|
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|||
|
|||
R25 μοντ 53
φιλαρακι εχει στην κατοχη του μια R25,η οποια ειναι σε αριστη κατασταση,ανακατασκευασμενη στην μπακνανα πριν 6 χρονια.εχει καποιος ιδεα τι τιμη μπορει να πιασει η γρια,για να δουμε αν συμφερει να το πουλησει;θα ανεβασω και φωτο με την πρωτη ευκαιρια βεβαιως..................
|
|
||||
|
||||
Απάντηση: R25 μοντ 53
Μεταφέρθηκε στις "κλασικές"
για να γίνει η συζήτηση, όσον αφορά την αξία της, και εάν αποφασιστεί η πώλησή της, το θέμα θα μεταφερθεί στις "πωλήσεις" .... .
|
|||
|
|||
Αναμένουμε φώτο!
|
|
|||
|
|||
Τα πουλάνε αυτά βρε Κώστα;
|
|
|||
|
|||
σιγα μην το εδινα ετσι και ηταν δικο μου........,αλλα εχω τη δικη μου γρια και δεν εχω γηροκομειο να παρω και αλλη
|
|
|||
|
|||
μια τιμούλα ισως???????
μαζί με μια φωτό ίσως????????????? γιατί μπορεί και να ενδιαφερόμαστε. Last edited by essel; 06-10-2009 at 00:01. |
|
|||
|
|||
Απόσπασμα:
Όσο για το R25 μηδέν σχόλιο!Διαχρονικότατη κυρία!Ελπίζω να βρεθεί κάποιος λάτρης και να πάει σε σωστά χέρια! |
|
|||
|
|||
Εάν είναι σε άριστη κατάσταση τιμή 4500 – 5000 είναι εφικτή. Το είδος των κλασικών για να πληρωθεί προϋποθέτει αγοραστή με γνώση και χρήμα, συνδυασμός σπάνιος .
|
|
|||
|
|||
που είναι η φώτο της R25
|
|
|
Σχετικά Θέματα | ||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο μήνυμα |
Πωλείται HONDA XR 250 R μοντ. '99 ... | Fuji | Πωλήσεις μοτοσυκλετών | 18 | 19-11-2009 17:52 |