|
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|||
|
|||
Derbi Atlantis scooter 100cc (PIAGGIO)
Πωλειτε σκουτερ Derbi Atlantis 100 κυβικα (το ιδιο εβαζε η PIAGGIO - DIESIS) του 2006 με 10,500χλμ σε πολυ καλη κατασταση, πληρως συντηρημενο.
Ο κινητηρας του ειναι τετραχρονος, εχουν περπατησει λιγα τετοια γιατι τα περισσοτερα ηταν διχρονα. Τον Μαρτιο του 2012 εχει γινει φρεσκαρισμα στη βαφη (απο ασημι σε λευκο), αλλαχτηκαν λαστιχα (Bridgestone-ML 50), μπαταρια, καλυμα σελας, ιμαντας και μπιλιες, καρμπυρατερ και εγινε κομπλε service (λαδια,μπουζι, φ.αερος) ισως να ξεχναω κατι αλλα το σημαντικο ειναι πως δεν θελει τιποτε αμεσα για αρκετα χλμ, ειναι πολυ οικονομικο και σχετικα καλο σε τραβηγματα! Ηταν του κουνιαδου μου και πλεον στα χερια μου γιατι φαγωθηκε με τη vespa μου! Η τιμη του ειναι 800€ και το επομενο Σ/Κ θα το εχω μαζι μου Αθηνα αν ενδιαφερετε καποιος να το δει. Βαζω μερικες φωτο, υπαρχει και αγγελια σε γνωστο site με τα στοιχεια του κουνιαδου μου.....επειδη εχει ασφαλεια ακομη και δεν καναμε μεταβιβαση αν το παρει καποιος απο εδω την κανω δωρο, αντι να το γραψω σε εμενα να παει κατ ευθειαν στον νεο ιδιοκτητη! |
|
|||
|
|||
Απάντηση: Derbi Atlantis scooter 100cc (PIAGGIO)
up
Κυριακη πρωι και μεχρι Δευτερα απογευμα (νωρις) θα ειμαι Αθηνα. Αν θελει καποιος να το δει, το τηλ μου ειναι στο προφιλ. |
|
|