|
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|||
|
|||
Απάντηση: ΕΛΛΑΣ ΕΛΛΗΝΩΝ ΒΑΝΔΑΛΩΝ
Δεν καταλαβαίνω τι δεν καταλαβαίνουμε. Εχει επέλθει πλήρης κατάρρευση, ηθική, κοινωνική, οικονομική. Η παρτίδα είναι χαμένη από χέρι φταίμε κι εμείς , φταίνε κι αυτοί, φταίει κι ο Χατζηπετρής. Λακούβα και χτίσιμο από την αρχή.
|
|
|||
|
|||
Ως προϊστάμενος της σήμανσης στο Ηράκλειο έκανα επώνυμες καταγγελίες στον εισαγγελέα για συγκεκριμένα άτομα που έπιασα επ αυτοφώρω να καταστρέφουν πινακίδες. Βρήκα τον μπελά μου Ήταν αυτοκόλλητα ομάδων και μου την πέσανε στο γραφείο τα μαγκάκια της θύρας 13 Έχω κουραστεί να μαζεύω με τα συνεργεία μου κατεστραμμένους καθρέπτες και πινακίδες σήμανσης . Δυστυχώς και με τον Εισαγγελέα βρήκα τον μπελά μου, στο τέλος ήρθε χαρτί από την περιφέρεια που μας έδινε οδηγίες για συγκρότηση συνεργείων να αντικαθιστούν τα κατεστραμμένες η και να τις καθαρίζουμε ακόμα. Τέλος έχω την εντύπωση πως στο παιχνίδι είναι και οι εταιρίες κατασκευής πινακίδων διότι μέχρι και ειδικές μεμβράνες υψηλού κόστους έχουνε βγάλει που γραφείς και δεν πιάνει η μπογιά η δεν κολλά ο αυτοκόλλητο. Και μας την πέφτουνε συχνά πυκνά να τις προμηθευτούμε . Όπως και να το κάνης Βαγγέλη τελικά όλα αυτά που ζούμε έχουνε να κάνουνε με την οικογένεια και το σχολείο
|
|
|||
|
|||
Απόσπασμα:
Υπάρχουν αλά είναι ξενόφερτα. Από Αθήνα μεριά και παρακάτω. Εμείς σεβόμαστε το περιβάλον. Η τουλάχιστον έτσι μας αρέσει να λέμε........... |
|
|||
|
|||
K+M=LOVE FOR EVER
|
|
|||
|
|||
|
|
|||
|
|||
|
|
|||
|
|||
[QUOTE=nikos-x;744989]Μπέμπα = BMW ?
|
|
|||
|
|||
Φυσικά θα δεχτώ οτι φταίει η παιδεία, η πολιτεία, η οικογένεια. Αλλά σήμερα που όπως είπα τα δέχομαι τα παραπάνω. Τι πρέπει να γίνει ;;;;Μήπως να είναι λίγο πιο αυστηρός ο νόμος;;;;Μήπως όποιος συλαμβάνεται να τρώει ένα γεναίο πρόστιμο;;; Αυτοί μεταξύ τους ειδοποιούνται. Έτσι μπορεί να σταματήσουν
|
|
|