανείς τα K76 εδώ στο Ελλάντα? |
|
|
Σχετικά Θέματα | ||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο μήνυμα |
Ελαστικά Heidenau. Απόψεις;; | yannis | Εξοπλισμός μοτοσικλέτας | 28 | 20-10-2011 06:50 |
Μερικές φωτόγραφίες από την ποδηλατική βόλτα στα βασιλικά κτήματα | frits | Ποδήλατο | 19 | 07-06-2011 15:44 |
Iταλογαλλική Ριβιέρα -Ιταλικες -Γαλλικές -Ελβετικές - Αυστριακές - Βαυαρικές Άλπεις | vtheo | Ταξίδια στο εξωτερικό | 42 | 29-03-2011 12:30 |
Heidenau K60 | Ionlab | Εξοπλισμός μοτοσικλέτας | 19 | 05-10-2009 16:57 |
ΜΡ3 με αμερικανικά στρατιωτικά μυστικά | ΛΕΟΝΤΟΚΑΡΔΟΣ | Επικαιρότητα | 4 | 18-02-2009 02:27 |