|
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|||
|
|||
Απάντηση: Προσοχή στο πίσω φρένο
Πισω φρενο???? Τι ειναι αυτο??? Integral ABS...... next plz!!!!!! |
|
|||
|
|||
Απόσπασμα:
Άκου να μπερδευτεί το integral. Όταν βάζεις μπρος μπερδεύεται η μίζα; |
|
|||
|
|||
Εμένα ρε παιδια η μηχανη μου, όταν καμμια φορα απο λάθος, πατησω το πίσω φρένο, μου βγάζει στο καντραν μια ένδειξη... μούτζα !
Το εχει παρατηρησει κανένας άλλος αυτο ; |
|
|||
|
|||
Απόσπασμα:
|
|
|||
|
|||
Με το πάτημα του πίσω φρένου δεν μπερδεύεται, αλλά απενεργοποιείται το integral και λειτουργεί πλέον σαν κλασσικό φρένο.
|
|
|||
|
|||
Πολυ σωστά, μα με το ABS του πάντα σε ετοιμότητα !!!
|
|
|||
|
|||
Ευχαριστούμε.......αλλά επειδή τα θέματα "ασφάλεια και τεχνικές οδήγησης" έχουν να κάνουν με την ασφάλεια μας, παράκληση όταν δημοσιεύονται άρθρα να γράφεται και η πηγή τους για να αξιολογούνται από τον καθένα αναλόγως....
Last edited by Sakis; 15-10-2012 at 14:01. |
|
|||
|
|||
Απόσπασμα:
Εγώ όταν πρωτοπήρα τη δικιά μου! Είχε επίσης και ηχητικό μήνυμα "Τί κάνεις βρε μ**άκα;;;;;" |
|
|||
|
|||
Προσωπικά (χωρίς να είμαι μηχανικός) πιστεύω ότι η επιβράδυνση κατά 75% γίνεται με το μπροστά και κατά το 25% με το πίσω, χωρίς φυσικά να είναι απόλυτο. Ο συνδυασμός και των δύο είναι επιβεβλημένος. Όμως το πίσω φρένο μας προσφέρει την απόλαυση κατά το ντριφτάρισμα, την οδήγηση με τον εμπρόσθιο τροχό στον αέρα (τώρα με τη κρίση οικονομία..στον ένα τροχό), την οδήγηση στο χώμα...
|
|
|||
|
|||
Όπως τα είπες είναι. Το απόλυτο (70/30, 60/40, 50/50, 90/10.............) το κανονίζει αυτόματα η μηχανή.
|
|
|