|
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|||
|
|||
Οδηγός αυτοκινήτου τρέχει με 200.
Οδηγός αυτοκινήτου τρέχει με 200.
Περνάει μπροστά από περιπολικό, το οποίο αρχίζει να τον καταδιώκει. Κάποια στιγμή, ο οδηγός κάνει στην άκρη και σταματάει. Μπάτσος: - Πας καλά άνθρωπέ μου? Θέλεις να σκοτώσεις κόσμο? Οδηγός : - Εχμ... έτρεχα ε? Μπάτσος: - Μόνο έτρεχες? Άδεια, δίπλωμα. Οδηγός: - Ξέρετε... δεν έχω. Μπάτσος: - ΔΕΝ ΕΧΕΙΣ? Και τρέχεις έτσι? Δεν πάμε καλά.. Βγες από το αυτοκίνητο. Οδηγός: - Αν θέλετε να με ψάξετε, θα έλεγα να μην το κάνετε. Μπάτσος: - Γιατί ? Οδηγός: - Ε να.. έχω και το σταφ επάνω μου. Μπάτσος : - Σταφ? Ναρκωτικά??? Έχεις και ναρκωτικά??!? Οδηγός: - Ε γιατί νομίζατε πως έτρεχα. έχω να κάνω παράδοση. άσε που με καθυστέρησε και ο έμπορας και έχω αργήσει. Μπάτσος: - Μα εσύ δεν παίζεσαι με τίποτα. Βγες έξω, θα ψάξω και το αυτοκίνητο. Οδηγός: - Πάντως εγω στη θέση σας δε θα κοιτούσα κάτω από το κάθισμα. Μπάτσος: - Γιατί? Οδηγός: - Εεε.. είναι το όπλο μου εκεί. Μπάτσος: - ΟΠΛΟΦΟΡΕΙΣ ΚΙΟΛΑΣ???!? Οδηγός: - Ε τι έτσι θα πάω στο βέρι? Δε λες καλά που το είχα μαζί μου, έτοιμος ήταν ο άλλος να μου την ανάψει, ευτυχώς πρόλαβα να τραβήξω πρώτος.. τώρα έχω να ξεφορτωθώ και το πτώμα. Μπάτσος: - Πτώμα? Ποιο πτώμα? Οδηγός: - Αυτό του έμπορα στο πορτ-μπαγκαζ. Μπάτσος: - ΕΧΕΙΣ ΚΑΙ ΠΤΩΜΑ ΣΤΟ ΠΟΡΤ-ΜΠΑΓΚΑΖ?????? Τρελαίνεται ο μπάτσος, καλεί αμέσως ενισχύσεις, φτάνουν αντιτρομοκρατικές, εγκληματολογικό, περιπολικά, ελικόπτερο, ακροβολίζονται κομμάντο γύρω από το αυτοκίνητο. Σκάει ο διοικητής. Διοικητής: - Τα χαρτιά σου. Ανοίγει ο οδηγός το ντουλαπάκι, βγάζει τα χαρτιά και του τα δίνει. Διοικητής: - Αφού είχες χαρτιά γιατί είπες στο όργανο πως δεν έχεις? Οδηγός (έκπληκτος): - Εγώ?? Διοικητής: - Τέλος πάντων, βγες σε παρακαλώ από το αυτοκίνητο. Βγαίνει ο οδηγός, πέφτουν επάνω του τέσσερεις, τον ψάχνουν.. τίποτα. Διοικητής: - Που είναι τα ναρκωτικά? Οδηγός : - Ποια ναρκωτικά κύριε διοικητά ? Διοικητής: - Εδώ το όργανο μας είπε ότι έχεις ναρκωτικά επάνω σου. Οδηγός: - Εγώ ?? Διοικητής: - Ψάξτε το αυτοκίνητο. Πλακώνουν άλλοι δέκα με σκυλιά κλπ κλπ, ψάχνουν παντού... τίποτα. Διοικητής: - Μα καλά, τα όπλα που είναι? Οδηγός: - Ποια όπλα κύριε διοικητα? Διοικητής: - Το όργανο μας είπε ότι έχεις όπλο στο αυτοκίνητο. Οδηγός: - ΕΓΩ? Διοικητής: - Ουφφφ... μα τι γίνεται εδώ... τέλος πάντων, άνοιξε το πορτ-μπαγκαζ. Το ανοίγει ο οδηγός... τίποτα μέσα. Διοικητής: - Το πτώμα που είναι? Οδηγός: - Ποιο πτώμα κύριε διοικητά ? Διοικητής: - Μα το όργανο μας είπε... Οδηγός (έξαλλος): - Ε μα σας είπε το ένα, σας είπε το άλλο, σε λίγο θα σας πει ότι πηγαινα και με 200 !!! |
|
|||
|
|||
Απάντηση: Οδηγός αυτοκινήτου τρέχει με 200.
|
|
|||
|
|||
|
|
|||
|
|||
παλιό αλλά καλό. Να πιάνει άραγε;;;;
|
|
|||
|
|||
|
|
|||
|
|||
Δυνατό
Στάλθηκε από το GT-I9100 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk 2 |
|
|||
|
|||
Δοκίμασε πρώτος !