|
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|||
|
|||
Newtimers στο Ζάππειο!
Τελικά κάθε φορά που πάω βόλτα τον Κωνσταντίνο πέφτουμε πάνω σε "συγκέντρωση" αυτοκινήτων! Σήμερα πήγα το αστεράκι μου στο Καλλιμάρμαρο και μετά είπαμε να κάνουμε μιά περατζάδα από το Ζάππειο....κι είδαμε αυτά....
Παρακαλώ συγχωρήστε την ποιότητα των φωτογραφιών! Είμαι από το κινητό μου. Ισως το πιό όμορφο αυτοκίνητο , για μένα, μία Alfa Romeo Montreal του 1972 |
|
|||
|
|||
Απάντηση: Newtimers στο Ζάππειο!
Στα πόσα χρόνια θεωρείται αντίκα ένα αυτοκίνητο και μία μοτοσυκλέτα;
|
|
|||
|
|||
Στα 25 αν θυμάμαι καλά
|
|
|||
|
|||
Φίλε Γιάννη,
μπράβο που είχες την υπομονή να ανεβάσεις τόσες φωτογραφίες! Το ιστορικό όχημα είναι ... μεράκι! Πως και δεν σε είδα? Γιατί ήμουν εκεί με την "κυρία" μου! |
|
|||
|
|||
Απόσπασμα:
Ότι έπρεπε για βόλτα! Ελπίζω να πέρασες όμορφα! |
|
|||
|
|||
Ωραίο αμάξι φίλε! την είχε ο κουμπάρος μου όταν είμασταν φοιτητές και την είχα οδηγήσει πολλές φορές, εγώ τότε είχα ένα 323i του 1983, από τα πρώτα.....τι θυμήθηκα! Να την προσέχεις την "κυρία"! Κι όπως είδες το δικό σου φωτογραφήθηκε δυό φορές! Αυτό κι αν είναι
Και περάσαμε ωραιότατα, ο μικρός χάρηκε τον ήλιο κι εγώ το περπάτημα Last edited by ortho; 24-02-2013 at 23:20. |
|
|||
|
|||
Απόσπασμα:
Την προσέχω πολύ και θα την προσέχω για πολλά χρόνια ακόμη! Οικογενειακό αυτοκίνητο από παλιά! Τώρα πια βγαίνει "επιλεκτικές" βόλτες. Έχουμε και την ίδια ηλικία (37)! Last edited by dimitrisb; 25-02-2013 at 00:10. |
|
|