|
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|||
|
|||
Βάση Touratech για Garmin GPSMAP 62sc (1200 ADV)
Καλημέρα, χρόνια πολλά και τυχερό το 2013 σε όλους μας.
Προς πώληση είναι μια βάση Touratech (σαν καινούρια) με 2 κλειδιά για το Garmin GPSMAP σειρά 62 προς 65.00 ευρώ (τιμή Touratech 92.00 ευρώ). Μπορείτε να αφήσετε pm ή και τηλεφωνικώς στο 6977209681. Ευχαριστώ, Χρήστος από Πειραιά. PS. Το link της Touratech για το συγκεκριμένο προιόν: http://www.makan.gr/index.php?page=s...emid=1&lang=el |
|
|||
|
|||
Απάντηση: Βάση Touratech για Garmin GPSMAP 62sc (1200 ADV)
Up. Νέα τιμή 50 ευρώ.
|
|
|||
|
|||
καλησπερα και καλη χρονια με πολλα ασφαλη χλμ για ολους μας.με ενδιαφερει.εχω το garmin to 62 .πιστευω κανει.χρειαζομαι κατι αλλο για να τοποθετηθει στο adventure?
|
|
|||
|
|||
Καλησπέρα. Κάνει για το 62. Είναι ίδια ακριβώς σαν συσκευές (διαστάσεις, κλπ.), απλά το sc έχει κάποια επιπλέον χαρακτηριστικά όπως κάμερα. Εγώ είχα και ένα Π που μπαίνει πάνω στο πλαίσιο του φέρινγκ, το οποίο όμως το είχα αγοράσει για ένα άλλο GPS που είχα. Πιθανών να μην το χρειάζεσαι καν. Η βάση είναι βιδωτή, με 2 κλειδάκια για να ασφαλίζει επάνω της το GPS.
Eλπίζω να βοήθησα. |
|
|||
|
|||
ok.θα μου δωσεις λογαριασμο να σου βαλω τα χρηματα και τα μεταφορικα να μου το στειλεις?
|
|
|||
|
|||
θα σε παρω δευτερα τηλ να κανονισουμε
|
|
|||
|
|||
Καλημέρα. ΟΚ, αύριο Δευτέρα πάρε να κανονισουμε. Ευχαριστώ
|
|
|||
|
|||
θα σε παρω το πρωι μετα τις 10.με βολευει εθνικη
|
|
|||
|
|||
Καλημέρα. Υπάρχει ακόμη ενδιαφέρον από μέρους σου? Περίμενα τηλέφωνο την Δευτέρα, αλλά μέχρι και σήμερα τίποτα !!
|
|
|||
|
|||
|
|
|