|
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|||
|
|||
Ποιος έβαλε στο σαλόνι μας τους Τούρκους;Έχει σχέση ο ΓΑΠ με τα Tουρκι
Ποιος έβαλε στο σαλόνι μας τους Τούρκους;Έχει σχέση ο ΓΑΠ με τα Tουρκικά σήριαλ;
“Φουσκώνει” το κύμα αντιδράσεων για τα τουρκικά σήριαλ που έχουν κατακλύσει την ελληνική μικρή οθόνη. Και ήδη αυτό αποτυπώνεται και στη τηλεθέασή τους. Το ενδιαφέρον είναι ότι αυτή η ιστορία δεν είναι τελικά και τόσο τυχαία. Το Onalert έχει δημοσιεύσει πρόσφατα πολύ ενδιαφέροντα στοιχεία για την τουρκική τηλεοπτική “εισβολή” η οποία λειτουργεί ως προπομπός των Τούρκων επιχειρηματιών. Και βέβαια όπως σωστά μας υπενθυμίζει το ardin-rixi.gr όλα αυτά που ζούμε υπάρχουν γραμμένα σε ελληνοτουρκική “πολιτιτιστική συμφωνία” την οποία έχει υπογράψει από την ελληνική πλευρά ποιος λέτε; Ο Γιώργος Παπανδρέου ως ΥΠΕΞ. Για τους Τούρκους υπογραφή είχε βάλει ο μακαρίτης ο Τζεμ! onalert.gr ΔΕΙΤΕ ΤΙ ΠΡΟΕΒΛΕΠΕ Η ΣΥΜΦΩΝΙΑ (ΚΛΙΚ ΣΤΙΣ ΕΙΚΟΝΕΣ ΝΑ ΔΕΙΤΕ ΚΑΛΥΤΕΡΑ) |
|
|||
|
|||
Απάντηση: Ποιος έβαλε στο σαλόνι μας τους Τούρκους;Έχει σχέση ο ΓΑΠ με
Υπάρχει ένα χρήσιμο εργαλείο που λέγεται τηλεκοντρόλ.Επίσης η τηλεόραση έχει κάτι ακόμα πιο χρήσιμο που λέγεται κουμπί on-off.
Αφου λοιπόν χρησιμοποιήσεις όποιο θέλεις απο τα δύο ( κατά προτίμηση το κουμπί off ) κλείνεις το χαζοκούτι και ανοίγεις ένα υπέροχο βιβλίο και αγνοείς τελείως τις τούρκικες σαβούρες... |
|
|||
|
|||
Απόσπασμα:
Για Αθηναίο οφείλω να σας δώσω συγχαρητήρια............ |
|
|||
|
|||
ΚΟΠΕΛΙA ΠΑΙΖΟΥΝ ΜΕ ΤΑ ΝΕΥΡΑ ΜΑΣ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΚΥΠΡΟ
|
|
|||
|
|||
Ποιος έβαλε στο σαλόνι μας τους Τούρκους?
ΕΜΕΙΣ. |
|
|||
|
|||
το καλο της ψηφιακης τηλεορασεις...
αν δεν εχεις αποκοδηκοποιητη... Δεν βλεπεις Τουρκικα...(οχι οτι πριν εβλεπα)... Δεν Βλεπεις Ειδησεις...(παλιοτερα ο μαμακας εκανα το μεγα λαθος και εβλεπα)... Μονο τσοντες... |
|
|||
|
|||
Απόσπασμα:
Σε έχω ξεχάσει νομίζεις? Παίζεις με τα νεύρα μας? |
|
|||
|
|||
Απαντάω με την φωτογραφία της υπογραφής μου. Προσωπικά, από όταν επέστρεψα στην Κρήτη τον Οκτώβρη του 2010, δεν έχω και δεν θέλω να έχω τηλεόραση.
|
|
|