|
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|||
|
|||
ΤΟ ΓΕΛΙΟ ΚΑΝΕΙ ΚΑΛΟ....
Συζητούν 2 φίλοι....
-Πω πω,δεν μπορώ να κοιμηθώ με τίποτα τις τελευταίες μέρες με την κρίση και τα νέα μέτρα της κυβέρνησης... -Εγώ πάλι κοιμάμαι σαν μωρό... -Πλάκα κάνεις!!! -Όχι,καθόλου, κάθε 2 ώρες ξυπνάω και κλαίω... Είναι ο πατέρας ο κομ#####στής με το παιδάκι του στο σαλόνι. Σε κάποια στιγμή τον ρωτάει ο πιτσιρικάς: - "Μπαμπά ο ελέφαντας πετάει;" Και αυτός απαντάει: - "Όχι παιδί μου δεν πετάει" Ύστερα από 5 λεπτά πάλι το παιδί: ... - "Ο ελέφαντας σίγουρα δεν πετάει;" Και απαντάει πάλι: - "Ναι παιδί μου σίγουρα" 10 λεπτά πιο μετά: - "Ρε πατέρα είσαι σίγουρος ότι δεν πετάει ο ελέφαντας;" Αγανακτισμένος ο πατέρας: "Ναι ρε παιδί μου λέμε. Ποιος σου είπε ότι πετάει; Που το είδες;" Και ο μικρός αφελέστατα: - "Να, το έγραφε ο Ριζοσπάστης" Οπότε ο πατέρας: "Πετάει. Ε κουταμάρες. 10 μέτρα πάει και μετά πέφτει"! - Κύριε Μπάμπη μου, ζητώ το χέρι της κόρης σας. - Γιατί, δεν κατάλαβα, εσύ δεν έχεις χέρι; - Έχω, κύριε Μπάμπη, αλλά έχω βαρεθεί πια με το δικό μου χέρι! |
|
|||
|
|||
Απάντηση: ΤΟ ΓΕΛΙΟ ΚΑΝΕΙ ΚΑΛΟ....
|
|
|||
|
|||
|
|
|||
|
|||
|
|
|||
|
|||
|
|
|||
|
|||
|
|
|||
|
|||
|
|
|||
|
|||
Ελα πες την αληθεια.... ο Πασχαλης στα εδωσε να τα γραψεις για να μην τον κραζουμε!!!! |
|
|||
|
|||
|
|
|