|
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|||
|
|||
Απάντηση: Φωτα Xenon στην Ευρωπη
Αν και έχω διαφορετική μηχανή απο τους υπόλοιπους, φοράω xenon πάνω απο 1 χρόνο..
Στις χώρες που με έχουν σταματήσει για έλεγχο (Σλοβακία, Ουγγαρία, Αυστρία) ουδέποτε ασχολήθηκαν με τα φώτα μου... τους απασχολούσε να είναι αναμμένα και μόνο αυτό! Την νύχτα ψιλοστραβώνουν αλλά όχι τραγικά πράγματα.. αν και συνήθως κυκλοφορώ μέρα. Τελικά είναι σε τι έλεγχο θα πέσεις και τα κέφια του αστυνομικού. Θεωρείται παράνομο, όμως με αστυνομικό που είχα συζητήσει το θέμα, θεώρησε πως για την οδήγηση την ημέρα είναι τα πιο κατάλληλα.. Αυτά. |
|
|||
|
|||
Απόσπασμα:
Το αναγράφουν τα manuals. Sent from my iPad using Tapatalk HD |
|
|||
|
|||
γεια χαρα παροτι δεν εχω xenon αλλες μοτο που ηταν διπλα μου σε αυτες τισ χωρες δεν ειχαν προβλημα .οτι κανουν κατι τον απεναντι ειναι το μονο σιγουρο εγω εχω προβολακι ενα xenon και το αναβω σε δσκολα σημεια και βλεπω οτι καμια φορα ο απεναντι θελει να με πυροβολησει νομιζω οτι δεν ειναι καλο να παρεμβανουμε σε καποια κομματια αυθερετα.....γνωμη μου ετσι ..........
|
|
|||
|
|||
Γεια σας παίδες!Η συγκεκριμένη μετατροπή στα φώτα..ειδικά σε σκοτεινό επαρχιακό οδικό δίκτυο είναι απίστευτα ενοχλητική και όχι μόνο.., για τον απέναντι. Πριν προχωρήσει κάποιος στην επιλογή αυτή θα τον παρακαλούσα να σκεφτεί ότι δεν είναι μόνο αυτός στο δρόμο,και φυσικά να σεβαστεί εμάς τους υπολοίπους..εάν τα έχει βάλει...τι να πω?.να προσέξει τη ρύθμιση τους..
|
|
|||
|
|||
Απόσπασμα:
Ρύθμισέ το σωστά και δεν θα ενοχλείς κανένα |
|
|||
|
|||
Και τερμα κατω να τα βαλεις οι αντανα####### του καθρεπτη ειναι αυτες που ενοχλουν, ειδικα αν εχεις ανοιχτο καθρεπτη (R1200GS)
|
|
|||
|
|||
[QUOTE=frin;793761]Ρύθμισέ το σωστά και δεν θα ενοχλείς κανένα[/QUOTE
οτι και να κανεις το σινιαλο δεν......το εχω ψαξει... |
|
|||
|
|||
Στην Ελλαδα και δη στα αυτοκινητα ,τα ξενον πανε μονο με πλυστικα στα φαναρια...υπαρχει νομοθεσια....Για μηχανες δε ξερω!!
|
|
|