|
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|||
|
|||
Απάντηση: Τρία km σούζα με Adventure ;;;;
Τελικά ακόμα και το adventure για κάποιους (σαν τον τύπο) είναι BMX!
|
|
|||
|
|||
Ωραίο video....
Αλλά,για πόσο άραγε μπορεί να αντέξει ο boxer με την μπροστινή ρόδα στον αέρα?? |
|
|||
|
|||
Βρε παιδιά να μιλήσουν και αυτοί με V τα εν σειρά να πούνε ότι αλλάζει γωνία το μοτερ δεν πάει λάδι και τα ρέστα αλλά και εμείς με το μοτεράκι στο εγκάρσιο και τα κύλινδρα στις 180΄που δεν έχει καμία ανάγκη? Εντάξει ο άξονας καταπονείται παραπάνω άντε και το διαφορικό αλλά μέχρι εκεί!
Ο τύπος έχει τόσο βάρος πίσω και στις βαλίτσες που το σηκώνει σαν ποδήλατο με τα χέρια ελπίζω να μην postάρει αύριο για προβλήματα στα αξονικά γιατί θα θέλει χ......μο! |
|
|||
|
|||
Απόσπασμα:
|
|
|||
|
|||
ooooooo φαντεζί !!
πέραν αυτού , να ρωτήσω κάτι που μου ΄ρθε ? σε αυτήν την κλίση που έχει ο κινητήρας στην σούζα , η λίπανση γίνεται σωστά ? καθώς το κάρτερ μας δεν είναι ημίξηρου τύπου γνωρίζουμε( εγώ δεν ξέρω αλλά δεν κάνω κ σούζες ... ) ποιές είναι οι ανώρερες γωνίες λειτουργίας του κινητήρα μας ? |
|
|
Σχετικά Θέματα | ||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο μήνυμα |
BMW R1150 GS ADVENTURE | Πάνος | Πωλήσεις μοτοσυκλετών | 17 | 29-12-2009 04:40 |
BMW GS ADVENTURE | taksidiotis | Γενικά - Μοτοσυκλέτα | 49 | 27-12-2009 18:54 |
Νότια Αφρική με το adventure το Νοέμβρη | mlock | Προτάσεις για κοπάνα - μοτοσυναντήσεις/μοτοπαρέες | 17 | 04-11-2009 14:54 |
Τρία ελληνικά νησιά ανάμεσα στα 10 κορυφαία νησιά στην Ευρώπη! | Arkas | Ελλάδα | 31 | 07-08-2009 22:27 |
R1200GS με τεπόζιτο από Adventure! | Arkas | Εξοπλισμός μοτοσικλέτας | 14 | 23-04-2009 01:04 |