|
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|||
|
|||
Απάντηση: Που καταντήσαμε-Ζητάνε προκαταβολή για να σου φέρουν αντ/κά
συγνωμη παιδια αλλα αυτο το συστημα εγω το δουλευω απο την πρωτη μερα που ασχοληθηκα με ανταλλακτικα!!ετσι δεν τρως ταπες!!
|
|
|||
|
|||
σωστοςςςς
|
|
|||
|
|||
Χωρίς καμιά διάθεση αντιπαράθεσης, ο πελάτης έχει κάποιο όφελος από αυτήν την πρακτική; Καλύτερη τιμή; Αν ας πούμε το ανταλλακτικό του το φέρεις μετά από ένα μήνα, θεωρητικά αυτός χάνει τόκους. Κι εσύ ουσιαστικά δουλεύεις χωρίς να χρειάζεσαι κεφάλαιο. Μπορεί να είναι λάθος ο συλλογισμός μου, απλά ρωτάω, για να μην παρεξηγηθούμε!
|
|
|||
|
|||
Η αλήθεια πρέπει να είναι κάπου στην μέση, εξαρτάται από το κόστος αλλά και την ζήτηση του συγκεκριμένου κωδικού.
Καθώς επίσης και από τον ανταγωνισμό, αν το άλλο "μαγαζί" έχει στοκ τον έχασες τον πελάτη. |
|
|||
|
|||
Ετσι! Εχω παραγγείλει εδώ κι ένα μήνα ένα ελατήριο από τη Yamaha, κόστος 1 ( ένα ) ευρώ, κι όμως δεν το έχει. Θα μπορούσε όμως να έχει 100, θα έπρεπε να του έχω δώσει τα 50 κι ακόμη να περιμένω;!
|
|
|||
|
|||
Έχει διαφορά για ποιά δουλειά ζητάνε τα λεφτά μπροστά.
Αν πας σε μαγαζί να πάρεις τα ανταλλακτικά για να κάνεις την επισκευή στον κυρ Μήτσο της γειτονιάς σου, ΚΑΛΑ ΚΑΝΕΙ και στα ζητάει μπροστά Αν έχεις συνεργείο και έχεις το μηχανάκι η το αμάξι μέσα και το φτιάχνεις και ζητήσεις του πελάτη τα λεφτά μπροστά, τότε είσαι ξεφτίλας. |
|
|