|
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|||
|
|||
Απάντηση: Για ποιο λόγω είμαι εχθρός των Γερμανικών Δικύκλων
Τι να γίνει ..'εκανα κάτι μέρες να το ξεπεράσω, μου την έφερε ο π@ουστης. Άσε που από τότε, βλέπω φωτάκι σε διοικητήριο κ τις δίνω απο την άλλη με χιλιααααααααααα. Κ δε πρόλαβα καλά καλά να συνέλθω κ να σου στην επόμενη άδεια κλείνω καμπίνα για αθήνα να ξελαμπικάρι το μάτι μου.. Καμπίνα 2κλινη κυριλέ ανεβαίνω καράβι, βρίσκω την κλινη μου, αφήνω πράματα, βγαίνω να δω πως κουνούσαν τα μαντίλια οι μυτιλινιοί (μ αρέσει αυτή η χαρμολύπη με τα ταξίδια ), ξεκινάει το πλοίο κ μπαίνω μέσα όλος χαρά κ τι να δω ... : . . . . . . . . . . .. . . . . . . . . . . . . . . . .. η συνέχεια αύριο γιατί μόλις γύρισα από θαλασσα κ βαριέμαι Last edited by JohnGS1100; 01-10-2012 at 00:35. |
|
|||
|
|||
Εγώ πάλι είμαι εχθρός τους για τους ακόλουθους λόγους:
1.Εχει διαταραχθεί η φιλική σχέση μου με τον μηχανικό μου ο οποίος παραπονιέται ότι δεν με βλέπει 2.Μελαγχολώ διότι δεν με βάζουν στο τριπάκι αλλαγής μοντέλου ανά εξάμηνο 3.Μου τη σπάει ότι το καλοκαίρι μπορώ να ρυμουλκώ το φουσκωτό μου μέχρι τη γλύστρα 4.Εκνευρίζομαι γιατί στα ταξίδια μου δεν έχει πια ενδιαφέρον μιας και ταξιδεύω ρολλάροντας με 120 πίνοντας καφέ, διαβάζοντας εφημερίδα και καπνίζοντας ενώ αυτό πάει μόνο του. 5.Σπάζομαι όταν-χωρίς γκαράζ-καβαλάω μοτό μοντέλο '95 με καινούργια ακόμη πλαστικά και χωρίς ούτε ένα λαμπάκι καμμένο. Οταν τη βαριέμαι, καβαλάω την Africάνα μου ή το Domie μου για καμιά κοντινή πειράζοντας τους ΚΤΜάδες βεβαίως-βεβαίως.Με τη "γριά" δεν ασχολούνται μαζί μου, ποιός ξέρει, λόγω σεβασμού στην ηλικία μου, λόγω απότομων αντανακλαστικών στα φανάρια, ακόμη δεν έχω καταλάβει.Ο καλοκάγαθος Θεός ν'αναπαύει την ψυχούλα του Soichiro που μας έμαθε τι εστί απροβλημάτιστο δίκυκλο και όσων Βαυαρών είχαν την έμπνευση να βάλουν εξαψήφια κοντέρ στα κατασκευάσματά τους. |
|
|||
|
|||
Απόσπασμα:
Πας κάθε μέρα και του το θυμίζεις και του λες: "Πω πω ρε φίλε πως είσαι έτσι?" Έστω ότι έχεις δίκιο και τα μηχανάκια μας είναι όχι μόνο χειρότερα από τα ιαπωνικά αλλά και απο τα κινέζικα είναι πολιτικώς ορθό να μας το θυμίζεις κάθε μέρα και σε κάθε περίσταση??? |
|
|||
|
|||
Απόσπασμα:
φατσούλες να σε καταλαβαίνει ο κόσμος Ναπούλη μου |
|
|