|
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|||
|
|||
Προετοιμασία πριν το χειμώνα - Σακίδιο με τα... αναγκάια
Σακίδιο με τα... αναγκάια Ημερομηνία δημοσίευσης: 13/11/2012 Μια τσάντα με μερικά χρήσιμα αξεσουάρ που δεν κοστίζουν παρά μερικά ευρώ, θα κάνει τη ζωή μας με το αυτοκίνητο ευκολότερη, όχι μόνο το χειμώνα, αλλά όλο το χρόνο www.autotriti.gr · Ομπρέλα. 3 ευρώ. · Αντιπαγωτικό για κλειδαριές και μεντεσέδες. 3 ευρώ. · Αντιθαμβωτικό τζαμιών. 3 ευρώ. · Ξύστρα πάγου. 1 ευρώ. · Ιμάντας ρυμούλκησης. 3 ευρώ. · Ανακλαστικό γιλέκο. 3 ευρώ. · Αντισκωριακό-λιπαντικό. 3 ευρώ. · Καλώδια μπαταρίας. 10 ευρώ. · Γάντια εργασίας. 1 ευρώ. · Γάντια μιας χρήσεως. 1 ευρώ. · Επαναφορτιζόμενος LED φακός με ραδιόφωνο. 3 ευρώ. www.autotriti.gr |
|
|||
|
|||
Απάντηση: Προετοιμασία πριν το χειμώνα - Σακίδιο με τα... αναγκάια
|
|
|||
|
|||
Απάντηση: Προετοιμασία πριν το χειμώνα - Σακίδιο με τα... αναγκάια
Αντί για αντιπαγωτικό εγώ χρησιμοποιώ το WD40.
Αντί για ξύστρα χρησιμοποιήστε μια πλαστική κάρτα (πιστωτική-τηλεκάρτα κλπ). Έχω δοκιμάσει 3 αντιθαμβωτικά υγρά αλλά δεν είδα φως. Βάλτε το αιρκοντίσιον καλύτερα. Ή μουσκέψτε ελαφρά ένα σφουγγαράκι με λανολίνη. Τα νάιλον γάντια μιας χρήσης και τα λάτεξ σκίζονται πανεύκολα σε σοβαρή εργασίας. Προσπάθησα μια φορά με υφασμάτινα γάντια εργασίας να βάλω αλυσίδες και κόντεψα να χάσω τα δάκτυλά μου από το κρύο διότι αργούσα πάρα πολύ (μιας και δεν είχα καλή αίσθηση) και μούσκεψαν από το χιόνι. Αντί για τα παραπάνω προτείνω ένα ζευγάρι ενισχυμένα λαστιχένια (Marigold Tough ή αντίστοιχα) σε μεγάλο νούμερο που μπορείς να φορέσεις πάνω από το πολιτικό/μηχανάδικο γάντι. Αντέχουν σε σκισίματα,χημικά, καυτές επιφάνειες, χαμηλές θερμοκρασίες και δίνουν πολύ καλύτερη αίσθηση. Επίσης ο φακός είναι χρησιμότατος, προτιμήστε όμως αυτούς που τοποθετούνται στο κεφάλι. Τέλος σας προτείνω να έχετε πάντα 2-3 ......ΡΕΣΩ στο αυτοκίνητο. Σε περίπτωση πολύωρης ακινητοποίησης (κλείσιμο δρόμου από χιόνια/καραμπόλα, βλάβη οχήματος, βενζίνη τέλος) ανάβοντας ένα κεράκι ρεσώ και αφήνοντας 1 δάχτυλο ανοικτό το παράθυρο για ανανέωση του αέρα μπορείτε να εξασφαλίσετε έως και 8 ώρες άνετης παραμονής μέσα στο αυτοκίνητο. Πιστέψτε με...οι Καναδοί και οι Σουηδοί κάτι παραπάνω ξέρουν.. Καλό χειμώνα |
|
|