|
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|||
|
|||
Απάντηση: Schuberth SR1 ... γνωμες;
Απόσπασμα:
|
|
|||
|
|||
Απόσπασμα:
μηπως εισαι ποντιος και εχεις μεγαλο κεφαλι?? καλοφορετο καλοταξιδο και αχρειαστο γιαννη |
|
|||
|
|||
Γιάννη μην το φοβάσε, πράγματι ειναι λίγο στενό, μετα όμως από λίγη χρήση ούτε που θα το αισθάνεσαι.
Στην αρχή κι εγώ ειχα το ίδιο πρόβλημα τώρα το φοράω ώρες. Καλορίζικο . |
|
|||
|
|||
Καλημερα φιλε, με γεια σου και αχρειαστο...
θα ανοιξει μην ανησυχεις...στην αρχη και μενα με πονουσε το κεφαλι μου παρα πολυ δεν το αντεχα πανω απο μια ωρα το πολυ. Νομιζα οτι ειχα παρει λαθος νουμερο γιατι το ειχα παραγγειλει απο γερμανια χωρις να το εχω δοκιμασει καπου γιατι δεν ειχε ερθει εδω ακομη. μετα ομως ανοιξε και πηρε το σχημα του κεφαλιου μου και τωρα πλεον δεν με ενοχλει καθολου. επειτα δοκιμασα σε μαγαζι και το μεγαλυτερο νουμερο απο περιεργεια αλλα ηταν πολυ φαρδυ. κανε λιγο υπομονη και θα στρωσει θελει 5-6 καλες βολτιτσες και θα ειναι μια χαρα! |
|
|||
|
|||
.... τελικα παιδες!!!!...το κρανος ειναι τζαμι!
Επρεπε τελικα να φορεθει και να ρθει στα μετρα μου! Πλεον οταν μιλαμε για εφαρμογη ...εννοουμε οτι νιωθω σαν να το φτιαξανε ακριβως για την δικια μου κεφάλα ! Κρανούμπα με τα ολα της! Ελαφρύ, ευάερο, κομψό,...πολυ ποιοτικά εσωτερικα υλικα. ...απο κει και περα οφειλω να αναφερω για οποιον φιλο γουσταρει να παρει το ασπρο μάτ ..... καθε φορα που γυριζω απ τη βολτα ...παιρνω πετσετακι και το περνάω ενα καθαρισμα ...λερωνει πολυ ευκολα! |
|
|||
|
|||
Ωραιο κρανος φαινεται Γιαννο!
καλοταξιδο κ αχρειαστο υγ. το δικο μου τ ασπρο μ αρεσει οταν το βλεπω πουα απ τα μυγακια...σημαινει οτι ηταν καλη η βολτα! Last edited by giamil; 15-01-2013 at 00:23. |
|
|||
|
|||
Απόσπασμα:
Φοβερο κρανος Γιαννη αλλα δεν με αφηνει ο κουμπαρος μου ο ζηλιαρης να το παρω γιατι θα πιανω παραπανω χιλ με το εργαλειο... Καλα χιλιομετρα!! |
|
|||
|
|||
Καλοτάξιδο !!!
|
|
|||
|
|||
Μου έχεις βάλει ιδέες....