|
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|||
|
|||
Απάντηση: ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΜΕ GARMIN ZOUMO 660
Άρα είσαι ΟΚ
|
|
|||
|
|||
Τι εννοείς είναι οκ???? Υπάρχει πρόβλημα στη συσκευή το οποίο προφανώς και είναι γνωστό στη μαμά (πιθανότατα μπάγκ στο λογισμικό ή στη έπρομ που το έχει αποθηκευμένο) και αυτό είναι πεντακάθαρη αστοχία υλικού, του το επισκευάζουν με κόστος το 1/3 της αξίας του καινούριου και του δίνουν εγγύηση 90 μέρες?? Φίλε μου θα έστελνα μέιλ και θα τους έλεγε ότι σε όσα φόρα γράφω και στο φ/β και όπου αλλού τους πονάει,θα τους έκανα ρόμπα. Μόνον έτσι καταλαβαίνουν. Και στην τελική δεν πήρες κινέζο από πλανόδιο μικροπωλητή αλλά το καλύτερο GPS της αγοράς. Αν αυτή είναι η μεταχείριση του καλύτερου κατασκευαστή δεν τολμώ να σκεφτώ πια θα είναι ενός μέτριου κατασκευαστή. |
|
|||
|
|||
Και νομίζεις ότι θα βγάλει άκρη;
Μακάρι, αλλά δεν το βλέπω.... Είπα και στο πρώτο μου ποστ, ότι δεν πρόκειται για λογισμικό! Τι να πάθει το λογισμικό , που δε διορθώνεται με έναν επαναπρογραμματισμό και μάλιστα δωρεάν! Σαφώς και πρόκειται για πρόβλημα αστοχίας υλικού. Έγραψα και τη δική μου περιπέτεια με το OREGON φίλου μου. Το δανείστηκα για 2 μέρες και κάηκε ξαφνικά και αναίτια! Κόστος ακριβώς το ίδο, διαδικασία ίδια, μέσω Σκορδίλη. Το ΟΚ, αναφέρθηκε διότι η λύση στο πρόβλημά του βρέθηκε. Ναι , κάνει 168€ , αλλά δεν μπορεί να κάνει κάτι καλύτερο για να έχει το GPS του και πάλι υγειές. Τώρα για την πολιτική της εταιρείας κλπ, δίκιο έχεις. Μακάρι να ήταν αλλιώς. |
|
|||
|
|||
Απόσπασμα:
Μήπως γι αυτό φέρεται έτσι; Μήπως αν ήταν η Magellan, ας πούμε, ή ένας κινέζος, θα τον κάλυπταν έυκολα, για λόγους φήμης; Η Garmin την έχει τσεπάκι Και κάτι άλλο.... Μετά από 2 χρόνια και εκτός εγγύησης, παθαίνει ζημιά το εργαλείο. Τι φταίει η εταιρεία; 2 χρόνια έδωσε εγγύηση. Στο μόνο που συμφωνώ, είναι γιατί δίνουν 3 μήνες εγγύηση στην εργοστασιακή επισκευή!!!! Μάλιστα ο Σκορδίλης λέει 2 μήνες. Όχι 3 . Οι Άγγλοι λένε 3. Που χάνεται ο μήνας; Καi ο φίλος δεν κάνει λάθος. 2 μήνες έδωσε ο Σκορδίλης και για το Oregon. |
|
|