|
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|||
|
|||
Ελαστικα
Εχθές έβαλα καινούργια παπουτσάκια στην μπουμπού μου.Η τιμή που βρήκα στα METZELER TOURANCE EXP θεωρώ ότι είναι αρκετά καλή (260,00).Ρώτησα λοιπόν το παλικάρι αν μπορεί να κάνει ακόμα καλύτερη τιμή αν μαζευτούν κάποια ζευγάρια λαστιχα πρός αγορά , και μου είπε ότι μπορεί να το κάνει.
Βάζω λοιπόν το θέμα προς διερευνηση γιατί πιστεύω πως είνα αρκετοί αυτή την εποχή που θέλουν παπουτσάκια. Υ.Σ. και βέβαια όχι μόνο METZELER |
|
|||
|
|||
Απάντηση: Ελαστικα
Ωραίος...........
|
|
|||
|
|||
Σωστος!!!!!!!η ισχης εν τη ενωση!!!
|
|
|||
|
|||
μεσα!!!
|
|
||||
|
||||
Απόσπασμα:
Δημητρό, σωστή η σκέψη σου ..... Έχω ήδη, (εδώ κ 15 μέρες) μια προσφορά απ' την εταιρία Ααρών, για πολύ δελεαστικές τιμές, ειδικά προς τα μέλη του GS Forum .... Για λόγους όμως που ΚΑΙ ΕΣΥ ξέρεις καλά, περιμένω να κοπάσουν λίγο τα σχέδια, για να κοιτάξουμε την ομαλή λειτουργία του φόρουμ μας !!!!!!!!!!
|
|||
|
|||
Απόσπασμα:
Δουλεια δεν ειχε ο διαολος γ@@@@ε τα παιδια του... Αστους να διαολοζονται θα τους περασει οπως τους περασε και την τελευταια την φορα... |
|
|||
|
|||
Περιμένουμε..
|
|
|
Σχετικά Θέματα | ||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο μήνυμα |
Ελαστικα για χώμα | Chris Pavlou | Εξοπλισμός μοτοσικλέτας | 12 | 01-06-2009 10:53 |