|
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|||
|
|||
Απάντηση: ΧΑΡΤΗΣ ΤΟΥΡΚΙΑΣ ΓΙΑ GARMIN ZUMO 550
H Sdcard έφυγε για τα Γιάννενα
θα ακολουθήσει κ τηλ φροντιστήριο Γιώργο έχεις αναπάντητη |
|
|||
|
|||
Απόσπασμα:
Φαντάζομαι όταν λες ντοσιέ εννοείς φάκελλο (folder στο pc). Ελα που εγώ έψαχνα να βρώ το "πληροφορίες χαρτών" όπως ακριβώς το γράφεις και δεν... Τελικά αυτό φαίνεται στην οθόνη συντετμημένο ως "πληρ.χαρτ." και μια και κουράστηκα να το βρω εγώ, είπα να το γράψω μήπως και κάποιος άλλος διαθέτει το δικό μου μυαλό και δεν χάσει το χρόνο του ψάχνοντας. Τώρα θα ξαναρωτήσω κάτι γιατί δεν έχω πάρει ακόμα απάντηση. Αρχείο με όνομα gmapsupp.img θα έχουμε δυο. Ενα στο σκληρό (ας το πούμε έτσι) του GPS 660 και ένα στην SD κάρτα μνήμης (που υποτίθεται ότι είναι ο νέος χάρτης Τουρκίας που μας έδωσε ο Χάρης). Δεν καταλαβαίνω πως το ένα αρχείο θα το διαβάζει το gps σαν autodrive hellas (ας πούμε, το ήδη υπάρχον) και το άλλο το αρχείο που θα είναι στην καρτούλα και θα έχει το ίδιο όνομα (θα του κόβει το μυαλό) και θα το διαβάζει ότι είναι ο χάρτης της Τουρκίας. |
|
|||
|
|||
Απόσπασμα:
Μην πειραζετε τους χαρτες του μηχανηματος, δουλευετε με την καρτα... |
|
|||
|
|||
Απόσπασμα:
Έτσι όπως τα λέει ο Χάρης .... Αφήστε την συσκευή ήσυχη αν θέλετε να μην έχετε προβλήματα. Όσο για την αναγνώριση των χαρτών καταλαβαίνει όλους τους χάρτες που ειναι μεσα στο ντοσίε δηλ. Folder με την ονομασία GARMIN είτε ειναι στη συσκευη είτε στην κάρτα. Υπάρχει το ιδιο ντοσίε δηλαδή στη συσκευή και δημιουργούμε ένα παρόμοιο στην κάρτα. Δεν μπερδευουμε ποτέ τα δύο και τους χάρτες που περιέχουν μέσα. Παίζουμε μόνο με της κάρτας. Εκτός και αν κάποιος ειναι τόσο έμπειρος και ξέρει τι κάνει. Sent from my iPad using Tapatalk HD |
|
|||
|
|||
Απόσπασμα:
Δηλαδή δεν μπορούμε να έχουμε πολλούς χάρτες και να διαλέγουμε ποιόν θέλουμε;;; |
|
|||
|
|||
Απόσπασμα:
Αυτό έχει σαν αποτέλεσμα να γράφεις κάθε φορά στην κάρτα την ίδια ονομασία χάρτη ανεξαρτήτως ποιον χάρτη βάζεις. Έτσι έχω καταφέρει να βάλω ταυτόχρονα ευρωπαϊκό και autodrivehellas στην συσκευή και Κωνσταντινούπολη στην κάρτα. Αλλά μέχρι εκεί , δύο διαφορετικούς χάρτες στην κάρτα δεν έχω καταφέρει να βάλω. Sent from my iPad using Tapatalk HD |
|
|