|
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|||
|
|||
Απάντηση: Περι Θερμανσης ο Λογος...
Έχουμε θερμoπομπο της Rohnson 1500watt και είμαστε πολυ ευχαριστημένοι.Αγορα 100 ευρώ,δεν θέλει τοποθέτηση γιατι έχει ροδάκια εκτός κι αν προτιμάς να τον κρεμασεις στον τοίχο,ζεσταινει αμέσως,έχει θερμοστατη και δυο σκάλες λειτουργίας και καίει για 8 ώρες λειτουργίας 30 μέρες το μήνα 26 ευρώ.Καλες αγορές ότι κι αν αποφασίσεις.
|
|
|||
|
|||
Απόσπασμα:
|
|
|||
|
|||
Απόσπασμα:
Η μεγάλη kerosun σε έναν χώρο (κατάστημα) γύρω στα 60-70 τετραγωνικά, με ανοιχτή την εξώπορτα, καίει περίπου 22-25 λίτρα την εβδομάδα (35€) και δουλεύει γύρω στις 40-45 ώρες. Φαντάζομαι σε σπίτι, κλειστός χώρος και λιγότερες ώρες θα αποδίδει πολύ καλύτερα. |
|
|||
|
|||
Εγώ πήρα 3 θερμοπομπούς, 2 για τα υπνοδωμάτια (1500 Watt) και 1 για το σαλόνι μου (2500 Watt). Καλύπτουν μεγαλύτερο χώρο απ'ότι δηλώνουν πχ ο μεγάλος θεωρητικά καλύπτει 20 τμ αλλά τον έχω σε 60τμ. Δεν το κάνει φούρνο αλλά τουλάχιστον "σπάει" το κρύο για να μην χρειαζόμαστε συνέχεια καλοριφέρ. Οι μικροί για τα υπνοδωμάτια (περίπου 15τμ) σούπερ. Με θερμοστάτη για να μην δουλεύουν συνέχεια. Από κατανάλωση,καθένας βλέπει το λογαριασμό της ΔΕΗ του, πόσο χρεώνεται η κιλοβατώρα και πράττει ανάλογα. 1000Watt=1 κιλοβατώρα (με ΣΥΝΕΧΗ λειτουργία μιας ώρας). Και είναι ο πιο υγιεινός τρόπος θέρμανσης.
|
|
|||
|
|||
Για κατανάλωση από
• Aπό 0 - 800 κιλοβατώρες, η τιμή είναι 0,054 ευρώ ανά κιλοβατώρα. • Από 801 - 1000 kwh, 0,0686 ευρώ ανά κιλοβατώρα. • Από 1001 - 1200 kwh, 0,071 ευρώ ανά κιλοβατώρα. • Από 1201-1600 kwh, 0,0727 ευρώ ανά κιλοβατώρα. • Από 1601 - 2000 kwh, 0,0727 ευρώ ανά κιλοβατώρα. • Πάνω από 2001 kwh, 0,08174 ευρώ ανά κιλοβατώρα. |
|
|||
|
|||
Απόσπασμα:
|
|
|||
|
|||
Απόσπασμα:
|
|
|||
|
|||
Απόσπασμα:
Σημαντικο γιατι αν ειναι η πρωτη περιπτωση τοτε καψεις δεν καψεις θα το πληρωσεις... Αν μπορει καποιος ας μας ενημερωσει... Επισης κατι ΝΕΟ που βρηκα σημερα σε σχεση με αυτο που ειχα ποσταρει στο αρχικο μου ποστ... Κονβεκτορας και Θερμοπομπος ειναι το ιδιο πραγμα...αγνοια δικη μου...αλλα και του πωλητη που μου τα εδειξε σαν δυο διαφορετικα πραγματα...!!! |
|
|||
|
|||
Eγω θα σου ελεγα θερμοπομπο, εδω το κρυο μας ειναι οσο να πεις πιο ''δυνατο''.
Πηρε ο πατερας μου πριν 1 μηνα περιπου της STIBEL ELTRON τον μεγαλο για ενα δωματιο περιπου 20 τετραγωνικα με μαρμαρο κατω και με -5 ολη νυχτα στο 2 απο τις 7 σκαλες εχει 22-23 βαθμους! Το κοστος ηταν 160€ αλλα εχει πολυ χαμηλη καταναλωση! |
|
|||
|
|||
γεια σου φιλε μου ρομαντικ
|
|
|