|
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|||
|
|||
Εγω έχω παρατηρήσει στην BΤ2 ότι όταν συνδέω το iPhone για να ακούω μουσική, τρίζουν τα ηχεία. Στην αρχή νόμιζα πως έχουν πρόβλημα αλλα το φαινόμενο έγινε πιο έντονο όσο έπεφτε η μπαταρία της ΒΤ2.
Έχει κανεις καμία ιδέα για το πως μπορω να λύσω το πρόβλημα; |
|
|||
|
|||
Για αρχή, χαμήλωσε λίγο τον ήχο στο I phone.
Sent by Arkas via Tapatalk ! |
|
|||
|
|||
Απάντηση: Ασυρματη ή Ενσυρματη...Ενδοεπικοινωνια
Ποιος μπορει να βοηθησει με την τοποθετηση του Κινεζου στο κρανακι μου, που δεν εχει κοψιμο στο Αυτο και δεν μπορω να τοποθετησω τον κινεζο...σαν ενδοεπικοινωνια εντος και εκτος σπιτιου...π.χ πλενω το μοτορι στο πεζοδρομιο και αντι να φωναζω καλω την γυναικα να μου πεταξει τα τσιγαρα χεχεχεχεχεχεχεχε...ειναι ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ ΚΑΛΗ...!!!
|
|
|||
|
|||
Απόσπασμα:
πες στον θειο vasorfa πού μπλέχτηκες? |
|
|||
|
|||
ΘΕΙΕ Vasofa,
Δεν εχει κενο στο αυτι για να χωνεψει το ακουστικο...οποτε πρεπει να παιξει κοψε ραψε...και στα καλλιτεχνικα δεν ειμαι καλος...!!! Ευχαριστω Θειε Vasofa...!!! |
|
|||
|
|||
ΘΕΙΕ να υποθεσω οτι δεν μπορεις να βοηθησεις...???
|
|
|||
|
|||
Sorry,...επειξα με ρτην δουλεια ανήψι!!!!
λοιπόν αν θες με καλεις στο κουνιστο (τηλ.στο προφιλ) ή μια εναλλακτική ειναι να πάρεις αλλά ακουστικά και μικρόφωνο (Λεπτότερα) απο μαγαζί με ηλεκτρονικα....θα σοθυ κοστίσει βεβαια λιγουλακι παραπαω,, Last edited by vasorfa; 12-07-2012 at 14:15. |
|
|||
|
|||
|
|
|||
|
|||
|
|
|||
|
|||
να ευχαριστήσω και εγώ με την σειρά μου τον Vasofra για την πρόταση του κινέζου.... Εκ πρώτης όψης φαίνεται μια χαρά. Σήμερα ξενύχτησα για να τα εγκταστήσω στα κράνη.... Στο UVEX μπήκε έυκολα και μια χαρά..... To Shcuberth όμως μέ έσκισε . . . .Σε δοκιμές εντός του σπιτιού δουλέυει τέλεια
Μετά τις διακοπές, (σε κανα μήνα) που θα γυρίσω απο πραγματικές συνθηκες δοκιμών θα επανέλθω με εντυπώσεις Όπως και να έχει ένα μεγάλο ευχαριστώ πάλι |
|
|
Σχετικά Θέματα | ||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο μήνυμα |
SCALA RIDER Q2 Ενδοεπικοινονια!!!! | kelas22 | Πωλήσεις GPS & ενδοσυνεννοήσεων | 2 | 10-12-2011 16:31 |
Ενποεπικοινωνια Interphone f4.. | nikleve | Διάφορα | 7 | 17-11-2011 10:55 |
Χαριζεται νεα ενδοεπικοινωνια | -DHMHTRHS- | Χαρίζεται | 13 | 20-06-2011 18:31 |
Silver - Line - VERSO XL της baehr...η απολυτη ενδοεπικοινωνια!!! | georgekostas | Εξοπλισμός μοτοσικλέτας | 12 | 19-11-2009 02:07 |
Eνδοεπικοινωνια MIDLAND BT INTERCOM Bluetooth Οδηγου-συνοδηγου | georgekostas | Πωλήσεις GPS & ενδοσυνεννοήσεων | 7 | 18-11-2009 15:56 |