|
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|||
|
|||
Εγνατία οδός: Ένας σύγχρονος αυτοκινητόδρομος με 670 χλμ. χωρίς πρατήρια…
|
|
|||
|
|||
Απάντηση: Εγνατία οδός: Ένας σύγχρονος αυτοκινητόδρομος με 670 χλμ. χωρίς πρατήρια…
Εγω φροντισα να τιμησω αυτες τις καμερες που λεει..
|
|
|||
|
|||
Απάντηση: Εγνατία οδός: Ένας σύγχρονος αυτοκινητόδρομος με 670 χλμ. χωρίς πρατήρια…
Σπυρο οντως ειναι προβλημα.Εγω την εχω περπατησει πολλες φορες και ξερω
που να βγω για να βαλω βενζινη,ενας ομως που δεν ξερει θα εχει προβλημα! Βεβαια δεν ειναι μονο η βενζινη πρεπει να γινουν αξιοπρεπεις σταθμοι και να παρεχουν ολες τις υπηρεσιες οπως στο εξωτερικο και οπως επιβαλλει ενας συγχρονος αυτοκινητοδρομος. Προσφατα που περασα ειδα οτι ξεκινησαν τα εργα να φτιαξουν τους σταθμους. Για να δουμε...Παντως λογικα θα τα τελειωσουν συντομα γιατι αλλιως δεν μπορουν να εισπραξουν διοδια και αυτο ειναι που τους καιει.... |
|
|||
|
|||
Αν ηταν τετοιες δεν εχεις προβλημα..... αν ηταν ομως τετοιες τοτε εχεις.... |
|
|||
|
|||
χμμμχ
μάλλον έχεις δίκιο |
|
|||
|
|||
Εγω αυτο που εχω ακουσει,ειδικα για τα διοδια,ειναι οτι υπαρχει ορος στην συμβαση που λεει οτι μεχρι να τελειωσει η εγνατια οδος, διοδια δεν μπαινουν.
Ισως κατι αναλογο να ισχυει και για τα πρατηρια. Θα περιμενουμε τωρα που τελειωσε να δουμε τι θα γινει, γιατι οντως ειναι μεγαλο προβλημα να μην υπαρχουν βενζιναδικα. |
|
||||
|
||||
Ευχαριστούμε Σπύρο, για την ενημέρωση ...
Θα είναι "δύσκολο" να μείνεις από βενζίνη, σε μια Εθνική οδό .....
|
|||
|
|||
Απόσπασμα:
Το διαπίστωσα και εγώ , τώρα πως γίνεται να τελειώνει ο δρόμος χωρίς τα βασικά ................τι να πω , ..................... |
|
|||
|
|||
leaving the myth in Greece........................
|
|
|||
|
|||
πέρισυ που είχα ανέβει μια βόλτα προς κομοτηνή , πράγματι δεν υπήρχε βενζιναδικο επί της εγνατίας. έπρεπε να βγείς παλιά εθνική και να βάλεις εκεί βενζίνη...
|
|
|
Σχετικά Θέματα | ||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο μήνυμα |
service 20.000 χλμ. F800GS | yannis | Τεχνικά θέματα διάφορα | 30 | 28-03-2012 12:06 |
Πραγματικα χλμ !!!!!! | BOXER | Τεχνικά θέματα διάφορα | 20 | 24-08-2009 17:00 |
Η μοίρα χτύπησε μετά από 2.000 χλμ. | nek21 | Γενικά - Αναβάτης | 31 | 22-08-2009 15:33 |
Ο σύγχρονος άντρας | Alext | Ανέκδοτα | 7 | 11-06-2009 16:25 |
Ένας έρωτας γεννιέται...!!! | pit | Γενικά - Αναβάτης | 30 | 03-06-2009 19:51 |