|
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|||
|
|||
Απάντηση: ΠΛΑΙΝΕΣ ΜΕΤΑΛΛΙΚΕΣ ΒΑΛΙΤΣΕΣ BMW ΓΙΑ 1200 GS ADVENTURE
Και ποιότητα κορυφαία
|
|
|||
|
|||
Απόσπασμα:
Βασικα ειδα του Γιαννη (MARK) και μου αρεσε πολυ η κομμενη που βαλατε. Προς το παρον θα περιμενω επειδη δεν βιαζομαι μηπως βρω τουλαχιστον καγκελα ή στην τελικη να παρω καινουργια και να βαλουμε ιδιο σετ με του Γιαννη! |
|
|||
|
|||
|
|
|||
|
|||
Απόσπασμα:
Μακάρι να βρεις κάτι σε μεταχειρισμένο γιατί απ' όσο γνωρίζω τα καινούρια κάγκελα είναι απλά ΠΑΝΑΚΡΙΒΑ. |
|
|||
|
|||
|
|
|||
|
|||
Απόσπασμα:
Ειναι ευκολο να μου πεις ποσα λιτρα ειναι οι βαλιτσες με κομμενη αριστερη και ποσο αν κανουμε στα givi καγκελα μια μικρη και μια μεγαλη? |
|
|||
|
|||
Απόσπασμα:
Αν φτιάξουμε βαλίτσες για τα Givi θα έχεις μια 42άρα και μια 35άρα. Αυτός είναι ο κανόνας μιας και θέλουμε ένα σετ βαλιτσών που θα έρθει να "καθίσει" συμμετρικά στην μοτοσυκλέτα σου ώστε να αποφύγουμε και τις διαφορετικές αποστάσεις προεξοχής αλλά και να πετύχουμε την πιο σωστή κατανομή του βάρους στις βαλίτσες. Βέβαια τους τελευταίους μήνες που ψάχνω στο inernet έχω δει απίστευτα πράγματα σε κατασκευές βαλιτσών (Homemade ή πατέντες) τις οποίες και τσάμπα να μου τις δίναν δεν θα τις έπαιρνα . |
|
|||
|
|||
Απόσπασμα:
Θα μπορουσαμε να παρουμε τις διαστασεις απο touratech να κανουμε 45/38t ή με αυτα τα καγκελα θα βγουνε πολυ εξω? Οσο για τις αλλες βαλιτσες εχω δει κ εγω τερατα, κατι ασυμετρες περιεργες αστα να πανε!Δε το συζηταμε... |
|
|