|
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|||
|
|||
Απάντηση: Έτσι φτιάχνονται οι μπότες Ugg ...
Εγω παλι θα ελεγα ανοιξτε το κυριοι...και μαλιστα με τις γυναικες/κοπελες σας...και οχι για να το δειτε εσεις αλλα κυριως οι γυναικες μιας και σε αυτες απευθυνεται το προιον...
Δεν πιστευω οτι καμια μετα απο αυτο θα παει να παρει τετοιες μποτες... Σοκαριστικο βιντεο...και κατα την γνωμη μου παραλογο περα απο καθε λογικη... Δεν υπαρχει λογος να γινεται κατι τετοιο... Ακομα και αν πουμε οτι αυτα τα ειδη ειναι απαραιτητα (αν λεμε τωρα) αυτο δεν σημαινει οτι πρεπει να βγαζεις την γουνα σε ενα ζωο που ακομα ζει...και συνεχιζει να ζει για λιγο, σε καποιες περιπτωσεις, και αφου του εχουν βγαλει την γουνα...!!! Ξερω οτι τετοια φαινομενα γινονται και με τα ζωα που τα εκτρεφουμε για το κρεας τους...και εκει κατακριτεο ειναι... Το ελαχιστο που πρεπει να γινεται ειναι τουλαχιστον ενας ακαριαιος θανατος...τιποτα λιγοτερο...πριν γινει οτιδηποτε στο ζωο...γουνα κρεας οτιδηποτε...!!! Αυτο δεν ειναι μερος της δουλειας...ειναι σαδισμος στην χειροτερη μορφη του... Ναι ο ανθρωπος ειναι ζωο και ισως το χειροτερο αν σκεφτεις τι καταστροφες κανει για να ζει πιο ανετα αλλα και πιο στυλατα...αλλα αυτο δεν σημαινει οτι πρεπει αυτα τα φαινομενα να υπαρχουν...!!! Απορω με τους "ανθρωπους" που μπορουν και κανουν τετοια πραγματα...!!! και επισης απορω μετα απο αυτα τα στοιχεια πως καποιες εταιριες μπορουν ακομα και παραγουν τετοια προιοντα...οχι ηθικα μιας και το χρημα δεν εχει ηθικη...αλλα νομικα...!!! ΥΣ. Αν ψαξετε θα δειτε πολλα παρομοια βιντεο στο νετ...πολλα που αναφερονται σε βασανισμους ζωων σε εκτροφεια κτλ...οσο και να πιαστει η καρδια σας...δειτε τα...ετσι ισως αλλαξουμε καποιες συνηθειες "χλιδης"...!!! π.χ δεν εχουμε αναγκη πλεον να εχουμε γουνες...υπαρχουν ρουχα πολυ πιο ζεστα... Last edited by asotosios; 03-12-2012 at 15:55. |
|
|||
|
|||
έτσι ...
|
|
|||
|
|||
Παιδιά χωρίς να είμαι ειδικός, αλλά οι μπότες μου μοιάζουν για δέρμα μοσχαριού. Όχι πως τα ζωάκια δεν κακοποιούνται, αλλά μήπως το βίντεο είναι κατασκεύασμα κάποιου ανταγωνιστή για ευνόητους λόγους
|
|
|||
|
|||
Αισχοσ
|
|
|||
|
|||
Επιτέλους κάποιος κατάλαβε ότι ένα βίντεο περνάει άλλη βαρύτητα αν του δώσεις ετικέτα,χωρίς φυσικά να μη συμφωνώ με την αηδία που προκαλεί η ανθρώπινη βαρβαρότητα.απλα ανατριχιαστικο για τα δυτικά πρότυπα και συνήθειες.αισχος και ντροπή αλλά ο άνθρωπος δε ειναι εκτός της αλυσίδας των ζώων ελπίζω σε αυτό να συμφωνούμε όλοι
|
|
|||
|
|||
δεν είμαστε καλά ούτε στο χειρότερο όνειρο
|
|
|