|
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|||
|
|||
Απάντηση: πληροφοριες για αφυγραντηρα
Γιαννη το μονο που γραφει επανω ειναι Humifix
Σκυλος μαυρος παντως...σαν Honda δουλευει |
|
|||
|
|||
Επειδή τώρα είδα το θέμα Γιάννη εξήγησε μου τι εννοείς όταν λες ότι άλλαξες τα κουφώματα και δεν αερίζεται το σπίτι ?
επειδή κατασκευάζω κουφώματα το θέμα του αφυγραντηρα είναι ημίμετρο ! το σωστό είναι να αερίζετε το σπίτι κάθε πρωί! το γεγονός ότι έχετε μούχλα ψάξτε αν υπάρχει κάποια διαρροή στο σπίτι από κάποιο σωλήνα η οτιδήποτε άλλο ! εμπειρικά σου λέω ότι η υγρασία όταν ο χώρος είναι ζεστός η υγρασία πηγαίνει και κολαει παγώνοντας στο πιο κρύο μέρος του δωματίου- σπιτιού και εκεί γίνεται η υγροποίηση ! άρα από κάπου μπαίνει νερό ! ο αφυγραντήρας θα κάνει την δουλειά του ως ένα σημείο από εκεί και πέρα κάτι εισάγει νερό στο σπίτι εκεί ρώτα κάποιον ειδικό δοκίμασε σαν πρώτη λύση το καθημερινό αέρισμα του σπιτιού ! |
|
|||
|
|||
Καλός αερισμός της οικίας.
|
|
|||
|
|||
Αφυγραντηρας είναι η λύση
Τον προτείνω αννεπιφυλακτα Εγω πηραPhilco 3,5 λίτρα σέ 7 ώρες με 75% στο χώρο. |
|
|||
|
|||
τωρα το ειδα,.,.,.,.,.,.,
|
|
|||
|
|||
Βαψε εξωτερικά το σπίτι σου με ενα καλο ακρυλικο χρώμα για στεγανοποίηση. Η υγρασία μπαίνει απο την εξωτερική υγρασία ή ακόμη χειρότερα απο τους βρεγμενους τοίχους.
|
|
|||
|
|||
Εγώ έχω 2 στο σπίτι που πήρα αρχικά λόγω πολύ υγρασίας στους βορεινούς τοίχους. Ο αφυγραντήρας ΔΕΝ αποτρέπει τη δημιουργία υγρασίας σε τοίχους/ταβάνια (στη δικιά μου περίπτωση τουλάχιστον). Θέλει καθημερινό αερισμό το σπίτι,καλύτερα 5 λεπτά ανοιχτά όλα παρά ώρες ένα παράθυρο σε ανάκλιση. Τους χρησιμοποιούμε όταν σιδερώνει η γυναίκα μου και όλα τα τζάμια του σπιτιού γίνονται μούσκεμα (ο αφυγραντήρας στεγνώνει τα πάντα) ή όταν υπάρχουν πολλά ρούχα για στέγνωμα μέσα στο σπίτι. Σε τέτοιες περιπτώσεις κάνουν δουλειά.
|
|
|