|
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|||
|
|||
ΕΠΟΠΟΙΙΑ 1940-41
Η ΕΠΟΠΟΙΙΑ ΤΟΥ 1940-41.
ΑΡΧΕΙΟ ΙΣΤΟΡΙΚΩΝ ΣΕΛΙΔΩΝ ΕΚΔΟΣΕΙΣ: ΕΛΛΗΝΙΚΟΣ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΣ ΔΗΜΟΣΙΩΝ ΣΧΕΣΕΩΝ ΑΘΗΝΑΙ 1965. ------------------------------------------------------------------------ Η έκδοσις αυτή της εποποιίας αναφέρετε. Ολόκληρη η σελίδα των εφημερίδων (Πρωτοσέλιδο)και όχι μόνο στα κείμενα που αναφέρονται στον πόλεμο. Φωτογραφίες της εποχής. Άρχεται με τον Τορπιλισμό Ευδρόμου ΈΛΛΗ 15-08-1940 & τελειώνει με τον Θάνατο του Πρωθυπουργού Α.ΚΟΡΥΖΗ 21-04-1941 Εκδόθηκε σε 1000 αριθμημένα αντίτυπα των 405 σελίδων και κατέχω το 272. Είναι σε άριστη κατάσταση αλλά απαιτεί από τον αναγνώστη μεγεθυντικό φακό για την ανάγνωση. Τ ο βιβλίο είχε παραδοθεί για διάστημα δύο ετών στην Βιβλιοθήκη της Εθνικής Τράπεζας Της Ελλάδος επί αποδείξει. Μου επεστράφη σήμερα το μεσημέρι. Μπορεί να παραδοθεί στον αναγνώστη η στο σπίτι μου η σε καφέ. Εννοείτε ότι σε συγκεκριμένο χρόνο θα επιστραφεί στον κάτοχο στην αρχική του κατάσταση............................................... |
|
||||
|
||||
Απάντηση: ΕΠΟΠΟΙΙΑ 1940-41
Πρέπει να έχει πολύ ενδιαφέρον ... θα το ήθελα το καλοκαίρι που θα έχω χρόνο ... Μπράβο Νάπο για την χειρονομία ... .
|