|
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|||
|
|||
Λίγο γέλιο
Σε ένα δημοτικό σχολείο λοιπόν κάπου στην Αθήνα, την πρώτη μέρα της νέας σχολικής χρονιάς η δασκάλα παίρνει παρουσίες.. - Χακίμ Καζάλ Αλ Νταραουί; - Παρών. - Χασάν Ντομάν Ντα Σουραΐ; - Παρών. - Γιόν Κιμ Λι Γκόνγκ; - Παρών. - Σουλειμάν Αλή Ζαουαχρί; - Παρών. - Χατζή Λαζά Ρουμίχ Αλής; Τίποτα... - Χατζή Λαζά Ρουμίχ Αλής; Επαναλαμβάνει η δασκάλα.. Πάλι τίποτα. Εκεί που ετοιμάζεται να σημειώσει απουσία η δασκάλα βλέπει δειλά δειλά ένα παιδάκι να σηκώνει το χέρι του από την τελευταία σειρά.. - Κυρία, μάλλον εγώ είμαι αυτός, αλλά το όνομά μου δεν διαβάζεται έτσι... Χατζηλαζάρου Μιχάλη με λένε..! ================================================== -Αντρούλη μου πάω στο supermarket ! Θές να σου φέρω κάτι ? -Ναί. -Τί ? -Ρέστα ..... ============ -Ναι, γειά σας... την Αντωνία θέλω... -Λάθος κάνετε κύριε... -Οχι είμαι σίγουρος, την Αντωνία θέλω ... =========== Συζητούν 2 φίλοι.... -Πω πω, δεν μπορώ να κοιμηθώ με τίποτα τις τελευταίες μέρες με την κρίση και τα νέα μέτρα της κυβέρνησης... -Εγώ πάλι κοιμάμαι σαν μωρό... -Πλάκα κάνεις !!! -Όχι, καθόλου, κάθε 2 ώρες ξυπνάω και κλαίω... ======================== Είναι μία κατσαρίδα ανάποδα και κουνάει τα πόδια της συνέχεια. Μια άλλη κατσαρίδα απορώντας την πλησιάζει και την ρωτάει: -Αερόμπικ, αερόμπικ?? Και της απαντάει η άλλη...: -Όχι ΑΕΡΟ-ΖΟΛ, ΑΕΡΟ-ΖΟΛ. =================================== -Παιδί μου δε σου είπα να μην πηγαίνεις κάθε βράδυ στο κλαμπ ! Θα κουφαθείς στο τέλος! -Έφαγα ρε μάνα, παράτα με!!! ============================== |
|
|||
|
|||
Απάντηση: Λίγο γέλιο
|
|
|||
|
|||
Απάντηση: Λίγο γέλιο
|