|
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|||
|
|||
Και το Αδελφάτο στη σειρά.
Σε άνοιγμα λογαριασμών του βουλευτή της ΝΔ και πρώην δημάρχου της Αθήνας, Νικήτα Κακλαμάνη και επιχειρηματιών συγγενών του που σχετίζονται με το κάμπινγκ της Ελαφονήσου προχωρά το ΣΔΟΕ. H Διεύθυνση Ειδικών Υποθέσεων Αθηνών ζητά το άνοιγμα των λογαριασμών του βουλευτή και το άνοιγμα αυτό έναν συγκεκριμένο συνεργάτη του Ν. Κακλαμάνη που φέρεται να έχει στην κυριότητα του 50% του κάμπινγκ στην παραλία του Σίμου στην Ελαφόνησο, στο οποίο εμφανίζεται να έχει επενδύσει γύρω στα τέσσερα εκατομμύρια ευρώ.!!!!!!!! Στην κατοχή του ΣΔΟΕ υπάρχουν αναφορές που δείχνουν ότι το ίδιο πρόσωπο προχώρησε και στην αγορά και άλλων γειτονικών εκτάσεων. Όπως αναφέρεται στο έγγραφο του ΣΔΟΕ, πρέπει να ελεγχθούν όλοι οι τραπεζικοί λογαριασμοί από το 2001 έως σήμερα του εν λόγω επιχειρηματία για παράβαση του νόμου, περί ιδιοποίησης εσόδων από εγκληματική δραστηριότητα, κοινώς "μίζες"... |
|
|||
|
|||
Απάντηση: Και το Αδελφάτο στη σειρά.
Απόσπασμα:
|
|
|||
|
|||
Έ όχι και ρατσιστής Πάνο μου. Αφού ξέρεις ότι τους αγαπάω αυτούς........ |
|
|||
|
|||
Α.....ρε Νάπο Μυκονιάτη
|
|
|||
|
|||
Νάπο μου νομίζω ότι κάτι μου κρύβεις
|
|
|||
|
|||
καλα παμε αντε φουλ τις μηχανες να ξεσκεπαστει η βρωμια και ας μυριζει
|
|
|||
|
|||
Απόσπασμα:
Εντάξει κάποτε ναι... Αλλά ακόμα??? |
|
|||
|
|||
Αυτούς εννοώ τις κουνιστές. Κλέφτες και αριστερούς......... |
|
|||
|
|||
Πολλή φασαρία και από μουσική τίποτα!
Μας έχουν πρήξει με όλους αυτούς που τσιμπάνε αλλά δεν έχει πει κανένας τι γίνεται στο τέλος . . Δήμευση ; Διακανονισμός ; Τίποτα και είναι απλά εκφοβισμός ; Λέω εγώ τώρα . . . |
|
|||
|
|||
Απόσπασμα:
Να μην λές. Σήμερα άν και δεν έχω πλήρη εικόνα λόγω απουσίας απο την πρωτεύουσα ασκήθηκε ποινική δίωξη για κακούργημα στον Θέμο Αναστασιάδη. Μιλάμε για την υπόθεση των 5 εκατ€ .Τα είχε δώσει το Μαξίμου για να θάψει την υπόθεση. Αγγίζει τον τότε υπουργό του Καραμάν Αλή Ρουσόπουλο. Δεν μπόρεσε να αποδήξει στο ΣΔΟΕ την προέλευση των χρημάτων. Καλό σας απόγευμα........ |
|
|