|
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|||
|
|||
Απάντηση: αλουμινιου πλαινες βαλιτσες απο ρουμανια?
Απόσπασμα:
Δεν είναι Βουκουρέστι.
Κάπου κοντά στα βόρεια σύνορα είναι, δεν θυμάμαι που ακριβώς αυτην τη στιγμή. Ωστόσο .... |
|
|||
|
|||
Οι βαλίτσες έφτασαν. Πιστεύω πως για 100€ που είναι η διαφορά αξίζουν περισσότερο οι «δικές» μας. Δεν πρόλαβα να τις βάλω ακόμα στη μηχανή αλλά υπάρχουν κάποια πραγματάκια που με χαλάνε, κυρίως το γεγονός ότι δεν είναι αδιάβροχες, εδώ περνάει φως, όχι νερό/σκόνη... Τέλος πάντων, θα ανεβάσω όπως είπα εντός των ημερών θέμα με ολοκληρωμένη παρουσίαση.
|
|
|||
|
|||
Απόσπασμα:
|
|
|||
|
|||
Πρέπει να έχει στραβοπερτσινώσει ένα κομμάτι, ευχαριστώ πάντως Μιχάλη.
|
|
|||
|
|||
Απόσπασμα:
Δυστυχως θα σε απογοητευσω ισως και να σε στεναχωρησω... Δεν θα μεινεις καθολου ευχαριστημενος απο τον Ρουμανο. Το λεω αυτο επειδη ειδα τη δουλεια του και εχω δει και των φιλων μου τη δουλεια (Βαγγελη-Φωτη -Παναγιωτη) και δεν υπαρχει συγκριση. Του Ρουμανου ειναι πολυ κατωτερης ποιοτητας. Υποκειμενικη η αποψη μου ,αλλα τη στηριζω. |
|
|||
|
|||
Απόσπασμα:
Ειναι στην Baia Mare βορειοανατολικη Ρουμανια |
|
|||
|
|||
Απόσπασμα:
|
|
|||
|
|||
Απόσπασμα:
|
|
|
Σχετικά Θέματα | ||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο μήνυμα |
πλαινες βαλιτσες αλουμινιου | L3f | Πωλήσεις αξεσουάρ/ανταλλακτικών μοτοσυκλετών | 8 | 31-07-2011 17:28 |
βαλιτσες αλουμινιου | thomavridis | Γενικά - Μοτοσυκλέτα | 7 | 01-01-2011 04:20 |
βαλιτσες αλουμινιου gs 800 | Mariosg | Ζήτηση | 0 | 29-08-2010 15:31 |
πωλουνται πλαινες βαλιτσες αλουμινιου καινουργιες | L3f | Πωλήσεις αξεσουάρ/ανταλλακτικών μοτοσυκλετών | 21 | 02-12-2009 02:22 |
Βαλίτσες Αλουμινιου | KostasXios | Ζήτηση | 14 | 04-10-2009 17:05 |