|
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|||
|
|||
ΑΝΕΚΔΟΤΑΚΙΑ
Ο σύζυγος κάθεται στον καναπέ στο σαλόνι κάνοντας συνεχώς ζάπινγκ ανάμεσα σε δυο κανάλια...
Aπό το βάθος ακούγεται η φωνή της συζύγου: - Τι κάνεις εκεί ρε Μητσάρα, θα την κάψεις την τηλεόραση! - Τι να κάνω ρε γυναίκα? αφού βάλανε το μπάσκετ μαζί με την τσόντα και δεν ξέρω ποιο από τα δυο να δω.... Και η γυναίκα: - Την τσόντα δες..... ...μπάσκετ ξέρεις!!! Αν παντρευτείς... - 20 χρονών, να πάρεις μια Ρωσίδα, κάνει καλό κρεβάτι! - 30 χρόνων να πάρεις μια Γερμανίδα, θα σου εκπαιδεύσει άριστα τα παιδιά σου! - 40 χρονών, να πάρει μια Αγγλίδα, είναι μια κυρία, δεν θα σε φέρει ποτέ σε δύσκολη θέση! - 50 ετών, να πάρεις μια Αμερικάνα, είναι πολύ καλή όταν ταξιδεύεις! - Μετά τα 60, να πάρεις μια Ελληνίδα, κάνει κάτι μνημόσυνα! Μούρλια!!! __________________ η Νατάσσα του ανακοίνωσε ότι χρεώνει 1000$ την βίζιτα Η τσατσά άνοιξε την πόρτα του οίκου ανοχής και αντίκρισε ένα ηλικιωμένο Εβραίο. Τα ρούχα του ήταν ατημέλητα και φαινόταν πεινασμένος και ταλαιπωρημένος.. -Μπορώ να σας βοηθήσω; ρώτησε η τσατσά. -Θέλω την Νατάσσα, αποκρίθηκε το χουφταλάκι. -Καλέ μου κύριε, η Νατάσσα είναι το πιο ακριβό μας κορίτσι, να προτείνω κάποια άλλη; -Όχι, πρέπει οπωσδήποτε να συναντηθώ με την Νατάσσα! Τη στιγμή εκείνη εμφανίστηκε η Νατάσσα και του ανακοίνωσε ότι χρεώνει 1000$ την βίζιτα. Χωρίς δεύτερη σκέψη, ο γέρος έβγαλε από την τσέπη του δέκα κολλαριστά χαρτονομίσματα των 100$. Πήγαν λοιπόν στο δωμάτιο για μια ώρα, και στη συνέχεια ο μπάρμπας αποχώρησε ήρεμα. Το επόμενο βράδυ ο γεροτσιφούτης επέστρεψε για την Νατάσσα. Η Νατάσσα του είπε ότι κανείς δεν έχει πάει μαζί της δύο βραδιές στη σειρά,και του διευκρίνισε ότι δεν δέχεται εκπτώσεις, η ταρίφα παραμένει 1000$. Ο γέρος της έδωσε τα χρήματα και αποσύρθηκαν στο ιδιαίτερο δωμάτιο.... Σε μια ώρα αποχώρησε ήρεμα κι ωραία. Κανείς δεν πίστεψε τα μάτια του όταν ο ####γερος εμφανίστηκε για τρίτη συναπτή βραδιά. Της παρέδωσε πάλι 1000$ και πήγαν στο δωμάτιο για τα σχετικά. Στο τέλος της επίσκεψης, η Νατάσσα έπιασε κουβέντα με τον γέρο: -Κανείς δεν με έχει επισκεφθεί για τρεις συνεχόμενες βραδιές... Αλήθεια, από πού είσαι; -Από το Κίεβο, αποκρίθηκε. -Σοβαρά; Η αδελφή μου η Όλγα μένει στοΚίεβο. -Το ξέρω, είπε ο Εβραίος, μου έδωσε 3000$ να σου δώσω...! Πάει μια μέρα μια άστατη γυναίκα να εξομολογηθεί στον παπά του χωριού της. Της λέει ο παπάς: - Για πες μου κορίτσι μου τις αμαρτίες σου. - Μεγάλη η αμαρτία μου πάτερ, να πήγα με τον άντρα της γειτόνισσας μου... - Δεν πειράζει τέκνο μου, συγχωρείται η αμαρτία σου. - Έκανα όμως και μια ακόμη αμαρτία πήγα και με τον μανάβη του χωριού. - Δεν πειράζει τέκνο μου, συγχωρείται η αμαρτία σου. - Εεεεε, έκανα και μια άλλη αμαρτία πήγα και με τον χασάπη του χωριού. - Δεν πειράζει τέκνο μου, συγχωρείται η αμαρτία σου. - Να όμως πάτερ η πιο μεγάλη μου αμαρτία είναι ότι πήγα με τον παπά του διπλανού χωριού. - Γιατί μωρή, το δικό σου το χωριό παπά δεν έχει; |
|
|||
|
|||
Απάντηση: ΑΝΕΚΔΟΤΑΚΙΑ
|
|
|||
|
|||
Απάντηση: ΑΝΕΚΔΟΤΑΚΙΑ
|