|
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|||
|
|||
Απόσπασμα:
Στάλθηκε απο μένα βρε!! |
|
|||
|
|||
Απάντηση: 1200 GS ADVENTURE '08 ή '09
Απόσπασμα:
πρώτα απ'όλα να διευκρινίσω ότι δεν έχω διάθεση μέσα από την αγγελία μου να προσβάλω, σέβομαι την περιουσία του καθενός (από τη θέση αυτή πέρασα και εγώ) και για το λόγο αυτό άλλωστε έβαλα αγγελία ζήτησης, όπου ο καθένας συμμετέχει οικειοθελώς. Τώρα για να απαντήσω και στην απορία σου, αν είναι να δώσω +€3000 για ένα μοντέλο του 09 (γιατί σε μοντέλο του '09 και '08 αναφέρομαι), τότε συγχώρεσέ με προτιμώ να πάρω τη νέα GS, με ότι αυτό συνεπάγεται (νέο μοντέλο, νέος κινητήρας κα). Είμαι γενικά υπέρ του καινούργιου και όπως είπα και σε προηγούμενο ποστ έχω θέσει ως στόχο την απόκτηση μιας 1200αρας GS μέχρι την άνοιξη. Τώρα αν αυτό πραγματοποιηθεί στα μισά χρήματα, πές μου ποιος δεν το θέλει! Υ.Γ Δεν ψάχνω την σούπερ ευκαιρία, απλώς προσαρμόζω την προσφορά μου στα δεδομένα της αγορας. |
|
|||
|
|||
Συγκρινεις 2 ανομοια πραγματα ομως, το μοντελο που ζητας ειναι adventure ενω το νεο μοντελο θα βγει σε απλο!
Εγω ειμαι επιφυλακτικος σε καινουργια μοντελα γιατι πλεον ολα εχουν τα θεματακια τους και βγαινουν ανακλησεις, εγγυησεις κτλ ενω εχω πληρωσει καινουργιο μηχανακι! Σου προτεινω να παρεις μοντελο 2010 με 2πλο εκεντροφορο που δεν εχει θεμα με esa ή press direct και με τα χρηματα που θα δωσεις επιπλεον 1ον τα γλυτωνεις με μια πιθανη βλαβη στο 08-09 μοντελο και 2ον θα τα παρεις σε περιπτωση μεταπωλησης. Στις βαλιτσες μην κολλας,υπαρχουν επιλογες σε μτχ μαμα ή καινουργιες aftermarket που δεν ξεπερνουν τα 1000€, τα οποια μπορεις αν εισαι με τα χρηματα στο χερι να τα αφαιρεσεις απο την αγορα! Η αποφαση δικη σου, καλη αγορα! |
|
|||
|
|||
Απόσπασμα:
|
|
|||
|
|||
καλησπερα χρηστο
Φιλος μου πουλαει τη μηχανη του. Ειναι 5/2008 γκρι μαυρο με μαυρη φιμε γνησια ζελατινα χωρις ομως πλαινες βαλιτσες με 42.000χλμ.ειναι σε πολυ καλη κατασταση. η αγγελια του ειναι Bmw R 1200 GS Adventure '08 - € 9.500 EUR - Car.gr αν θες δες το off the record με 10.000 μετρητα αγοραζεις πολυ καλο μηχανημα γενικα μιλωντας!!! καλο ψαξιμο!!!! |
|
|||
|
|||
Ευχαριστώ πολύ το forum για τη φιλοξενία. Η χοντρούλα έχει πάρει ήδη τη θέση της στο γκαράζ. Παρακαλώ τους Admins να κλείσουν το νήμα.
|
|
|||
|
|||
Απόσπασμα:
Ξέρω ότι πολλοί δεν θα ήθελαν να δημοσιοποιήσουν κάτι τέτοιο και θα σεβαστώ απόλυτα αν δεν θέλεις να το κάνεις... Απλά πιστεύω, ότι θα είχε πολύ ενδιαφέρον να δούμε σε τι τιμές, γίνονται πράξεις σήμερα.. Καλοτάξιδη σε κάθε περίπτωση... |
|
|||
|
|||
Adventure, 08/2008, 46.000χλμ, μαύρο-ανθρακί, full extra, τριβάλιτσο αλουμινίου, συναγερμός, Akrapovic. Προστατευτικά και τσαντάκια Touratech. Το μόνο που πρόσθεσα είναι το tank bag και 2 Rallye Pro 3 Jackets.
Όσο για την τιμή, θα ήθελα απλώς να αναφέρω (συγχωρέστε με για αυτό) ότι άφησε και τους δυο μας ικανοποιημένους. Λοιπόν, είμαστε έτοιμοι πλέον με το έταιρον ήμιση να ακολουθήσουμε στην επόμενη εκδρομή. Κάτι σκεφτόμαστε για ένα από τα επόμενα τριήμερα του Μαρτίου, Θα τα πούμε καλύτερα στις ΠΡΟΤΆΣΕΙΣ. Last edited by xristos330; 19-02-2013 at 21:36. |
|
|