|
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|||
|
|||
Απάντηση: δημοκρατια εχουμε ;
Απόσπασμα:
Αντιπαλευόμενος με τον τρόπο σας πανέξυπνα τα επιβληθέντα σε μας τους λοιπούς κουτούς μνημόνια, ως γνήσιος ακραιφνής οπαδός του Σημητικού Χρηματιστηριακού Φιλελευθερισμού, δεν σας κρύβω ότι αποτελέσατε τον σύγχρονο Capain America στα όνειρα της ταραγμένης μου υπόστασης. Αποτελούσε για ορισμένους από μας φωτεινό ορόσημο η ιδιοφυΐα και επιδεξιότητα μέσω της οποίας ορισμένοι σύγχρονοι Έλληνες εκμεταλλεύονται το συστημικό κατεστημένο και δημιουργούν πλούτο απ την καταστροφή. Συνέβη κάτι μη αναστρέψιμο, εγώ έχω χάσει επεισόδια, απλώς επαίρεσθε, η μας......... δουλεύετε; |
|
|||
|
|||
Τώρα με αυτό το λόγω εποχής πιασάρικο "τσουκάλι" και την επίρρωση της πάλαι ποτέ taboo ιδιότητας του "απεργοσπάστη" σε ποιά θέση θέλετε να σας καταχωρήσει το υποσυνείδητό μας ώστε να διατηρήσετε τον τίτλο του ήρωα και πάλι εκμεταλλευόμενος τα νέα δεδομένα της εποχής;
Είμαι σίγουρος ότι η διορατικότητά σας σας έχει επιτρέψει να ιδεαστείτε τα δεδομένα που θα προκύψουν στη μεταμοντέρνα εποχή και ήδη λαμβάνετε θέση όπως κάνατε εμπνευσμένα απ την εποχή των Παγετώνων και αρκούντως έγκαιρα προσκολλούμενος στο ΠΑΣΟΚ, ώστε να εκμεταλλευτείτε και πάλι τις καταστάσεις που θα προκύψουν μετά τη συντέλεια και να διατηρήσετε την ιδιότητα του ήρωα που φωτίζει τα όνειρά μου. |
|
|||
|
|||
Απόσπασμα:
|
|
|||
|
|||
Απόσπασμα:
Προς το παρον μολις μπηκα μετα απο 14ωρη βαρδια με κερδος μονον 28 ευρο και 250κμ. υπογραφή Ο απεργοσπαστης........ |
|
|||
|
|||
Καλησπέρα Γιώργο. Έτσι απλά τρείς λέξεις............... |
|
|||
|
|||
Απόσπασμα: