|
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|||
|
|||
Απάντηση: Αυτοκτονησε 20χρονη ανεργη...
Απόσπασμα:
|
|
|||
|
|||
Απόσπασμα:
Απο το να ειρωνευεσαι και να κατακρίνεις απόψεις άλλων μελών ίσως θα ταν καλύτερα να λες και τη δική σου,αλλα και να τη στηριζεις βέβαια... |
|
|||
|
|||
Φίλε Κώστα, μου ήρθε να γράψω εδώ, γιατί ευαισθητοποιήθηκα περισσότερο από το θέμα των αυτοκτονιών, που το συνέδεσα αν θέλεις και με τις κοντραπάντες που πραγματοποιούν οι "εμπόροι" μεταχειρισμένων αντικειμένων. Δεν ειρωνεύτικα κανέναν εδώ μέσα αλλά θα συνεχίσω να κατακρίνω την συγκεκριμένη επαγγελματική κλίκα. Τώρα αν σε κάποιους δεν αρέσει ας με συγχωρήσουν, τι να κάνουμε.
|
|
|||
|
|||
Απόσπασμα:
δεκτο οτι ο καθε ανθρωπος αντιλαμβανεται διαφορετικα τισ καταστασεις που προκυπτουν στη ζωη του και κατα συνεπεια αντιδρα διαφορετικα... οχι ομως και να βλεπουμε φαντασματα... πως μπορει να εχει σχεση καποιος που αγοραζει χρυσο,κοσμηματα,αυτοκινητα,σπιτι η οτιδηποτε αλλο,με τισ αυτοκτονιες? ειναι σα να λεμε οτι αν παρω δανειο να παρω σπιτι και μη μπορωντας να καλυψω τισ δοσεις,μου το παρει η τραπεζα κι εγω αυτοκτονησω,θα φταιει η ...τραπεζα! μας κανεις δε σε υποχρεωνει να αγορασεις,να πουλησεις,να δανειστεις... |
|
|||
|
|||
Απόσπασμα:
|
|
|||
|
|||