|
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|||
|
|||
ΔΙΑΦΑΝΑ ΧΑΜΗΛΑ ΠΡΟΣΤΑΤΕΥΤΙΚΑ ΠΟΔΙΩΝ!
ΚΥΡΙΟΙ!
ΓΡΑΦΩ ΑΠΛΑ ΚΑΙ ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΝΑ ΜΟΙΡΑΣΤΩ ΤΗ ΧΑΡΑ ΜΟΥ ΜΑΖΙ ΣΑΣ, ΕΠΕΙΔΗ ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ ΕΦΤΙΑΞΑ ΚΑΤΙ ΠΟΥ ΧΡΕΙΖΟΜΟΥΝ ΜΟΝΟΣ ΜΟΥ! ΤΟ ΛΟΙΠΟΝ, ΑΓΟΡΑΣΑ ΤΗΝ R1200GS MOY ΠΡΙΝ 10 ΗΜΕΡΕΣ! ΑΠΟ ΤΟΤΕ, ΩΣ ΓΝΩΣΤΟΝ, ΒΡΕΧΕΙ! Η ΧΑΡΑ ΜΟΥ ΟΜΩΣ ΓΙΑ ΒΟΛΤΕΣ ΔΕΝ ΜΟΥ ΕΠΕΤΡΕΨΕ ΝΑ ΠΕΡΙΜΕΝΩ..... ΟΛΑ ΚΑΛΑ, ΕΚΤΟΣ ΑΠΟ ΤΑ ΠΑΠΟΥΤΣΙΑ ΜΟΥ ΠΟΥ ΔΕΙΝΟΠΑΘΗΣΑΝ ΑΠΟ ΤΟ ΠΟΛΥ ΝΕΡΟ! ΑΠΟΦΑΣΙΣΑ ΤΟΤΕ ΝΑ ΑΓΟΡΑΣΩ ΔΙΑΦΑΝΑ ΧΑΜΗΛΑ ΠΡΟΣΤΑΤΕΥΤΙΚΑ (108 ΕΥΡΩ ΤΑ ΒΡΗΚΑ). ΩΣΠΟΥ ΣΗΜΕΡΑ ΑΠΟΦΑΣΙΣΑ ΝΑ ΤΟ ΠΑΛΕΨΩ. ΑΚΟΜΑ Κ ΑΝ ΔΕΝ ΤΟ ΚΑΤΑΦΕΡΝΑ ΘΑ ΕΙΧΑ ΤΗ ΧΑΡΑ ΟΤΙ ΠΡΟΣΠΑΘΗΣΑ ΝΑ ΟΜΟΡΦΥΝΩ ΤΗΝ ΚΟΥΚΛΑ ΜΟΥ ΚΑΙ ΕΠΙΠΛΕΟΝ ΘΑ ΜΠΟΡΟΥΣΑ ΝΑ ΒΟΗΘΗΣΩ ΚΑΙ ΚΑΠΟΙΟΝ ΑΚΟΜΑ ΝΑ ΑΣΧΟΛΗΘΕΙ! ΑΝΤΙ ΛΟΙΠΟΝ ΓΙΑ ΤΑ 108 ΕΥΡΩ, ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΗΣΑ ΜΙΑ ΖΕΛΑΤΙΝΑ ΑΠΟ ΤΟ ΠΑΛΙΟ ΜΟΥ ΑΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΗΤΟ SHOEI ΚΡΑΝΟΣ, ΤΗΝ ΟΠΟΙΑ ΜΕ ΤΗΝ ΒΟΗΘΕΙΑ ΤΟΥ ΘΕΟΥ ΕΚΟΨΑ (ΕΣΠΑΣΑ) ΣΕ ΔΥΟ ΟΜΟΙΑ ΚΟΜΜΑΤΙΑ, ΙΔΙΑ ΜΕ ΤΗΣ WUNDERLICH! ΤΑ ΒΙΔΩΣΑ ΣΕ ΜΙΑ ΑΥΤΟΣΧΕΔΙΑ ΒΑΣΗ ΠΟΥ ΕΙΧΕ ΕΠΑΝΩ ΤΗΣ Η ΜΗΧΑΝΗ ΑΠΟ ΤΟΝ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟ ΙΔΙΟΚΤΗΤΗ ΚΑΙ ΠΛΕΟΝ ΕΧΩ ΠΡΟΣΤΑΤΕΥΤΙΚΑ ΚΑΙ ΜΑΛΙΣΤΑ ΑΠΟ ΜΙΑ ΠΑΛΙΟΖΕΛΑΤΙΝΑ ΠΟΥ ΑΠΟΡΩ ΑΚΟΜΑ ΠΩΣ ΔΕΝ ΕΧΩ ΠΕΤΑΞΕΙ! ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΣΑΣ ΦΑΝΕΙ ΓΕΛΟΙΑ Η ΠΑΤΕΝΤΑ ΜΟΥ ΑΛΛΑ ΕΓΩ ΧΑΡΗΚΑ! ΖΗΤΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩ!! |
|
|||
|
|||
Απάντηση: ΔΙΑΦΑΝΑ ΧΑΜΗΛΑ ΠΡΟΣΤΑΤΕΥΤΙΚΑ ΠΟΔΙΩΝ!
Ωραίος....βάλε καμιά φωτό....
|
|
|||
|
|||
...ναι ρε φιλε ...ριξε καμια φωτο να σε χαρουμε! ...ωραια ιδεα παντως!..θα ηθελα πολυ να δω το τελικο αποτελεσμα!
|
|
|||
|
|||
Αλλά.. καμιά φωτογραφία δεν έβαλες..
|
|
|||
|
|||
εγω εχω αυτα απο την WUNDERLICH κανου εξερετηκη δουλεια απο τα νερα αλλα οταν οι δρομοι εναι καθαρη κε τρεχεις με ψυλο τεμπο ο αερας το γηρνα προς τα πησο με αποτελεσμα να κτηπανε στης μητες της μποτας κε μερηκες φορες να σε μπερδευου
για τουτο το λογο μετα τον απριλιο τα αφερο πολυ ευκολα λασκαροντας μια βιδα με το χερη , κε αφηνω την βαση πανω στο κηλινδρο Last edited by giclas; 24-02-2013 at 19:07. |
|
|||
|
|||
Να και οι φωτό!
ImageUploadedByTapatalk1361728308.475796.jpgImageUploadedByTapatalk1361728325.017416.jpgImageUploadedByTapatalk1361728336.329087.jpgImageUploadedByTapatalk1361728347.229482.jpgImageUploadedByTapatalk1361728357.355033.jpg |
|
|||
|
|||
Περιμένω εντυπώσεις και καινούριες ιδέες....ίσως και για τα πλαινα βοηθήματα στη ζελατινα....
Επιτρέπεται να πέσεις..... Επιβάλλεται να σηκώθεις.... |
|
|