|
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|||
|
|||
Το τέλος, πλήρης απουσίας άσκησης . . . 29/09/2012
Τις τελευταίες εβδομάδες και μετά από πολλές πιέσεις, η απουσία μου από τους δρόμους του οβελία και η πλήρη απουσία άσκησης σε αυτούς, επέφεραν την κατάθληψη και είχε σαν αποτέλεσμα να απωλέσω 7+ κιλά.
Από έρευνα που έκανα και με τη βοήθεια φίλων, μου είπαν πως τα είδανε, (τα 7+ κιλά), κάπου στην Επανομή. Η πληροφορία είναι αξιόπιστη, γιατί το 2009-10 και 11, είχαν καταφύγει στην ίδια τοποθεσία. Τηλεφωνώ στο φιλαράκι μου, τον ckalfas, να μου μαρινάρει μερικά σουβλάκια, πανσετούλες και λουκανικάκια . . . φορτώνω στο δισάκι μου μαχαιροπίρουνα, περούκα, σκηνούλα, λακ, κολόνια και είμαι έτοιμος προς αναχώρηση . . . Έχουμε χρόνο ακόμη. Έτσι . . . όποιος φίλος θέλει . . . το Σάββατο 29/09 . . . μετά της 12:00 και μέχρι την Κυριακή 30/09, θα μας βρει στην Ακτή Ρετζίκα Δεν υπάρχουν μοτοβόλτες, δεν υπάρχει πρόγραμμα. Ψήσεν, πίνεν, συζητήσεν και στο σκηνάκεν για τούφεν. (αν γνωρίζει κάποιος Γερμανικά, ας το μεταφράσει και στους υπόλοιπους, ευχαριστώ). Χρήσιμαι πληροφορίαι. Πώς θα φτάσετε στην "Ακτή Ρετζίκα" Χάρτης Και μερικές φωτογραφίες. Με τον Βασιλάκη μου από Ορεστιάδα, στο ρόλο του σεφ. Στην παρέα κι ένα ζευγάρι Γερμανών, που έκαναν τον γύρω της Μεσογείου μ' ένα MAGIRUS, καθώς κι ένας Αυστραλός που 'φερνε φούρλες, (γύρες), τον κόσμο. Το σκυλί, τα καλάμια και οι ομπρέλες, δεν είναι δικά μας. Δεν τον πήδηξα, με παγιδεύσανε. Last edited by nikos-x; 28-09-2012 at 00:26. |
|
|||
|
|||
Απάντηση: Το τέλος, πλήρης απουσίας άσκησης . . . 29/09/2012
ωραία πραματα Νικ.......καλα να περασεις....
Last edited by commander; 27-09-2012 at 20:26. |
|
|||
|
|||
|
|
|||
|
|||
...κατι ακουσα οτι θα σκασεις μυτη με μπεμπα 800αρα......
μαλιστα ακουσα οτι δεν την αφηνεις ......απ τα χερακια σου γιγαντα....και την ονειρευεσαι καλα να περασετε!!!! γκαρντασακο |
|
|||
|
|||
Νικόλα καλά να περάσεις. Πάλι με χρόνια με καιρούς πάλι δικά μας θάναι. Δεν ξεχνώ τι μου είπες στα Λουτρά Σμοκόβου. 5-6 χρόνια.
|
|
|||
|
|||
Σου λείψανε τα κιλα και πας να τα ξαναπρομηθευτεις εεε?????
Καλα να περασεις αδερφακι........ |
|
|||
|
|||
Ευχαριστώ commanderάκο.
Αν είναι στο δρόμο σου, ξέρεις. Τι; Τι; Τι; Μου την πήρε, ο άκαρδος Θα με κάνεις, να μην αφήσω απεργία γι' απεργία, μη τυχόν και ξεφύγω από τα περιθώρια. Η ιστορία, αυτό μας λέει . . . ευχαριστώ Παναγιώτη μου Απόσπασμα:
|
|
|||
|
|||
καλα να περασετε κυριε Νικο...προσοχη ομως στα 7+ κιλα. οσο δυσκολα φευγουν τοσο ευκολα γυρνανε τα ατιμα...
|
|
|||
|
|||
καλα να περασετε
με την ημερομηνία τα εχεις κανει λίγο τουτανα αλλα δεν πειραζει οσοι θενε καταλαβανε Last edited by siraxanz; 27-09-2012 at 21:50. |
|
|||
|
|||
Απόσπασμα:
|
|
|